perfect, zeker aan te bevelen
Echt gewoon een prima bedrijf. Geen gedoe. altijd correct, betrouwbaar en zorgvuldig werkend.
31 January 2019
Peter Venzelaar
3 January 2019
Tg van den Assem
Meeuwen
Nieuwe auto gekocht! Super service!
10 December 2018
Justin
Eerlijk advies dat aansluit bij de behoefte van de klant! Snelle service.
17 November 2018
zeer klant vriendelijk.
27 September 2018
rene van heel
Dussen
Heel goede ervaringen met dit autobedrijf
3 September 2018
Prettig en deskundig personeel
8 August 2018
Tonnie van Honsewijk
dussen
Zeer goed, staan altijd voor je klaar ,denken mee in oplossingen. Zeer tevreden
9 July 2018
Casper van\'Hoff
Almkerk
6 July 2018
ben de rooy
dussen
Zeer tevreden! Goede, snelle service. Overleg over de kosten. Fijn contact. Al vele jaren trouwe, tevreden klant.
5 June 2018
Raamsdonk
7 May 2018
John Sterrenburg
Rosmalen
Onlangs hier een Mazda 6 sportbreak gekocht. Een ongekende ervaring qua service. Hier kan je eerlijk en realistisch zaken doen, en word je als klant volledig centraal gesteld, niets is teveel gevraagd. De auto werd keurig afgeleverd voorzien van uitgebreide beurt. Na enkele weken kwam er bij tijd en wijlen een vreemd en moeilijk te plaatsen geluid uit de wielkuip; dit hebben ze zeer serieus opgepakt en uiteindelijk volledig onder garantie verholpen (er zat een steen klem in de draagarm). Ik hoefde eigenlijk de gratis leenauto niet eens af te tanken. Ik raad iedereen aan gebruik te maken van de vriendelijkheid en klantgerichtheid van deze mensen!
7 April 2018
Nick
Noord Brabant
Met kleine storingen/problemen aan onze auto al diverse keren naar dit autobedrijf geweest. Je wordt vriendelijk te woord gestaan en als het even past, zelfs tussendoor geholpen. Deskundig en vriendelijk personeel. Echt een aanrader. Uitstekende service en nog echte klantvriendelijkheid!
15 February 2018
Peter Boogaarts
14 February 2018
daniel
6 February 2018
Herwin De jager
Sliedrecht
Uiteraard na jaren nog steeds zeer tevreden met de service van Roubos. De manier van omgang met klanten, deskundigheid van personeel en meedenken ik de kosten blijf ik graag bij Roubos binnen stappen en beveel ik andere mensen dit bedrijf ook erg aan.
15 January 2018
Robin Nagtzaam
Waalwijk
We hebben bij Roubos Auto\'s bv een prachtige gebruikte Ford Focus gekocht voor een zeer aantrekkelijke prijs. Een mooi bedrijf met zeer vriendelijke vader en zoon Roubos. Goede service en meedenkend met de klant. Het is een genoegen om met dit bedrijf zaken te doen. Een aanbeveling voor iedereen en.... een goed bakje koffie!!!!!
14 January 2018
Ad en Marlies van Kessel
Rosmalen
12 January 2018
wilbert stembord
dussen
Top bedrijf. We worden altijd heel goed geholpen. Zeer klantvriendelijk en prima service zowel bij onderhoud/apk of bij aanschaf gebruikte auto. Complimenten zoals jullie je vak uitoefenen
8 January 2018
Bert Kamp