Super vriendelijke mensen

ik ben zeer goed geholpen, en dank zei een goede tip van Joost gaat mij dit veel ellende besparen met het exporteren en importeren van mijn auto. Vriendelijke mensen, vakkundig en denken met je mee.

Gewoon goed.

Zeer geschikt bedrijf. Je word goed behandeld.

Geweldige service in deze tijd

In deze Corona tijd; auto werd op afgesproken tijd opgehaald en ook weer keurig op tijd teruggebracht.

Uitstekende service, vriendelijk en deskundigheid

Ik ben al jaren klant bij Docars en zal dat blijven zolang ik nog auto rijd. Dit door de positieve ervaringen die ik in de loop van de jaren heb ervaren. Ook het persoonlijk contact maakt het heel prettig. En dan de uitstekende service, Docars is altijd te bereiken en mocht er acuut wat zijn, dan wordt daar direct een oplossing voor gezocht.

Mijn eerste ervaring

Duidelijke afspraak en klantvriendelijk

Helemaal prima

Snelle en goede service. En ik ben blij dat mijn auto weer rijdt. Dankjewel Docars!

Goede Service

De monteurs weten waar ze over praten en weten ook wat ze doen. ze pakken meteen het probleem aan in plaats van dat er eerst maar iets geprobeerd wordt. goede service en goed betaalbaar

Gewoon goed

Altijd klaarstaan om te helpen

Prima garage. Makkelijk en duidelijk in communicatie.

Zeer tevreden met Docars. Komt afspraak na. Duidelijk en helder in communicatie. Geen verrassingen achteraf. Ben absoluut tevreden over deze garage.

Duidelijkheid en persoonlijke benadering

Fijne en duidelijke communicatie

prima service ik ben heel tevreden

heel klant vriendelijk en vlotte service

Geweldig!!!

Geweldig!!!

Snelle service

Auto werd opgehaald door Docars, want de accu was iets mee, en de auto moest ook APK hebben. Auto was snel klaar, en kon snel weer de weg op!

Perfekt

Vriendelijk, behulpzaam en prijs kwaliteit prima

prima service

APK en beurt - afspraak was snel gemaakt en weer mooi op tijd gereed voor mijn volgende afspraak

Meedenkend en doen wat nodig is

Ze overleggen alles met je en doen geen onnodige vervangingen.

Je voelt de oprechte interesse in de klant en uitzonderlijke kwaliteit aan diensten

Ik kom al jaren met veel plezier bij Docars in Oosteind. Je voelt je door de oprechte interesse echt gehoord en gezien als klant. Ze denken met je mee en leveren iedere keer een uitzonderlijke kwaliteit aan diensten met een fijne prijs-kwaliteit verhouding.

Vriendelijke en goede serves

Als ik een probleem met de auto heb dan wordt ik altijd snel en goed geholpen.

Altijd prima service

Altijd vriendelijk en goed geholpen. En voor een eerlijke prijs.

Duidelijke afspraak en snel geholpen

Zie boven

Uitstekende service en vriendelijke mensen.

Zie boven

Service gerichte en deskundige aanpak.

Ik doe met veel plezier zaken met Docars. Zowel Joost als Esther zijn altijd bereid mee te denken over oplossingen en snappen goed wat ik belangrijk vind. Reparaties worden goed, zorgvuldig en betaalbaar uitgevoerd. De ondersteuning bij het uitzoeken van een gebruikte wagen is voor mij uitstekend, aangezien ik geen verstand van auto's heb. Vriendelijke groeten, Joop Boon.

Provincialeweg 194

4909 AN Oosteind

Over Autobedrijf Docars

Op zoek naar een kwalitatief autobedrijf met extra goede service in de regio? En wilt u graag ontzorgd worden op het gebied van mobiliteit? Autobedrijf Docars is een kleinschalige garage waar persoonlijk contact hoog in het vaandel staat. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe auto, een adres voor APK keuringen, onderhoudsbeurten of andere reparaties; Autobedrijf Docars denkt graag met u mee. Ons specialisme is Volkswagen, Audi, Seat, Skoda en Volkswagen bedrijfswagen, maar als onafhankelijk autobedrijf zijn alle merken welkom in de werkplaats. Met onze haal- en brengservice, leenauto’s en leenfietsen hebben we altijd een alternatief voor u klaar. Wilt u weten of wij u verder kunnen helpen, laat het ons vooral even weten.