vaste klant. lamp voorverlichting auto stuk; gebeld en kon direct komen. vervanging verlichting ingewikkeld. uitsluitend kosten lampje in rekening gebracht (geen arbeidsloon)
Communicatie verloopt snel en soepel. Afspraken worden nagekomen en het belangrijkste: Ik kan er altijd op vertrouwen dat ik veilig met mijn auto de straat op kan.
Car Service Toenink ken ik al jaren. ik was al klant bij ze toen in nog in Lochem woonde. Ik ben 5 jaar geleden verhuisd naar het westen, maar blijf nog steeds klant. Toenink levert service van hoge kwaliteit. Maar vooral ook hun flexibiliteit in het meedenken in op maat gemaakte oplossingen waardeer ik zeer!
x
Zeer behulpzaam en vakkundig.
Zoals in het verleden. Zeer goed Bedankt
Snelle en correcte service.
Zoals aangegeven, betrouwbaar, maar ook coulant en klantvriendelijk.
altijd een flesje om er te zijn
Het is voor een klant een beetje merkwaardig als die met een lege oliebus 5W40 komt om die na te laten vullen, en er eerst in een pc wordt nagekeken of die olie inderdaad in de auto van de klant hoort. Sommige klanten weten dat soort elementaire dingen echt wel, en dit overbodige zoekwerk kost hun toch tijd. Verder weer prima geholpen natuurlijk, zoals altijd.
Top service! Na de APK kreeg ik mijn auto gewassen terug, van binnen en buiten spic en span!
Keurig alles volgens afspraak geregeld en ik kreeg mijn auto van binnen en buiten gepoetst retour. Complimenten.
Gewoon goed.
Goed, snel en vriendelijk geholpen
Vakmensen, zeer servicegericht!
Fijne ervaring
ok
Ga naar deze .garage.. ze zijn meer dan geweldig
Ben al een reeks van jaren klant als Aston Martin rijder en voel me ook als klant gewaardeerd. Het contact is altijd vriendelijk en gericht op bieden van optimale service. De technische vakkennis is zonder meer goed. Bij reparaties wordt altijd overleg gevoerd en gekeken naar de beste technische oplossing en zeker niet automatisch naar de makkelijkste en duurste oplossing. Al met al buitengewoon tevreden als klant bij CarProf Toenink.
Staan altijd voor je klaar
Met veel plezier breng ik mijn Jaguar voor onderhoud en reparaties naar deze garage. De deskundige en vriendelijke service medewerkers zorgen voor een gastvrije en huiselijke sfeer. Afspraken worden correct nagekomen. M.b.t. tot reparaties wordt goede uitleg gegeven. Kortom een garage die aanbevelingswaardig is.
Prima en vlot gedaan
Snel en vriendelijk, ondanks volle agenda.
Alle voorgaande lof ten spijt ; een trouwe klant, die vele autorijders deze garage aanbeveelt .... , laten wachten omdat de middagpauze voorrang heeft is voor mij inderdaad onbegrijpelijk ! In ‘tijden toen geluk nog héél gewoon was’, en ik zelf een para-medisch bedrijf had was dit absoluut onmogelijk. Mijn woorden aan dhr. Toenink waren dan ook : “ ik ben blij dat ik geen personeel meer heb “ . Waarvan akte !
Eekmolenweg 2
7241CM Lochem