goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb mijn auto via markplaats aan autobedrijf Benderooy verkocht. Alles was prima en zeer snel geregeld!
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooi bedrijf met zeer nette auto\'s, enthousiast personeel. Goed geholpen door Jorian en Ben. nemen de tijd voor je waardoor de aankoop prettig verloopt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf kwam langs om een audi a4 avant te kopen en werd door jorian geholpen en zeer vriendelijk ontvangen ben super blij met de aankoop

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 2 weken geleden een A3 sportback S-line aangekocht. Fijn en informeel gesprek gehad met zowel Ben als Jorian. Dik tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaringen, goede service, persoonlijke aandacht!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fantastisch bedrijf, blijf zo door gaan

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De eerste keer bij de auto gaan kijken een heel fijn open en eerlijk gesprek gehad met Jorian. Waardoor ik maar eigenlijk een paar dagen nodig had op toch de auto te kopen die ik echt wilde. Na een klein weekje de auto opgehaald en door Ben zelf netjes geholpen. Mannen super bedankt voor de prachtige doblo en ik hoop er echt een lange tijd plezier van te hebben. Top service!!!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik heb een prettig ervaring ervaren

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was even een stuk rijden voor mij, maar zeker de moeite waard geweest! Mooie zaak! Een hele fijne service en betrokkenheid.\r\nNette aflevering en de auto doet aan alle verwachtingen! Zeker een aanrader als je opzoek bent naar een nieuwe auto!\r\nMet name wil ik Jorian onwijs bedanken voor alles! Was fijn zaken doen. Je bent een topper!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Naar omstandigheden was ik met spoed opzoek naar een nieuwe auto. Een fijne service en betrokkenheid op een hoog niveau. Eerst gezocht naar een oplossing en dat werd een leen auto en vanuit daar werd er gezocht naar een auto om te kopen. Team Ben de Rooy bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles correct en volgens afspraak of nog beter

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via dit bedrijf een gebruikte auto aangeschaft. Eerst een uitgebreide proefrit gemaakt en de mogelijkheden van garantie besproken. Omdat de aan te kopen er zo goed uitzag en aantoonbaar dealer onderhouden was, durfde ik het aan de auto zonder garantie te kopen. Auto is netjes afgeleverd zoals afgesproken en voldoet aan alle verwachtingen. Je krijgt goed advies en geen gladde verkooppraatjes.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel prettig om zaken te doen met Ben de Rooy. Deskundig, open en vriendelijk. Een aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ze geven goed antwoord op de vragen en zijn transparant in hun verhaal en hun prijsopbouw.\r\nZe laten de klant rustig naar de auto kijken zonder zich daarbij op te dringen.\r\nGoed persoonlijk contact

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima ervaring gehad met de aanschaf van mijn Audi A3 sportback 2.0. Zeer blij mee. Jorian denkt\r\nmet je mee wat ik als zeer positief heb ervaren. Ik wil dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen bij een ieder ander die op zoek is naar een nieuwe of gebruikte auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Buitengewoon! Alle ruimte voor de klant. Alsof je de enige klant op die dag bent. Goede sfeer, heel behulpzaam personeel! Zeer goed op elkaar ingespeeld. Het proefritje was comfortabel en gezellig.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super service bij ben de Rooy. Je wordt netjes geholpen en er wordt tijd voor je genomen. Ook wordt er mee gedacht in opties en oplossingen. Zowel ik als mijn vriend komen hier graag en rijden al een hele lange tijd met plezier in onze auto\'s afkomstig van Ben de Rooy! Wij komen hier zeker terug! Uniek aanbod en service.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super fijn bedrijf, goeie service!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima zaken, transparant en goed advies.
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goede service, klantvriendelijk bedrijf dat mee denkt in oplossingen. Goede communicatie en vakkundig personeel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na m\'n wensenlijst te hebben doorgenomen met Jorian is hij gaan zoeken naar \'the perfect match\'.\r\nDe volgende dag had hij hem gevonden net over de grens in Duitsland bij de officiële dealer aldaar.\r\nNa wat onderhandelingen zijn we 2 dagen later gaan kijken in de snoepwinkel en hebben hem direct gearresteerd! \r\n(Tip: geef aan waar je een bak koffie kan/wil drinken want Jorian sjeest er in alle opwinding zo voorbij...)\r\n\r\nDe papierwinkel etc werd netjes geregeld en nog wat kleine details werden perfect opgepakt in de werkplaats om hem gisteren af te kunnen leveren.\r\nKortom:\r\n• Duidelijke afspraken\r\n• Heldere prijsopbouw\r\n• Correcte afhandeling\r\n\r\nMannen ik ben super geholpen,heb veel gelachen en heb voor het eerst een auto afgeleverd gekregen waar ik een geweldig gevoel bij heb!\r\nIk hoop dat het kratje bier gesmaakt heeft!!\r\n\r\nP.S: \r\nExcuses voor het bijna dagelijks langskomen om te kijken hoe ver die was,de vele bakken koffie die ik genuttigd heb en het slap gezeur wat erbij hoorde..

Industrieweg 8

4675 RA Sint philipsland

Over benderooy.nl

Autobedrijf Benderooy.nl is uw allround autobedrijf waar u terecht kunt voor aankoop van een kwaliteitsoccasion of een (import) zoekopdracht! Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor onderhoud, APK en schadeherstel. De experts van Benderooy.nl weten altijd het beste uit uw auto te halen. Plan snel online een werkplaatsafspraak in voor onderhoud aan uw auto. Uw auto is, ongeacht het merk, bij Benderooy.nl in goede handen.