No nonsense bedrijf! Top!

Onlangs heb ik een auto gekocht bij Vos in Goor. Een bedrijf waar de mensen uitstralen wat ze op hun website beloven. Geen vlotte verkoop babbels. Gewoon zeggen waar het op staat. Duidelijkheid over de inruilwaarde van mijn vorige auto en de prijs die ze voor de nieuwe wilden. En die prijs was zo scherp dat onderhandelen niet eens nodig was. Daarnaast een apk bij aflevering waarbij zelfs nieuwe banden geleverd werden omdat dat voor de goedkeuring nodig was. De no-nonsense mentaliteit is een verademing ten opzichte van vele andere bedrijven die we bezocht hebben. Ik overweeg zelfs mijn onderhoud bij hen uit te laten voeren.

Fijn bedrijf !

Goede communicatie, komen afspraken na. Goed werk!

Betrouwbaar en klantvriendelijk

Mijn ervaring met autoverkopers in het verleden was altijd dat ik goed op moest letten op mankementen, addertjes onder het gras, enz. Bij aanschaf van mijn auto bij Vos was dit het tegenovergestelde: alle punten waar je normaal gesproken op af zou dingen werden hier juist één voor één opgelost! Het resultaat is een auto voor de vraagprijs in prima conditie, wat een fijn en verzekerd gevoel geeft bij aanschaf. Toen de accu, zo'n 6 weken na aanschaf aan het einde van z'n leven was, werd deze kosteloos vervangen. Al met al een zeer prettige ervaring: er wordt tijd voor je genomen, naar je geluisterd, men is behulpzaam en vriendelijk. Een aanrader!

vriendelijke en uiterst correcte afhandeling.

Zeer betrouwbaar bedrijf, er worden geen overbodige reparaties of overbodige acties uitgevoerd. De gepresenteerde rekening is een meevaller!

Vriendelijk en behulpzaam

Tevreden over deze garage waar we nu zo'n 8 jaar klant zijn.

Net bedrijf, werkt conform afspraak.

Ook al wordt er af en toe wat over het hoofd gezien. Het wordt super opgelost.

Goed te woord gestaan

Service zeer netjes en afhandeling ook zeer tevreden

Professioneel

Heldere en duidelijke communicatie. Snel en vakkundig.

Vriendelijke werknemers

Snelle apk tevreden klant!

Uistekende service, prima eerlijke prijs

Uitstekende service, eerlijke prijs.

Afspraken worden nagkomen

Top Service

Altijd correct geholpen en open en eerlijk over de te maken kosten. Top Service.

prima geholpen

IK ben voor het eerst bij Vos garage geweest in verband met verhuizing . auto aangebonden voor APK + onderhoud . prima geregeld en op de hoogte gehouden hoe het er mee stond .

Vriendelijk en goed!

Vriendelijk en goed

Goede snelle service

Wordt altijd snel en deskundig geholpen

Zeer klantvriendelijk.

Deskundig en behulpzaam personeel.

Je wordt vriendelijk en vakkundig geholpen.

Als er iets extra,s moet gebeuren wordt Jr van te voren gebeld. Heel fijn.

een persoonlijk en vertrouwd adres

dat ik klant blijf bij Vos Autotechniek is wederom bevestigd. Ik hikte al een tijd tegen een reparatie aan (vervanging koppelingsplaten). Door te lang te wachten met het maken van een afspraak kon ik op een gegeven moment niet meer verder rijden. Matthijs heeft ervoor gezorgd dat mijn auto opgehaald werd (kosteloos) en de auto rijdt na de reparatie en een grote beurt weer perfect. Daarvoor ben ik ze erg dankbaar.

Adequaat, eerlijk, flexibel, betrouwbaar en professioneel!

Goede service, vakmensen!

Tevreden over het uitvoeren van de onderhoudsbeurt.

Duidelijk, eerlijk en snelle service

Goede service, waarbij duidelijk wordt gecommuniceerd. Eerlijk over de mogelijkheden en voor kleine zaken ( lamp vervangen, verloopstekker plaatsen) is altijd tijd.

Super service!

Snel, vakkundig en vriendelijk geholpen.

Leveren goede service

Komen afspraken na en bellen eerst op als er iets vervangen moet worden , wat de kosten daarvan zijn. Ik ben dik tevreden met het Vos team.

Betrouwbaar en goed

Dit is 1 van de beste garages waar ik de laatste jaren een auto in onderhoud heb gehad toppers

Wheedwarsweg 18

7471 GG Goor

+31 547 276 295

Over Bosch Car Service Vos

Vos Autotechniek is opgericht in 2008 door Matthijs Vos na jarenlang automonteur te zijn geweest bij verschillende bedrijven. Vos Autotechniek is een aangesloten bedrijf bij Bosch Car Service. Professionals met passie! Er zijn nog steeds mensen die denken dat hun auto door een merkdealer moet worden onderhouden omdat anders de fabrieksgarantie vervalt. Dat is echter allang niet meer het geval. Daarom is het goed om te weten dat u ook op het gebied van service en onderhoud met een gerust hart alles aan Bosch Car Service Vos kunt overlaten, met behoud van garantie. Wij beschikken over compleet uitgeruste faciliteiten met de modernste elektronica voor alle gangbare merken, van Fiat tot Ferrari. Bovendien hebben we monteurs in huis die hun vak niet alleen verstaan maar er ook plezier in hebben. En dat merkt u. Wij bieden u: *Reparatie en onderhoud van alle merken *Reparatie en onderhoud voor leasemaatschappijen *Apk keuringsstation *Aircoservice *Storingsdiagnose *Ruitvervanging en reparatie *Bandenservice *Aanhanger/caravan/camper reparatie en onderhoud *Verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s *Lease, financiering en verzekeringen *Schade taxatie en reparatie. (altijd gratis vervangend vervoer tijdens schade) U heeft de mogelijkheid bij klein onderhoud/reparatie of bandenservice, te wachten tot uw auto weer gereed is. Dit in onze receptie onder het genot van een kop heerlijke koffie of thee. Voor ons aanbod van occasions zie www.vosautotrading.nl. Wij zijn BOVAG erkend en aangesloten bij stichting de nationale autopas (NAP), kortom een vertrouwd adres voor de aanschaf van uw ‘nieuwe’ occasion. Graag tot ziens bij Bosch Car Service Vos.