Eerlijke en betrouwbare garage!
Mooie nette garage!
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 539 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
De reviews benadrukken consequent vriendelijk personeel, heldere uitleg en betrouwbare service. Klanten waarderen eerlijke uitleg over wat er gedaan wordt en wat het kost. Over het algemeen blijft de tevredenheid hoog en is Budel een betrouwbare partner voor onderhoud en reparatie.
Mooie nette garage!
20 December 2025
Elvis
goed en snel
13 December 2025
George
Utrecht
Bandenwissel, snel en vriendelijk geholpen.
2 December 2025
roel
utrecht
'Hagelschade' op de auto met de storm afgelopen weken en ondanks dat de verzekering Budel niet in zijn lijst heeft toch vastgehouden en met een taxateur goedkeuring gekregen. Weer netjes geholpen door het team en alles weer top in orde!
27 October 2025
Remco
De Meern
Hier wordt gekeken naar wat nodig is, en geen onnodige dingen uitgevoerd. Super autobedrijf met duidelijke uitleg en fijne mensen.
25 October 2025
Zoë
De Meetm
Ik kom er al meer dan 20 jaar. Altijd meedenken. De auto is 25 jaar oud en rijd nog steeds. Dat zegt wat over het bedrijf.
16 October 2025
G
VLEUTEN
Keurig geholpen goede service. Ik kan je auto Budel aan bevelen!
6 October 2025
Yvonne
30 September 2025
Montse
Utrecht
Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Eerlijk en goed.
20 September 2025
Ron
De meern
Vriendelijk, duidelijk, afdoende en snel
14 September 2025
Rob
Utrecht
Al 20 jaar hier met mijn auto. Onderhoud, aankoop, gewoon altijd goed, behulpzaam en duidelijk.
14 September 2025
Monique
De Meern
Ik heb goede ervaring met auto Budel . Zijn klantgericht staan voor je klaar benen de tijd voor je en goede service.
2 August 2025
Theo
Maarssen
Hele fijne ervaring bij Budel. Alles gewoon naar wens, werkzaamheden worden vooraf duidelijk gecommuniceerd en de auto was ondanks een beste lijst aan punten sneller klaar dan verwacht. Ook vervangend vervoer op het laatste moment (niet afgesproken) was geen probleem. Zeer tevreden!
28 July 2025
Davey de Boer
vriendelijk, kundig en snel
23 July 2025
Michel
Vleuten
Snel geregeld, aardig en ervaring mensen. Top kwaliteit.
15 July 2025
George
Utrecht
Top bedrijf! Werken netjes en werd goed op de hoogte gehouden van de auto die in onderhoud was! Zeker een aanrader!
15 July 2025
Nicky
Utrecht
Mijn advies is ga eens langs al u iets te repareren heeft Fijne mensen en goede monteurs die van aanpakken weten
11 July 2025
ROLAND VAN DAM
Maarssen
we hebben de auto’s bij Budel in onderhoud en nooit geen klachten of problemen gehad… pas de beide wagens vervangen en deze ook bij Budel aangeschaft…. dit ook weer naar alle tevredenheid….. komen zelf uit Roosendaal, de kwaliteit en de service is de afstand waard…
6 July 2025
Johnny
Roosendaal
Afspraak gemaakt voor apk + onderhoud. Vooraf werd ik netjes gebeld en werd alles wat er gedaan moest worden duidelijk besproken. Goede uitleg, goed advies en duidelijkheid over de kosten. Duidelijkheid, verstand van zaken en hele vriendelijke mensen! Alles is netjes uitgevoerd zoals afgesproken, geen enkel probleem.
2 July 2025
Tom
Supperrr snel geholpen
1 July 2025
Frank Peek
Ijsselstein
Voor mijn niet-alledaagse (Amerikaanse) auto is het soms lastig om onderdelen te krijgen en nu was het echt een uitdaging, maar het is de mensen van Budel weer gelukt. Grote klasse hoe ze iedere keer zo'n goede service verlenen!
24 June 2025
Jolanda
De Meern
Mijn eerste bezoek aan Budel en krijg het gevoel dat er aandacht is voor de klant. APK netjes in orde gemaakt en mooi op tijd gebeld en alles weer klaar. Enige minpunt is dat ik gemeld had dat de olieplug wat druppelt - daar was wel naar gekeken en zou kurk droog zijn, echter bij thuiskomst lag er al weer een druppel op de stoep.
17 June 2025
Remco
De Meern
Ik kon direct de zelfde dag langskomen om te kijken naar problemen met de accu in mijn camperbus en de volgende dag kon ik hem weer ophalen met een nieuwe accu er in.
4 June 2025
Jeroen
Utrecht
Beurt en apk gedaan, niets teveel gedaan. Gewoon wat nodig was. Erg tevreden.
29 May 2025
roel
utrecht
Ik ben geweest voor een grote beurt aan de auto. Dat is prima uitgevoerd. De verrassing is dat de auto was gewassen en uitgezogen. Dit wordt zeker gewaardeerd.
21 May 2025
John