Fijn dat je een leen auto krijgt tot je beschikking. Na telefonische overleg werd de auto keurig afgeleverd.
corona betekend weinig kilometers gereden in een jaar geen mankementen ontdekt aan onze auto's van resp. 15 en 19 jaar oud.
Top bedrijf goede service, klantgericht en kundig
Uitstekend te woord gestaan en geholpen !!! Was top
Begripsvol en ter zake kundig ! Zowel voor moderne- en oudere auto’s. Zelfs voor échte oldtimers is zeer veel kennis aanwezig. Kwam zelfs vanuit Frankrijk naar deze garage vanwege de technische aspecten. Top of te bill De bekende spreuk : vakmanschap is meesterschap is hier zeker van toepassing !
Deskundig en vriendelijk personeel. Altijd bereid je te helpen in voorkomende gevallen.
Leveren goede deskundige service
De professionals van CarProf Toenink hebben oog voor in-/verkoop van onderscheidende auto's, hebben een klantvriendelijke houding, begrijpen wat de klant wil en maken het verschil doordat ze daarvoor de benodigde technische expertise in huis hebben. Het contact met CarProf Toenink draait om de complete beleving, van aankoop tot en met de service gerichte houding. Al met al hadden wij een enorm plezierige ervaring bij de aankoop van onze Jaguar.
Uitstekende garage.
Voelde mij direkt op mijn gemak , geen opdringerige verkooppraat ,kon de auto rustig bekijken .De aandachts punten werden keurig genoteerd , maar wat belangrijker is dat ze ook verholpen werden ,zelfs nog meer dingen die bij de inspectie naar voren kwamen werden ook verholpen ( nieuwe banden , remschijven ) Top
Service en klantvriendelijkheid zijn top.
XK wordt op afspraak netjes gehaald en gebracht. Service beurten worden zorgvuldig en nimmer buitensporig uitgevoerd. Mocht er iets belangrijks aan de hand zijn, dan wordt er onmiddellijk contact op genomen.
de eerste maal bij Toenink. Ervaring heel goed.
Deskundigheid, service en klantvriendelijkheid zijn in een zin te vangen over dit voortreffelijke bedrijf waarbij geen onderscheid wordt gemaakt of je met een peperdure auto dan wel met een wat goedkopere verschijnt. Complimenten.
Wij raakten spontaan in contact doordat er een leuke cabrio aan de weg stond. Direct goed en netjes ontvangen. Na een vrijblijvende proefrit, gevallen voor de auto en werd alles netjes afgerond. Prettige communicatie en een super nette oplevering en auto uitleg! Dank voor de prettige aflevering !
Altijd goede deskundige service!
Netjes, snel en accuraat geholpen.
Fijn om zo n garage in onze buurt te hebben
Uitstekende service
Goede en snelle afwikkeling van reparaties
Ben goed op de hoogte gesteld wat er aan de auto gedaan moest worden. De grote buurt is heel goed uitgevoerd, de auto reed weer heel fijn.
Vakkundig!!
Zie hierboven.
Vanaf het eerste contact super vriendelijk !! Proefrit was ook super , auto stond keurig klaar !! Verdere afhandeling door Jeroen super gedaan . Top
Adequate en snelle service. Vier sterren, want als de top bereikt zou zijn, wat moet je dan?
Eekmolenweg 2
7241CM Lochem