Professioneel

Heldere en duidelijke communicatie. Snel en vakkundig.

Vriendelijke werknemers

Snelle apk tevreden klant!

Uistekende service, prima eerlijke prijs

Uitstekende service, eerlijke prijs.

Afspraken worden nagkomen

Top Service

Altijd correct geholpen en open en eerlijk over de te maken kosten. Top Service.

prima geholpen

IK ben voor het eerst bij Vos garage geweest in verband met verhuizing . auto aangebonden voor APK + onderhoud . prima geregeld en op de hoogte gehouden hoe het er mee stond .

Vriendelijk en goed!

Vriendelijk en goed

Goede snelle service

Wordt altijd snel en deskundig geholpen

Zeer klantvriendelijk.

Deskundig en behulpzaam personeel.

Je wordt vriendelijk en vakkundig geholpen.

Als er iets extra,s moet gebeuren wordt Jr van te voren gebeld. Heel fijn.

een persoonlijk en vertrouwd adres

dat ik klant blijf bij Vos Autotechniek is wederom bevestigd. Ik hikte al een tijd tegen een reparatie aan (vervanging koppelingsplaten). Door te lang te wachten met het maken van een afspraak kon ik op een gegeven moment niet meer verder rijden. Matthijs heeft ervoor gezorgd dat mijn auto opgehaald werd (kosteloos) en de auto rijdt na de reparatie en een grote beurt weer perfect. Daarvoor ben ik ze erg dankbaar.

Adequaat, eerlijk, flexibel, betrouwbaar en professioneel!

Goede service, vakmensen!

Tevreden over het uitvoeren van de onderhoudsbeurt.

Duidelijk, eerlijk en snelle service

Goede service, waarbij duidelijk wordt gecommuniceerd. Eerlijk over de mogelijkheden en voor kleine zaken ( lamp vervangen, verloopstekker plaatsen) is altijd tijd.

Super service!

Snel, vakkundig en vriendelijk geholpen.

Leveren goede service

Komen afspraken na en bellen eerst op als er iets vervangen moet worden , wat de kosten daarvan zijn. Ik ben dik tevreden met het Vos team.

Betrouwbaar en goed

Dit is 1 van de beste garages waar ik de laatste jaren een auto in onderhoud heb gehad toppers

Technisch zeer bekwaam en altijd goed advies

Kan iedereen adviseren hier een auto te kopen of onderhoud te laten plegen.

Top zoals altijd

Wij komen al enkele jaren bij Vos Autotechniek en alles gaat altijd keurig volgens afspraak. Onverwachte zaken worden altijd eerst netjes besproken en vervolgens keurig opgelost. Prima service en fijne mensen!

uitstekende service en vriendelijke medewerkers

kunnen er altijd terecht, snelle service en proberen je snel op weg te helpen, ondanks drukte.

Super snelle service!

De accu van de auto was aan vervanging toe. Gebeld en met een kwartiertje waren ze bij ons thuis om dr auto te starten. Daarna kon ik direct door naar de garage omde accu te vervangen. Top service en een lekkere bak koffie.

uitstekend!

de mensen bij Vos Autotechniek zijn nooit te beroerd om me te helpen,of het nu gaat om voor de zoveelste keer de accu van een oldtimer op te starten,een probleem op te lossen, zo snel mogelijk een lekke band te vervangen, een nieuwe accu te plaatsen of een mooie set winterbanden uit te zoeken en te plaatsen... top garage en verschrikkelijk aardige mensen!!

Top klantvriendelijk en kennis van zaken

Nu 2x met zeer veel pech geholpen door bosch car service Vos. Zeer klantvriendelijk, medewerkers reëel en zeer veel kennis van zaken. Wij komen niet uit de buurt. Maar brengen onze auto graag naar dit bedrijf.

Natuurlijk zijn ze niet goedkoop, maar ik vertrouw de mensen volledig op hun kennis. Het moet de 1e keer nog worden bedrogen uit te komen bij de garage. Ga zo Door!!!

Parate service en kennis !

Bosch Car Service Vos heeft een langslepend storing opgelost in mijn auto. Wat 3 voorgaande garages niet gelukt is, werd opgespoord en opgelost door Vos ! Mijn auto rijdt weer probleemloos en het vertrouwen in de auto en dat er nog bedrijven bestaan met kennis van zaken is weer terug. Dank jullie wel, ga zo door !

Wheedwarsweg 18

7471 GG Goor

+31 547 276 295

Over Bosch Car Service Vos

Vos Autotechniek is opgericht in 2008 door Matthijs Vos na jarenlang automonteur te zijn geweest bij verschillende bedrijven. Vos Autotechniek is een aangesloten bedrijf bij Bosch Car Service. Professionals met passie! Er zijn nog steeds mensen die denken dat hun auto door een merkdealer moet worden onderhouden omdat anders de fabrieksgarantie vervalt. Dat is echter allang niet meer het geval. Daarom is het goed om te weten dat u ook op het gebied van service en onderhoud met een gerust hart alles aan Bosch Car Service Vos kunt overlaten, met behoud van garantie. Wij beschikken over compleet uitgeruste faciliteiten met de modernste elektronica voor alle gangbare merken, van Fiat tot Ferrari. Bovendien hebben we monteurs in huis die hun vak niet alleen verstaan maar er ook plezier in hebben. En dat merkt u. Wij bieden u: *Reparatie en onderhoud van alle merken *Reparatie en onderhoud voor leasemaatschappijen *Apk keuringsstation *Aircoservice *Storingsdiagnose *Ruitvervanging en reparatie *Bandenservice *Aanhanger/caravan/camper reparatie en onderhoud *Verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s *Lease, financiering en verzekeringen *Schade taxatie en reparatie. (altijd gratis vervangend vervoer tijdens schade) U heeft de mogelijkheid bij klein onderhoud/reparatie of bandenservice, te wachten tot uw auto weer gereed is. Dit in onze receptie onder het genot van een kop heerlijke koffie of thee. Voor ons aanbod van occasions zie www.vosautotrading.nl. Wij zijn BOVAG erkend en aangesloten bij stichting de nationale autopas (NAP), kortom een vertrouwd adres voor de aanschaf van uw ‘nieuwe’ occasion. Graag tot ziens bij Bosch Car Service Vos.