Al meer dan 10 jaar komen wij voor onderhoud en nieuwe auto's bij Car Service Toenink. Altijd staan Erwin en zijn team voor ons klaar. Fantastische service, vriendelijk en altijd meedenken met de klant. Bedankt!
Gewoon top!
Ik had een probleem met een aantal lampjes die opeens op mijn branden. De problemen zijn zoals altijd snel en deskundig verholpen. Bedankt voor de goede service!
Goede service. Goede afspraken kan je maken duidelijk in kosten. Alleen jammer dat op de nota geld gerekend wordt voor ruitenvloeistof.
Goede service, professioneel advies en reparaties. Ik ga er graag voor naar Lochem (vanuit Enschede).
Goede communicatie, goede service en vriendelijk personeel.
Goede service en vriendelijk
Behulpzaam het geeft vertrouwen
We zochten een Mini Cooper S cabrio. Gaven Erwin door wat we graag wilden en in no time vond hij de perfecte cabrio voor ons. - Keurig afgeleverd. - aftersales perfect. - ontzorgt - persoonlijk - 100% vertrouwen Kan het iedereen aanraden.
Prima, vlotte service
Auto weg gebracht met defecte koppeling. Tijdens de reparatie was er nog een onderdeel defect en hiervan netjes op de hoogte gehouden en foto's van het defecte onderdeel erbij. Toen ik de auto kwam halen duidelijke uitleg met de defecte onderdelen wat er precies defect was. Tevens was de auto compleet gewassen en gezogen ! Dat noem ik nog eens service!
Altijd behulpzaam en vriendelijk
Dit was alleen nieuwe banden en daarmee wielwissel naar zomer. Snel en keurig geregeld!
Goede service.
Nu kleine beurt en algemene staat van auto gecontroleerd. Als extra remolie en ruitenwissers vervangen.
Snel geholpen en goede service.
Snelle en goede service. Auto gehaald en gebracht en netjes gewassen weer afgeleverd. Zo hoort het naar mijn mening.
Vriendelijk, correct, snel en goed vakmanschap.
Prima service en heel goed geholpen
Snelle service.
Altijd prima en snelle service
zeer positief
Snelle service, eerlijk onderhoudsadvies
Dat het druk is en toch voldoende aandacht voor de klant.
Er wordt goed naar een klacht geluisterd en adequaat opgelost.
Eekmolenweg 2
7241CM Lochem