Alles volgens afspraak gedaan

Alles betaalbaar gehouden

Top bedrijf

goede service en duidelijke communicatie.

Top bedrijf

Zeer prettige mensen en zeer goede service

Betrouwbaar

Klant vriendelijk / prof uitstraling / betrouwbaar / goede service.

Altijd denkende in oplossingen en behulpzaam

Kwaliteit, betrouwbaarheid, behulpzaam en goede service.

Adequaat zaken aangepakt.

Prima geholpen!!!

Uitstekende garage, goede service, vriendelijke mensen

Deze garage is een echte aanrader!

snelle service en goede communicatie

snelle service en goede communicatie

Professioneel en betrouwbaar

Ik werd op een fijne manier ontvangen , het voelde gelijk vertrouwd recht door zee daar hou ik van . Uiteindelijk een mooie deal gemaakt waar beiden partijen tevreden mee waren. Ook door de betrouwbare monteurs was voor mij ook doorslaggevend. Dit geeft vertrouwen en heb daarom een moooe SLC gekocht uit 2016 waar ik het volle vertrouwen in heb . Ik zal jullie zeker aanbevelen en nogmaals dank voor de goede service. Darko Braafhart uit

aardige mensen

nette mensen, goede deal gemaakt

Snel, correct en gedegen service

Top garage, snelle service en goede leenauto

Gewoon normaal en daardoor heel goed

Gewoon normaal en daardoor heel goed

Ze zijn goed en eerlijk maar ook aan de dure kant.

Vriendelijk klantvriendelijk en als dat nog niet genoeg is meedenkend en eerlijk. Zou alleen wel wat scherper aan de prijs mogen.

Altijd snel en correct - goede communicatie. Zeer tevreden!

Worden snel en goed geholpen. Communicatie is prettig.

Snelle service, afhandeling en reparatie

super! monteurs vrij, Maarten die effe m'n band plakt met zo'n plug-ding

super! monteurs vrij, Maarten die effe m'n band plakt met zo'n plug-ding - ik was al op weg om een lampje te repareren en onderweg een spijker met plastic ding in m'n voorband .. mooi toeval allemaal :)

Topservice

Goede communicatie, service en alles op tijd

Erg vriendelijk en klant gericht te werk gaan,

Het is een professioneel bedrijf met een vriendelijke ontvangst. Ze werken graag mee om uw wensen tegemoet te komen.

Volgens afspraak prima service!

Alles snel geregeld.

professionele benadering

Aircopomp laten vervangen door ander bedrijf. Zou ook gespoeld zijn, maar moest nog een nieuw onderdeel laten vervangen. Koekoek gevraagd voor deze klus. Keurige analyse en foto's. Reden andere bedrijf had geen goed werk geleverd. Gereclameerd bij ander bedrijf maar gaf geen thuis. Uiteindelijk heeft Koekoek de klus geklaard. Netjes eerst analyse, offerte en overleg. Zeer prettige en professionele benadering en mijn daarvoor mijn complimenten. Resultaat weer een goed werkende Airco. Bedankt. JH

Zéér kundig en betrouwbaar

Altijd ruimte makende waar dat mogelijk is.. Betrouwbaar advies en kundig in hun werkzaamheden.. Voor mij een dikke 9 op 10..!!

Goede en vakbekwame garage

Goede en vakbekwame garage.

Snel en goed geholpen in een klantvriendelijke sfeer

Snelle en uitstekende service én super vriendelijk!

Eerlijke handel en eenngoede service.

Echt top!

Lindberghstraat 11