Kwaliteit met verstand van zaken
Je merkt dat hier veel ervaring aanwezig is, zeker met Fiat Ducato. Ook is de communicatie heel goed. Prettige omgang met de klant.
12 April 2026
Homme
Laden reviews...
54 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 544 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Uit de reviews blijkt een duidelijke focus op vriendelijke medewerkers, heldere communicatie en vakmanschap. Klanten waarderen de betrouwbare service en transparante prijsafspraken. De algehele indruk is zeer positief.
12 April 2026
Homme
Apeldoorn
Al jaren volop vertrouwen in de deskundigheid van MRA prettige mensen in omgang.
9 April 2026
Johan
Raveling
Vriendelijk en deskundig personeel
6 April 2026
Jenny
Wenum-Wiesel
Netjes alles volgens afspraak geregeld
31 March 2026
Andre
Apeldoorn
Vlotte oplossing van een complex motor probleem. Voor een goede prijs. Zeker een aanrader
24 March 2026
Jens
Apeldoorn
Goede service en deskundige medewerkers
22 March 2026
Liesbeth
Apeldoorn
Ik heb vertrouwen gekregen in het afhandelen van een grote schade. De resultaten zijn prima. Fijn is de persoonlijke benadering. Jammer dat een betaling via een creditcard niet mogelijk is. En een gratis leenauto moet toch ook wel mogelijk zijn! Dat doet verder niet af aan mijn goede tevredenheid. Toekomstig onderhoud heb ik nu ook bij hen neergelegd.
17 March 2026
Henk
Apeldoorn
Zoals elke keer dat ik hier kom is alles perfect geregeld. Hier kun je zonder zorgen je auto achter laten want hier werken vakmensen die er echt verstand van hebben.
6 March 2026
Remco
Apeldoorn
wij hebben een hele fijn ervaring met MRA. Het personeel is heel erg vriendelijk en afspraken worden goed en vrij snel gemaakt. Werkzaamheden worden goed uitgevoerd. We komen zeker volgend jaar weer terug voor de APK voor onze camper
2 March 2026
Cora
van der Peet
Ik heb nu vier jaar een camper en vond deze garage op facebook. Ik heb hier de Apk en een onderhoudsbeurt uit laten voeren en kom sindsdien elk jaar terug. Het personeel is vriendelijk en betrouwbaar en ik heb niet het gevoel dat er onnodige reparaties worden uitgevoerd.
27 February 2026
Jan van Dijk
APELDOORN
Zoals de titel aangaf. Werd zeer vriendelijk geholpen. Waren geïnteresseerd. En kwamen afspraken na.
25 February 2026
Rolf
Epe
Het probleem wat we hadden werd snel en vakkundig opgelost.
24 January 2026
Ben Hulshoff
Apeldoorn
Al jaren klant , zowel zakelijk als prive met o.a. onze camper. (En gezien de schaarse tijd voor deze hobby, wil ik met de camper zeker niet stranden). MRA neemt het onderhoud van onze voertuigen heel serieus en pakt het uiterst professioneel aan. Al diverse keren hebben zij kleine en grotere mankementen vroegtijdig gesignaleerd en daar door "stranden" voorkomen. Toppers daar !
16 January 2026
Tonnie Bruens
Apeldoorn
Wegens een melding in mijn Fiat Ducato gebeld met MRA. Ik mocht direct na het weekend even langsrijden om de auto uit te lezen, fijn want meestal moet je tegenwoordig lang wachten voor je ergens met je camper terecht kan. Oorzaak snel gevonden en onder het genot van een kopje koffie direct verholpen. Topppers daar bij MRA
22 December 2025
L.O.
Direct geholpen
14 December 2025
Jeroen
Apeldoorn
Super betrouwbaar, erg klantvriendelijk en indien meer gerepareerd moet worden, altijd in overleg
5 December 2025
Herman
Huissen
Duidelijke afspraken omtrent vervanging van een aantal onderdelen. Goede prijsafspraken vantevoren gemaakt . En in mijn geval snel geholpen
2 December 2025
Roland
Ugchelen
Ik kom al een aantal jaren bij MRA voor een V8 en recent ook een camper. De service, het meedenken en de kwaliteit van het geleverde werk is uitstekend. Dit alles tegen een faire prijs.
15 November 2025
Benno
Apeldoorn
Ik heb hier sinds kort mijn camper in onderhoud en kan niet anders dan tevreden zijn. Ze nemen de tijd voor je, zijn vriendelijk en geven duidelijk aan wat er moet gebeuren. Voorlopig ben ik erg blij dat ik een goede plek heb gevonden
15 November 2025
L.O.
Apeldoorn
Denken met je mee en leveren kwalitief goed werk al. Communicatie via oket
11 November 2025
Bert Hunink
Kundig! Klantvriendelijk!
8 November 2025
Marcel
Apeldoorn
Ze zijn vriendelijk, kundig, flexibel en betrouwbaar. Ze denken goed mee en adviseren goed. Daarnaast communiceren ze prima.
25 October 2025
Robert
Apeldoorn
Komen de afspraken goed na
21 October 2025
Gradus
Beemte Broekland
Goede diagnose gesteld en daar prima naar gehandeld.
17 October 2025
Patrick
Deventer
Goede behandeling door prima kontrole en service!
15 October 2025
Gert