prima steeds geholpen - zeer vriendelijk - voor zover ik beoordelen kan zeer deskundig
Goede service gehad op de camper ben tevreden
Recent weer een goede ervaring met de services van Toenink, voor onderhoud, APK en verbetering van mijn Jaguar XK. Klantgerichte houding, duidelijkheid over de services, haal- en breng service. Kortom, een fijne garage en weer veel rijplezier!
Hier, als montagepartner, een trekhaak laten monteren. Auto stond gewassen en uitgezogen zelfde dag klaar. Klantbeleving een 10!
Afspraak is afspraak snel en vriendelijk geholpen.
Prima garage, doen wat ze beloven.
Prima service, zeer correct uitgevoerd
Mijn ervaring was en is nog steeds prima.
uitstekend
Top garage
In overleg is er altijd een afspraak mogelijk voor APK, reparatie e.d. Indien er onvoorziene problemen zijn dan wordt ik altijd vooraf gebeld en krijg uitleg wat er aan de hand is en een indicatie van de kosten. Ook kan ik altijd de bedrijfsfiets mee nemen. Fijne service en persoonlijke benadering.
Wij hebben al vele auto's bij Toenink gekocht en laten onderhouden. Een bedrijf waar Service nog echt met een hoofdletter geschreven wordt.
Ik ben goed geholpen. Heel vlot. En heel vriendelijk!
ga zo door.
Wederom perfecte service !!!! Netjes thuisgebracht .Een paar dagen later auto netjes thuis afgeleverd
Komen altijd hun afspraak na
Met wat zorgvuldig herstelwerk aan mijn trouwe liefhebbersauto kwam hij weer door de APK en verder nog tips gekregen voor andere dingen die er later nog aan gedaan kunnen worden. Helemaal top dus !
Dit bedrijf is deskundig voor alle type auto’s en levert goede service. Communiceert goed met de klant
Super service, uiterst vakkundige mensen ! CHAPEAU voor dit garage bedrijf !
Positief
Prima geregeld, enigszins verouderde auto
Fijne communicatie, perfecte aflevering en betrouwbare medewerkers.
Goede service en een keurig bedrijf
Zeer tevreden met dienstverlening, klant vriendelijk en deskundig. Zeker een aanrader.
Eekmolenweg 2
7241CM Lochem