Behulpzaam!

Altijd behulpzaam, en goed met de klant mee denken! En ook héél eerlijk, over de nodige reparaties en de kosten!

Ik ben 100% tevreden

Ze zijn heel klantvriendelijk en attent. Alle punten keurig afgewerkt.

Gewoon heel goed

De keuring en de reparatie is als altijd goed en correct verlopen. Fijn dat er even gebeld werd om te adviseren onderdelen te vervangen.

Prettig contact en betrouwbare garage!

Fijn contact met medewerkers en goede service. Betrouwbaar bedrijf.

Goed en vertrouwekijk

Ik kom er al jaren zonder problemen!

Geweldig bedrijf en houden je op de hoogte van de reparaties.

houden je op de hoogte van de reparaties en zelfs even binnen lopen voor een vraag of kleine reparatie is geen punt.

Uitstkend

Zoals gewoonlijk!

Altijd de juiste aandacht.

We komen er jaren. Altijd een goed advies en aandacht voor de klant.

Altijd hartelijk ontvangst, goede service en nuttige informatie. Informatie over de staat van de auto en waar we in toekomst rekening mee kunnen houden. Kortom een aanbeveling.

Betrouwbaar en vakkundig.

Deze club staat altijd voor je klaar zeer tevreden!!

Prima service zonder eigenbelang

Zeer positief!,,

Very professional

I got my car back in a day,and the communication with the Mechanic was very detailed,and helpful!

• Would you recommend us? Yes

Fijne garage met eerlijk advies.

zeer vakbekwaam

Zeer behulpzaam en vriendelijke medewerkers.

direct geholpen

Uitstekend geholpen , snelle afhandeling , prima koffie.

prettig en correct

Ik wordt altijd snel en correct geholpen ook al kom ik ongelegen omdat ze het druk hebben. Mij mening over Docars is dat er weinig bedrijven zijn die meteen actie ondernemen en snappen dat ik ook mijn werk moet doen,dat is bij Docars wel het geval. Dus alleen maar lof.

Zoals altijd klant vriendelijk en Problemen goed afgehandel.

Bij een telefonische afspraak een kleine misverstand ontstaan, voor niets lang moeten wachten. Maar zoals ik eerder heb geschreven is alles dik voor elkaar.

Flexibel en hoge kwaliteit

Heb geen slechte ervaringen

Top garage

Super services

Goede en vlotte service

Kleinschalig vakbekwaam bedrijf waarbij klant een naam heeft en geen nummer

Goede ervaring

Super netjes en vriendeljjk En duidelijk geen overbodigen service kosten

Super tevreden, geweldige service

Deskundig en uitstekende service.

Uitstekende service, klantvriendelijkheid en kwaliteit.

Al jaren ben ik klant bij Docars en altijd is hun service erg goed.

Goed en snel geholpen!

Provincialeweg 194

4909 AN Oosteind

Over Autobedrijf Docars

Op zoek naar een kwalitatief autobedrijf met extra goede service in de regio? En wilt u graag ontzorgd worden op het gebied van mobiliteit? Autobedrijf Docars is een kleinschalige garage waar persoonlijk contact hoog in het vaandel staat. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe auto, een adres voor APK keuringen, onderhoudsbeurten of andere reparaties; Autobedrijf Docars denkt graag met u mee. Ons specialisme is Volkswagen, Audi, Seat, Skoda en Volkswagen bedrijfswagen, maar als onafhankelijk autobedrijf zijn alle merken welkom in de werkplaats. Met onze haal- en brengservice, leenauto’s en leenfietsen hebben we altijd een alternatief voor u klaar. Wilt u weten of wij u verder kunnen helpen, laat het ons vooral even weten.