perfect, zeker aan te bevelen

Erg fijne rijschool met hoog slagingspercentage. Er is een logische lesopbouw en je vorderingen worden bijgehouden. Na 33 lessen in één keer geslaagd! :D Aanrader!

goede service, goed behandeld

Professioneel, klantgericht, effectieve leermethode en vooral erg leuk !

goede service, goed behandeld

Super goed, gezellig, persoonlijk en lekker doorzetten.

goede service, goed behandeld

Voor Blonk gekozen omdat: - Slagingspercentage boven de 50% - Luxe leswagen - Dichtbij - Nette prijzen - Goede indruk Op dit moment vier lessen gehad. Weet zeker dat ik een goede keuze heb gemaakt. Rijlessen gingen naar verwachting. Geduldige instructrice. Zie ook website.

perfect, zeker aan te bevelen

Prettige sfeer, veel geleerd in een korte periode, gelesd tijdens mijn zwangerschap, heb last van faalangst maar doordat Esther om kan gaan met faalangst heeft ze er voor gezorgt dat ik in 1x ben geslaagd

perfect, zeker aan te bevelen

Rijlessen volgen is hier gewoon echt geweldig. Heerlijk gezellig terwijl er een deskundig oog was voor mijn kwaliteiten en wensen. Autorijden is best eenvoudig als je weet hoe het moet!

perfect, zeker aan te bevelen

Eerste indruk: rijinstructeur heel leuk en geeft het gevoel dat je het echt kan halen, tijdens de lessen ook heel erg goed. Ik ben erg blij dat ik bij haar mijn rijbewijs heb gehaald.

goede service, goed behandeld

Ondanks mijn leeftijd (42)en een lichte beperking (ADD) en meerdere mislukte pogingen heb ik nu eindelijk het idee dat ook voor mij het rijbewijs haalbaar is. kortom.... een rijschool met veel geduld en deskundigheid.

goede service, goed behandeld

Gewoon een open en eerlijke rijschool, met absoluut oog voor mij als persoon! Hier ben je geen nummer of melkkoetje...Esther weet precies de moeilijke plekken aan te wijzen en om te buigen naar iets positiefs! Ik ben, na afleggen toets, in 1x geslaagd, dankzij Esther haar inspanningen!! Kies dus ook voor Autorijschool Blonk! Grtz Jeanne