Heeft een totaal van 99 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,7
Review overzicht
Positief sentiment97%
De feedback geeft aan dat afspraken eenvoudig gemaakt kunnen worden en dat de uitvoering snel verloopt. Klanten noemen het personeel vriendelijk en betrouwbaar en prijzen een open communicatie. Het bedrijf komt naar voren als professioneel en toegewijd aan tevreden klanten.
Sterke punten
Gemakkelijke afspraakplanning
Vriendelijk en betrouwbaar personeel
Snelle service met duidelijke communicatie
Gebaseerd op 11 reviews
Prima geholpen, aardige mensen
M’n oude 206 cc had wat storingen waar m’n reguliere garage niet uitkwam. Hier professioneel opgelost
1 December 2023
Dinant van den Belt
Zutphen
Vakkundig & Klantvriendelijk
We ervaren het team van Autobedrijf Aal als professioneel, vriendelijk en behulpzaam.
30 November 2023
Carolien Beijer
Rha
Vriendelijke, duidelijke en goede service
Auto hier ook aangeschaft,
Je krijgt optijd ook vanuit de garage een herinnering voor je keuring.
Er wordt meegedacht in de benodigde service. Reëel en goed.
Bij mogelijke bijkomstigheden, is er voorafgaand aan reparatie of vervanging contact waar je advies en wanneer wenselijk ook een koste indicatie kan krijgen.
Ben zelf woonachtig in ede, maar de service en kwaliteit maakt het nog altijd meer dan waard om heen en weer te kachelen.
Dank Marcel! voor de goede service, adviezen en communicatie!
29 November 2023
Koen
Ede
Uitstekend!!!!
Mijn chauffeur had auto pech in Steenderen vervolgens heb ik autobedrijf Aal VOF gebeld en ze hadden meteen tijd! Dat is een service waar je op aan kunt. Voor ons als transport bedrijf is snelle hulp cruciaal! nogmaals bedankt voor deze service!
23 October 2023
Devin
Aalten
Uitstekende haal en breng service!
28 September 2023
Gert
Olburgen
18 July 2023
Bart-Jan Paul
Eerste klas service
Een snel reagerend, betrouwbaar bedrijf met personeel met gedegen kennis van zaken.
Een verademing!
20 June 2023
C.M.
Hummelo
Kwaliteit, vakmanschap en klantgericht
Fijne garage waar je makkelijk binnenstapt.
Je wordt hier fijn en professioneel geholpen.
Hier voor een grote beurt geweest.
Je wordt vriendelijk te woord gestaan, je wordt goed geïnformeerd over de zaken die vervangen moeten worden.
Dit gebeurd in goed overleg en geeft geen verrassingen.
Ik ben helemaal tevreden en beveel deze garage dan ook aan een ieder aan.
4 April 2023
Kees
Voorthuizen
Professionele garage met zeer goede service!
Prima en snel geholpen door deze garage.
15 March 2023
Patrick
Drempt
Zeer positief ,
Vriendelijk personeel, schone werkplaats , betrouwbaar , breng mijn auto met een goed gevoel naar deze garage.
Houden zich aan gemaakte afspraken, geven deskundig en eerlijk advies .
17 February 2023
Ingrid
Zutphen
Eerlijk bedrijf
Op advies van een familielid, ben ik bij Aal terechtgekomen. Ik kom hier voor APK/onderhoud/reparaties. Wanneer de auto wordt gebracht, wordt er eerst gekeken naar wat het probleem is. Zodra dat geconstateerd is, word er altijd eerst gebeld met wat er vervangen moet worden en hoeveel dat ongeveer gaat kosten. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en duidelijke afspraken gemaakt. Kortom een fijn bedrijf!
31 January 2023
Suzanne
Zelhem
Erg prettige service
Vragen voordat ze iets doen of het mag en naar of het past in het budget. Erg snelle vriendelijke en fijne service
16 January 2023
Tom
Dieren
Auto wordt netjes meegenomen en weer thuis afgeleverd en goed overleg wat er gebeuren moet.
16 January 2023
Roland
Olburgen
Erg prettige ervaring
Wij waren op zoek naar een MINI Clubman, en vonden een mooi exemplaar bij Aal. Na een telefoontje konden we van Winterswijk naar Steenderen, waar de MINI klaar stond.
De ontvangst was buitengewoon hartelijk, de werkplaats mooi opgeruimd en de MINI stond er bij als om door een ringetje te halen.
Ook de proefrit stelde niet teleur, en Marcel was verbaasd dat we al zo snel terug waren. Tja, als de auto goed is, is 'ie goed...
Helaas was de MINI nét niet de MINI die we zochten, dus we zijn niet tot aankoop over gegaan. Maar dat lag niet aan de auto of aan het bedrijf. Hier zou ik blindelings een auto durven kopen!
12 January 2023
Wim
Winterswijk
Top service!
Vriendelijk personeel. Je word er vakkundig en snel geholpen. Heb de aflevering van de gekochte auto ook als prettig ervaren.
23 November 2022
Angela
Fijne garage
Er wordt contact met je opgenomen over de kosten. Auto was netjes gewassen.
Prettig contact met personeel.
3 November 2022
Wendy
Steenderen
Fijne en snelle service
's ochtends auto ingeleverd en een aantal uur later kon ik de auto alweer ophalen. Top!
26 September 2022
Timon
Steenderen
Erg goed geholpen
Na telefonisch contact een prijsopgave gekregen.
Leemachtige stond klaar, en toen het werk na overleg wat uitliep, werd de Leenstra aan huis omgeruild met onze eigen auto.
Erg tevreden over hoe alles ging.
19 September 2022
Robert van Popering
Doesburg
Super garage
Professioneel, eerlijk, gastvrij, betrouwbaar.
Altijd vriendelijk, ook de frontoffice, verstand van zaken, valt echt op.
Deze garage is echt aan te bevelen voor onderhoud en verkoop van auto's.
Betrouwbaar, kundig en duidelijke transparante communicatie waardoor je als leek precies weet waar je aan toe bent. Zeker aan te raden.
17 August 2022
Dennis
Rosmalen
Prettig en deskundig bedrijf
Ik heb een verzoek gedaan om een jonge occasion voor mij te zoeken, en binnen een week had Marcel er een gevonden. Ik kon mijn eigen auto voor een goede prijs inruilen. Ik heb prettig zaken gedaan met dit bedrijf.
6 July 2022
Ben