Goede service! Mijn airco is weer ijskoud.
Klantgerichte en meedenkende service voor het leveren en installeren van enkele Jaguar onderdelen.
Buitengewoon en een service ervaring waarvan in dacht dat die niet meer bestond!!
Zeer plezierig, fijn dat ze eerst contact met je opnemen over de nodige vervangingen en aanpassingen en daarbij komende kosten
DESKUNDIGE MENSEN EERLIJK ADVIES
snelle en duidelijke behandeling
Deskundig bij levering van onderdelen.
vooraf duidelijke afspraak over de te verrichten werkzaamheden
Werkzaamheden uitgevoerd als gepland.
Cruise control in Audi A3 vakkundig geinstalleerd.
Ik had een complexe storing in mijn Aston Martin DB9. Bij Toenink hebben ze dit perfect verholpen.
Goede bereikbaarheid per telefoon. Er wordt gebeld als het nodig is. Service snelheid neemt af door drukte ( althans dat hoor ik). Plezierig contact, vooral met Erwin.
Gedegen kennis, goede service
Netjes en goed. Overleg over reparaties en fijne afhandeling.
Zeer plezierige behandeling en kundige monteurs.
Zeer tevreden ben altijd goed geholpen.
Erwin heeft voor ons een heerlijke auto uitgezocht en ervoor gezorgd dat we zonder zorgen de weg op kunnen. Hij rijdt als een zonnetje! Top service :)
Ik moest helaas door omstandigheden de huur van een grote transportbus een dag van te voren annuleren. Hoewel laat op de de dag, werd er vriendelijk en begripvol gereageerd en vervolgens moeite gedaan om de annulering met minimale kosten te realiseren. Aangezien er door het speciale formaat een derde partij bij betrokken was moest eerst worden nagevraagd of deze ermee akkoord zou gaan. Gelukkig ging deze voor een laag bedrag aan annuleringskosten hiermee akkoord. Voor mij weer een bevestiging waarom ik iedere keer graag naar Toenink terug zou gaan als ik een extra auto nodig heb. Afgezien daarvan is Erwin Toenink sowieso een ontzettend aardige persoon waar ik in het verleden alleen erg positieve ervaring mee gehad heb.
Vriendelijk en accuraat geholpen.
zie boven :-)
Staan altijd voor je klaar
Is prettig werken met deze verhuisbus
als altijd vlotte,deskundige en professionele behandeling
aankoop oude tweedehands maar 100 % service al de kleine problemen naar volle tevredenheid verholpen kosten vo.or mij nul komma nul.super
Eekmolenweg 2
7241CM Lochem