Heeft een totaal van 598 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
Positief sentiment93%
Klanten prijzen consequent vriendelijk en vakkundig personeel en betrouwbaar vakwerk. De communicatie wordt als duidelijk en transparant ervaren, met prettige service. Veel reviews benadrukken gemakkelijke afspraken en een positieve algehele indruk. De feedback wijst op een hoge klanttevredenheid en vertrouwen in de service.
Sterke punten
Vriendelijk en vakkundig personeel
Duidelijke communicatie en betrouwbare service
Snelle en zorgvuldige afhandeling
Gebaseerd op 36 reviews
Superservice!
Flinke pech is erg lastig.
Maar heel snel weer op weg geholpen worden is echt geweldig! Vooral als de specificatie van de auto tegelijk ook verbeterd is.
Top ervaring!
Dankjewel Koekoek Automotive.
6 November 2025
Harmen
Betrouwbaar en snel
Fijne klantenservice, eerlijke ondernemers en goede werkplaats
4 November 2025
Bob
Hollandscheveld
Goede servive
Je kan er altijd terecht met kleine mankementen, die vaak gelijk verholpen kunnen worden.
De service is goed, ze denken graag met je mee.
27 October 2025
Christina
Noordscheschut
Goed en betrouwbaar
Gebruikte schaarhefbrug gekocht.
Prettig contact, correcte afhandeling en afspraken worden
nagekomen.
7 October 2025
Arie
Werkendam
Klasse !
Erg klantgericht, goed contact, prima en snelle service én ‘ n scherpe prijs.
25 September 2025
Anco
Te duur
Veel te duur.Alleen olie verversen en een filtertje vernieuwen.verder mankeert er helemaal niks aan.Als je Googled dan is dat ca. €145.
En dat met maar 8100 km op de teller
Beveelt niet aan
16 September 2025
Klaas
Zuidwolde
Eerlijk en deskundig
Geen gladde verkooppraatjes, maar eerlijk en deskundig advies en dit in een uiterst vriendelijke sfeer. Bedrijf wat vertrouwen uitstraalt en geeft. Top!
11 September 2025
Bert
Drijber
Geweldig en heel gewoon
Geen witte boorden en klikkende hakken. Gewoon goed.
5 September 2025
Jaap
De Wijk
Vakgarage waar kwaliteit hoog in het vaandel staat
Begin 2022 kocht ik bij de BMW dealer Zwolle een zwarte BMX X3 xDrive 20i. Een auto uit 2018 met maar 28.000 km op de teller, een pareltje. Ik ben er zuinig op geweest, het is geen schade auto en dealer onderhouden. Omdat ik graag wat jonger, hybride en full-black wilde rijden, ging ik op zoek naar weer een BMW X3 pareltje. Deze vond ik bij Maarten Koekoek in Hoogeveen. De onderhandelingen verliepen soepel en we werden het snel eens over een aantal wensen. Diegene die mijn "oude" auto gaat kopen zal daar geen spijt van krijgen. Veel veilige km's gewenst.
28 August 2025
Frank
Zwolle
Mooie zaak
We hebben hier een nette en frisse auto gekocht.
Goed en snel geholpen.
We hebben er een goed gevoel bij.
9 August 2025
Prettig
5 July 2025
A
Goede snelle service
Auto heen gebracht voor apk en grote beurt alles volgens afspraak en ook klaar op het tijdstip dat werd aangegeven.
22 June 2025
Stefan
prettige omgang
het is een sociaal en prettige zaak
waar je als mens behandeld wordt
4 June 2025
Allard
Hoogeveen
Makkelijk contact en erg vriendelijk!
Top ervaring!
Heel fijn contact gehad met Koekoek Automotive. Snel, duidelijk en supervriendelijk.
20 May 2025
Adriana
Amsterdam
snel en soepel
afspraak gemaakt, auto gebracht en 's avonds opgehaald. Mail ontvangen ivm kosten offerte. Jammer dat het hoog is uitgevallen.
Kwaliteit, betrouwbaarheid, behulpzaam en goede service.
8 February 2025
Ronald
Adequaat zaken aangepakt.
Prima geholpen!!!
4 February 2025
Roc
Stuifzand
Uitstekende garage, goede service, vriendelijke mensen
Deze garage is een echte aanrader!
20 January 2025
Gerard van Reenen
snelle service en goede communicatie
snelle service en goede communicatie
13 January 2025
B
Professioneel en betrouwbaar
Ik werd op een fijne manier ontvangen , het voelde gelijk vertrouwd recht door zee daar hou ik van . Uiteindelijk een mooie deal gemaakt waar beiden partijen tevreden mee waren. Ook door de betrouwbare monteurs was voor mij ook doorslaggevend.
Dit geeft vertrouwen en heb daarom een moooe SLC gekocht uit 2016 waar ik het volle vertrouwen in heb .
Ik zal jullie zeker aanbevelen en nogmaals dank voor de goede service.
Darko Braafhart uit
7 January 2025