Ervaring met Peco zeer positief. Duidelijke communicatie. Meedenkend. Geen verassingen over rekening.
Arjen
Laden reviews...
64 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 723 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
Over het geheel genomen ontvangen PECO-klanten positieve feedback. Het personeel wordt als vriendelijk ervaren en de communicatie is duidelijk. Klanten waarderen de eerlijke prijs-kwaliteit verhouding en de professionele uitvoering van de werkzaamheden. Betrouwbaarheid en klantgerichtheid komen veelvuldig naar voren in de reviews.
Arjen
Zeist
Meedenken en altijd een afspraak op korte termijn
Nicolette
Zeist
Klantgericht aandacht voor de mensen. Voorruitenwissers wel vervangen, achter niet.
15 April 2026
Johan
Zeist
Ik heb nooit het idee dat er bij een onderhoudsbeurt meer kosten in rekening worden gebracht dan nodig. Bij wat grotere kosten wordt dit altijd eerst overlegd met mij. Kortom, prima autobedrijf.
13 April 2026
Jacques
Betrouwbaar, eerlijk
12 April 2026
Marlies
Nieuwegein
Zijn altijd bereid om te helpen, hoe druk ze ook zijn… Komen afspraken na en zorgen er voor dat de auto weer op tijd klaar is.
10 April 2026
Roel
Den Dolder
Prettige mensen met autokennis. Binnen de afgesproken tijd alles uitgevoerd. Klein minpuntje: Oproep voor onderhoud blijft branden op mijn dashboard.
7 April 2026
Ben Otten
Zeist
Het is Geweldig wat ze hier doen om je te helpen bij wat het minst leuke onderdeel vh hebben van een auto is. Hem missen en misschien zelfs reparatie. Fantastische inzet en meedenken. Proberen zo snel mogelijk je auto weer terug te krijgen en natuurlijk degelijk gerepareerd voor een zeer redelijke prijs. Een leenauto is ook mogelijk. Zelfs een keer gebeurt dat ik thuis werd opgehaald om me auto op te halen met een tijdelijke reparatie zodat hij nog v.e. lang weekend te gebruiken was. Voor mij is en blijft Peco de eerste en beste!!
5 April 2026
Wim
Utrecht
Voelt vertrouwd. Geen extra kosten achteraf zonder dat er overleg geweest is. Reparaties, onderhoud en auto keuren uitstekend uitgevoerd. Vriendelijk personeel. Elektrische leenauto en fiets aanwezig, erg handig. In overleg kan auto ook gehaald en gebracht worden. Prijzen liggen onder die van een dealer. Heel blij mee.
23 March 2026
Karin
Langbroek
Doen wat nodig is en denken mee.
21 March 2026
Ramon van Willigen
Zeist
Prima, respectvol en betrouwbaar! Populair gezegd: Alle medewerkers van Peco zijn trots op de werkzaamheden die ze uitvoeren en willen de klanten goed en degelijk helpen. Kortom, je wordt niet belazerd, maar met respect behandeld en goed geholpen. Heel veel duidelijker kan ik niet zijn, denk ik. Fijne dag nog.
18 March 2026
Robin
Zeist
Er wordt bijtijds gezegd als er hogere kosten aan gaan komen. Er wordt altijd klantgericht gewerkt en met je meegedacht.
7 March 2026
Bianca
Zeist
PECO weet hoe airco werkt. Zo simpel is het. Uitstekende service van de specialist in de regio. Druk, maar dankzij heldere communicatie kon ik best wat langer wachten op het voltooien van de vervanging van mijn airco-pomp. Op mijn vraag if ook de condensator dan ook gelijk vervangen zou worden, was het antwoord: “Waarom? Is die ook kapot dan? Nee hoor, we gaan niets vervangen dat niet nodig is” Kijk, dat vind ik nou service!
6 March 2026
Kees
Utrechtse Heuvelrug
Kom er al jaren . Dat is niet voor niks. Super service
1 March 2026
Erwin
Garderen
Prettig, altijd bereikbaar, goede service
23 February 2026
Manou
professioneel
20 February 2026
Lourens Broere
ZEIST
Jullie staan altijd voor me klaar
20 February 2026
Hetty
Zeist
Al ruim 20 jaar verzorgt Peco het onderhoud van mijn klassieke auto en onze gezinsauto. Alles in goed overleg en geen verassingen achteraf. Een mooi familiebedrijf met goede werknemers die de klant centraal stellen.
13 February 2026
BJ
Huis ter Heide
ervaren vakmensen
8 February 2026
Alexandra
Zeist
Houdt zich aan de afspraken en no-nonsens houding
8 February 2026
Wilfried
Zeist
Vriendelijk, deskundig en meedenkend. Ik ben zeer tevreden.
30 January 2026
Ivo
Zeist
Fijn welkom, goede service, prijs-kwaliteit in orde!
12 January 2026
Inge
ZEIST
Familie uit Zwitserland die bij ons de Kerst vierden, arriveerden vlak voor Kerst met een defecte accu en storingen in het elektrische systeem. Ondanks de drukke planning van PeCo hebben ze onze familie zeer deskundig geholpen met de juiste adviezen en deskundig herstel van de auto. Top! Nog veel dank. Zes sterren!
2 January 2026
Wilfred
Vriendelijk
31 December 2025
Cees
Zeist
A great friendly local garage providing quality car work and honest advice.
29 December 2025
Chris