Heeft een totaal van 359 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
Positief sentiment95%
Uit de reviews blijkt een consistente positieve ervaring. Klanten waarderen de transparante prijzen, duidelijke uitleg over kosten en vriendelijk personeel. Er wordt regelmatig geprijst op betrouwbaarheid en snelle afhandeling. De algehele indruk is een garage met goede prijs-kwaliteit en aandacht voor de klant.
Sterke punten
Duidelijke prijsopgaven en transparantie
Vriendelijk en professioneel personeel
Betrouwbare en snelle service
Gebaseerd op 58 reviews
Prima garage met erg goede service en prettige communicatie.
Ik heb hier al jaren een auto in onderhoud en ga er hier jaarlijks heen voor de APK. Ik werd altijd vriendelijke en snel geholpen en de kosten zijk alleszins redelijk.
12 March 2026
Robert
IJmuiden
Zeer slechte communicatie
De baliemedewerker mag met wat meer begrip voor de klant communiceren.
Beveelt niet aan
11 March 2026
Fraydoen
Goede garage
Makkelijk afspraken inplannen via de website.
Komen afspraken na, snel en netjes.
7 March 2026
Claudia
Goed en vriendelijk behandeld
Prijs opgave van te voren is wel lekker en als er wat is word je gebeld
21 February 2026
Aswin
Very good
14 February 2026
Liviu Emanuel
BEVERWIJK
Prima onderhoud en vriendelijk personeel
Bij problemen met de auto wordt er eerst geluisterd naar de everaingen van het probleem. Vervolgens wordt er aandachtig gezocht naar het probleem. met andere woorden de reset knop wordt niet gebruikt maar het probleem wordt gezocht
12 February 2026
Peter
Akersloot
Topbedrijf, goede service.
Goed garagebedrijf waar service en vakkennis voorop staan. Heel erg oplossingsgericht en goede prijs kwaliteit verhouding. Toppers.
6 February 2026
Sandra
Beverwijk
De apk verliep snel en soepel
16 January 2026
Kamil
Beverwijk
Ik heb door de jaren heen met verschillende auto’s een goed vertrouwen gekregen in APKBeverwijk!
Ze denken mee, ze zijn duidelijk, gewoon heel goed (en ook nog voor een goede prijs!).
12 January 2026
Suzanne
Beverwijk
Altijd snel en goed geholpen
Fijne mensen die goed werk leveren
9 January 2026
Alice
Het is betrouwbaar!!
Ik kom hier al ruim 20 jaar en het is altijd goed. Eerlijk en duidelijk!
26 December 2025
Jan Jonker
Alkmaar
Prima geholpen, goede service.
7 December 2025
Anita
Heemskerk
Snelle, vakkundige service. Reële prijzen.
Ik ben al jaren klant bij APK Beverwijk. Vrienden komen zelfs uit Haarlem om van deze topper te kunnen genieten.
24 November 2025
Rob
Apk over datum
Werd ondanks dtukte toch geregeld. Top
16 November 2025
Walter
Krommenie
goed!
goede communicatie over bijkomende kosten. Ik had om een fiets gevraagd, die was er niet en ik kreeg een scooter mee. Heel fijn geregeld!
12 November 2025
Amanda
beverwijk
Snelle goede service
Ging voor een APK en werd netjes overlegd voordat er iets gebeurde en werd daarna nog dezelfde dag gemaakt en kon hem ook dezelfde dag weer ophalen.
8 November 2025
Rick
Ijmuiden
Top service Goede kennis van oldtimers youngtimers en heden elektrische
6 November 2025
Andre
Goede en snelle service
Goede en snelle service
6 November 2025
Rene
Beverwijk
Vriendelijke mensen. Werken naar behoren.
23 October 2025
Abdoella
Heemskerk
Ik breng al jaren mijn auto bij apk Beverwijk. Als je een afspraak hebt en je hebt je auto gebracht kijken ze altijd eerst even wat er aan de hand is en dan bellen ze je om te vertellen wat de kosten zijn. Zo sta je nooit voor verrassingen. Het personeel is ook heel vriendelijk.
10 October 2025
Miranda
Altijd goed bij. De mannen
Kom er al jaren
Altijd goed
10 October 2025
Robv
Beverwijk
Echt een voortreffelijke service!
Ik had een mail gestuurd met vraag om een offerte. Binnen een dag reactie en offerte klopt exact met uiteindelijke factuur. Formidabele heldere en warme communicatie. Zeer te spreken over de garage en aan te raden!
7 October 2025
Tobias
Beverwijk
Werd keurig geholpen ga hier zeker blijven
6 October 2025
Anke
Vriendelijk en betrouwbaar
Ik kom hier al jaren. Altijd met goed en realistisch advies en niet duur.
Ga er altijd met een goed gevoel vandaan en nooit pech ;)
2 October 2025
Roger
Heemskerk
Op tijd, vriendelijk en niet duur
1 October 2025
Frank