Laden reviews...
55 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt een consistente positieve ervaring. Klanten waarderen de transparante prijzen, duidelijke uitleg over kosten en vriendelijk personeel. Er wordt regelmatig geprijst op betrouwbaarheid en snelle afhandeling. De algehele indruk is een garage met goede prijs-kwaliteit en aandacht voor de klant.
Airco overleden in Italië, en terug van vakantie heeft APK Beverwijk snel en vakkundig de diagnose gesteld en binnen een paar dagen de auto hersteld. Top!
3 September 2026
Willem
BEVERWIJK
positier
3 September 2026
Maria Vallejos
Beverwijk
Professionele en snelle service!
14 August 2026
Bianca
Beverwijk
Heel correct geholpen. Op korte termijn geholpen. Werkplaats voldoet aan alle verwachting goede vakkennis.kom zeker terug
11 August 2026
Jur
Heemskerk
Nette service, en bellen netjes als er meer werk uit een servicebeurt komt.
6 August 2026
Bart
Beverwijk
Goede en snelle service, alles wordt netjes overlegd.
5 August 2026
Nancy
Beverwijk
Toen mijn auto niet startte, gebeld en er kwam gelijk iemand om de accu na te kijken. Auto gestart en snelweg ermee gereden. Helaas accu niet meer te redden. Er werd gelijk een nieuwe ingezet en er werden geen kosten berekend voor het huisbezoek. Dat is pas service !!
31 July 2026
hennie
Beverwijk
Goed overleg wat er gebeuren moet en bij eventuele reparaties wordt je hierover gebeld.
29 July 2026
Lieneke
Snelle en fijne service.
15 July 2026
Chinouk
Beverwijk
Duidelijke antwoorden en alles nakomen
4 July 2026
Fred
Beverwijk
Zoals altijd, prima kwaliteit en heel klantvriendelijk!
3 July 2026
Sander
Haarlem
Nadat we gestrand waren met pech ,en naar deze garage gesleept konden worden door de ww, fantastisch geholpen. We konden tegen een fijne prijs een bus van hun mee en mijn auto werd nagekeken. Zo kon ons weekend weg met de trailer toch doorgaan. Super!
2 July 2026
Mirjam
Texel
Geen verrassingen bij de reparaties. Duidelijke communicatie en vriendelijk personeel
1 July 2026
Piotr
Beverwijk
Deskundige en vriendelijke mensen. Gunstig geprijsd.
27 June 2026
Christel
Wormer
Vriendelijk, bekwam, snel. Wat wil je nog meer? Eerlijke prijzen? Hebben ze ook! Ik breng hier al jaren ons bedrijfswagen zowel als mijn priveauto. Zeer tevreden!
21 June 2026
Rob
BEVERWIJK
Met een motorstoring kon ik gelijk even langskomen om te checken. Toen bleek dat het een waarschijnlijk een uurtje werk was, kon je tegelijk die dag opgelost worden tussendoor. Superfijn!
17 June 2026
Paul
Castricum
Deze garage opgebeld met een probleem van mijn auto. Direct een prijs afgesproken en een scenario wat ze zouden kunnen tegenkomen. Uiteindelijk viel het mee en is er voor een bedrag dat me enorm meeviel een sensor vervangen en daarmee hopelijk het probleem opgelost.
25 May 2026
Jesse
Beverwijk
Apk keuring al een aantal jaren en de nodige reparaties aan mijn auto, wordt gedaan tot volle tevredenheid. Hier blijf ik komen.
9 May 2026
Ton
Santpoort-noord een
Ik had een lekke rechter voorband, deze moest vervangen worden. Ook mijn linker voorband was niet best, dus ook vervangen. Diverse garages gebeld, nergens had men tijd om 2 nieuwe banden te plaatsen. Bosch Car Service gebeld, deze hadden geen probleem, kon de auto om 13.30 uur brengen. Om 15.45 kreeg ik een belletje dat de auto klaar was. Bij het ophalen meteen een afspraak gemaakt voor de APK keuring. De mensen van Bosch Car Service weten nog wat echte service is.
8 May 2026
Aad
Beverwijk
Apk en reparatie vlot gedaan
26 April 2026
Arno
Santpoort
Zoals het hoort te zijn
24 April 2026
Jos
Beverwijk
Netjes, denkt met je mee
18 April 2026
Barbara
Heemskerk
Vriendelijk personeel die duidelijkheid geven over de bedragen en denken met je mee.
28 March 2026
Thijs
Beverwijk
Bij onderhoudsbeurt wordt vooraf netjes gebeld m.b.t. extra kosten. Mochten er tussentijds of daarna problemen zijn met de auto dan wordt dat ook weer snel opgelost.
19 March 2026
Richard
Beverwijk
Goeie service. Ga er altijd met een goed gevoel weg.
19 March 2026
Maichel