Goede snelle service

Deskundige en goede oplossingen

Goede service goed en eerlijk advies. Wordt altijd snel geholpen

Goed geïnformeerd en vriendelijke mensen.

Herstel kosten voor apk waren bij een ander bedrijf veel hoger. Duidelijk uitleg en het advies, zodat we de kosten over een half jaar kunnen verspreiden.

Docars gaat niet voor het geld, maar voor tevreden klanten

Ik voel me bij Docars geen nummer of portemonnee. Ze denken mee en werken transparant. Ik had veel stress bij andere garages en bij Docars voelde het alsof ik in een team zat. Eindelijk een bedrijf dat ik als ik dat wil blindelings kan vertrouwen.

Wordt altijd vriendelijk ontvangen. Helpen met zoeken naar iets anders.

Prettig contact en wordt professioneel geholpen.

Goede service!

Mijn accu was kapot. Docars kwam de accu op locatie wisselen. Ze waren erg behulpzaam en pro actief en ze hebben veel aandacht voor de klanten.

Prima geregeld.

Reparatie uitgevoerd zoals beloofd en afgesproken. Op tijd. Leen auto mee. Dus een tevreden klant.

Eerlijk en behulpzaam!

Je word snel geholpen, en ze zijn heel eerlijk over de kosten bij reparatie, Dat geeft vetrouwen.

Alles goed

Altijd goed.

Heel goed super .

Servicegericht en vriendelijk !!

Snelle vriendelijke service !

Netjes geholpen,je wordt eerst opgebeld als er wat extra’s bijkomt. Goede kwaliteit.

Correcte behandeling

Ondanks dat er soms dingen niet helemaal vlekkeloos verlopen wordt dit keurig afgehandeld.

Hartelijk, meedenkend, kwaliteit, vertrouwen

Altijd fijn om bij Docars te komen in een hartelijke omgeving met een prettige, lichte, zeer opgeruimde en schone werkplaats. Meedenkend, vooruitdenkend, oplossingsgericht, fijne kwaliteit/prijsverhouding. Mede hierdoor een garage dat al jaren mijn vertrouwen.

Zoals gebruikelijk!

Uitstekende service en vakmanschap.

Een geweldig bedrijf met een pro actieve houding richting hun klanten en zeer goede service.

Zeer aardige mensen die meedenken en hun klanten op de hoogte houden met zaken die betrekking hebben op de auto. De kennis op de werkvloer is uitstekend. Ik raad dit bedrijf ten volle aan bij mensen die op zoek zijn naar iets nieuws!

Afspraken worden nagekomen, goede service

snelle en correcte afhandeling en lekker koffie

Super goed

Gebeld en meteen mag komen.super..

is goed

altijd vriendelijk en behulpzaam

Als altijd top sevice

Apk en olieverversen sportdemper montage en zomerwielenwissel tot en met sensor vervanging, niets is te veel of te moeilijk. Vakkundige topservice, aanrader.

Uitstekende service en klantvriendelijk

Altijd een fijne ervaring bij Do Cars!

Snel, vriendelijk en adequaat

Keurig autobedrijf. Van tevoren snel de afspraak kunnen maken waarbij aangegeven wat evt kosten zouden zijn voor apk en grote beurt. Geen verrassingen bij het betalen EN een jaar gratis pechhulpdienst.

Provincialeweg 194

4909 AN Oosteind

Over Autobedrijf Docars

Op zoek naar een kwalitatief autobedrijf met extra goede service in de regio? En wilt u graag ontzorgd worden op het gebied van mobiliteit? Autobedrijf Docars is een kleinschalige garage waar persoonlijk contact hoog in het vaandel staat. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe auto, een adres voor APK keuringen, onderhoudsbeurten of andere reparaties; Autobedrijf Docars denkt graag met u mee. Ons specialisme is Volkswagen, Audi, Seat, Skoda en Volkswagen bedrijfswagen, maar als onafhankelijk autobedrijf zijn alle merken welkom in de werkplaats. Met onze haal- en brengservice, leenauto’s en leenfietsen hebben we altijd een alternatief voor u klaar. Wilt u weten of wij u verder kunnen helpen, laat het ons vooral even weten.