Heeft een totaal van 1.471 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
Positief sentiment94%
Klanten prijzen vriendelijk en professioneel personeel en duidelijke communicatie. Waardering gaat uit naar stipte afhandeling, heldere uitleg over het werk en follow-up. De algehele ervaring wordt gekenmerkt als soepel, betrouwbaar en klantgericht, met goed waar voor je geld en flexibele opties. De reviews tonen veel tevredenheid en loyaliteit.
Sterke punten
Vriendelijk personeel
Duidelijke communicatie
Transparante prijs en eerlijk advies
Gebaseerd op 120 reviews
Super service
Wij hebben in mei een Lynck&Co 01 gekocht als bedrijfsauto voor Mari Zwembaden. Deze auto had eens storing in het computersysteem helaas kreeg men dit niet gerepareerd. Autobedrijf Schoenmakers kwam met een geweldige oplossing. De auto werd kosteloos omgeruild voor een andere Lynck&Co . Dit is wat men noemt een super service.
11 August 2026
Hans
Wanssum
Uitstekende service. Ook zelfs nog na de garantie termijn.
Mijn tweede auto bij Schoenmakers gekocht. Een Lynk & Co. Elk probleem wordt zo snel mogelijk opgelost. Zeer goede service.
11 August 2026
Hans
Nistelrode
Goed geholpen door heel vriendelijk en vakkundig personeel
Goed geholpen door heel vriendelijk en vakkundig personeel
8 August 2026
Ronald
LOPIK
Vakkundig, snel en vriendelijk geholpen
Wij hadden een auto op het oog die bij aankomst al klaar stond voor een proefrit. We kregen alle tijd om de auto rustig te ervaren.
Na de proefrit een prettige onderhandeling waarbij we tot een heel redelijke prijs zijn gekomen.
Wij kunnen deze autodealer van harte aanbevelen!
1 August 2026
Jan
Eindhoven
Geweldige ervaring, met persoonlijke en professionele begeleiding
Marnix en de rest van het team hebben vanaf mijn eerste bezoek, de proefritten tot en met de aankoop van mijn Lynk & Co 01 veel tijd en aandacht besteed aan een uitstekende begeleiding. Dankzij hun deskundige advies, geduld en persoonlijke benadering heb ik met vertrouwen de juiste keuze kunnen maken. Bedankt voor de geweldige service!
1 August 2026
Evgeni
Lierop
Vriendelijk goede service
Auto gekocht enkele dingen moesten nog verholpen prima opgelost snelle service
Beveelt niet aan
27 July 2026
Marjo
Gemert
Geweldig heel kundig en vriendelijk
onder het genot van een bakje koffie en een prettige sfeer een geweldig mooie auto gekocht.
25 July 2026
Jan
Venray
Prettige behandeling
Tot nu toe zeer tevreden met de auto. Persoonlijke benadering, locatie makkelijk bereikbaar, algeheel goede indruk.
24 July 2026
John
Merselo
men is op verkoop gericht
men is zeer op de verkoop van de auto bovendien kwam de auto uit duitsland en goede uitleg zit er niet in
en service als een handleiding in het nerderlands mag je zelf achter aan gaan
naviogatie was niet leeg gemaakt dus slechte uitleg over de auto hoe alles werkt in de auto als cruise control
Beveelt niet aan
16 July 2026
Fred
CULEMBORG
Fijn autobedrijf
Heel fijn geholpen met de aankoop van de nieuwe auto. Wij kunnen de garage warm aanbevelen.
11 July 2026
Kevin
Roosendaal
Goed, meedenkend en vriendelijk bedrijf
Erg leuke auto gekocht bij Schoenmakers. Erg vriendelijk personeel die ook meedenken.
Kleine dingentjes aan de auto wat bijgewerkt moest worden werd goed opgepakt en afgewerkt.
Ook voor evt problemen achteraf ben je altijd welkom.
10 July 2026
Maurice
Valkenswaard
Goed en klantvriendelijk
Goed en zorgvuldige uitleg en verkoop van de BYD.
10 July 2026
Maarten
Sambeek
Prima om een auto te kopen. Fijne verkoper die luistert naar wat je zoekt
Bij toeval hier terecht gekomen. Goede service zonder mooie verhalen. Ze leveren wat ze beloven tegen een eerlijke prijs.
9 July 2026
Han
Nieuwerkerk aan den IJssel
zeer te vrede
5 July 2026
Wim Melfoort
Lieshout
Kan het niet mooier maken!
Op zaterdag 2 mei een prachtige RAV4 AWD (model 2019) opgehaald. Alle kleine punten werden voor de oplevering opgelost.
Bij oplevering bleek toch nog iets niet helemaal in orde, de Airco: werd direct verholpen, en het scherm werkte niet goed. Hier is een nieuw scherm voor geplaatst. De afspraak hiervoor was door een mailfout van mijn zijde niet doorgekomen, dus ik stond daar ineens! Toch werd het gelijk opgepakt (gelukkig maar, want het is 1,5 uur rijden), en de volgende dag kon ik met de leenauto terugrijden, om met een perfect werkend scherm weer naar huis te gaan.
Later was er nog en sluit-storing van de klep. Dat was na onderzoek door Schoenmaker onder hun telefonische begeleiding door mijzelf eenvoudig op te lossen.
Ik rij graag heen en weer naar Erp!
5 July 2026
Marcel
Schoonhoven
N goed betrouwbaar bedrijf
Prettig in omgang met de klant
28 June 2026
Lia
Roosendaal
uitstekend bedrijf
Vriendelijke lui, mooi en schoon bedrijf.
Vorige maand auto aangeschaft met garantie. Klein electronisch euvel en apk nadien uitstekend opgelost.
27 June 2026
27 June 2026
tiny
uden
Prima geholpen door Marnix Dekkers
Bedrijf maakt goede indruk en behoort waarschijnlijk tot de top 10 in Nederland.
Echter .... er ligt nog een vraag over een kapot stuurknopje.
Ik verwacht nog een reactie.
26 June 2026
Ad
Leeuwarden
Een prachtige auto, en een fijne service
Ik ben nooit zo van een auto kopen bij een autohandelaar. Dit kwam onder andere door een ervaring uit het verleden.
Dit autobedrijf zou ik echter aan iedereen aanraden. De auto is netjes en de verleende service was ook goed.
Ik wilde het geld overmaken in plaats van direct betalen. DIt was geen probleem. Ik kreeg een mooie inruilwaarde voor mijn oude auto.
Daarnaast had ik (dacht ik) een aircoprobleem. Er werd direct contact met mij gezocht en het probleem werd verholpen. In dit geval erg onschuldig en niet in de eerste instantie te spotten: Bladeren in de ventilator na jaren gebruik
24 June 2026
Frans-Willem
Eindhoven
Zonder discussie probleem oplossen.
Hallo.
Heb een mercedes C 350 e gekocht, verkoop ging prima, vriendelijk, nemen de tijd voor je.
Ik had na een week door dat de auto heel schokkirig is met afremmen op de motor en het omschakelen van benzine naar elektra en andersom, ik heb het gemeld en werd gelijk een afspraak voor me gemaakt in de garage om het op te lossen zonder moeilijk te doen. Zulke service kan ik heel goed waarderen, ik moet nog naar de garage, maar heb er alle vertrouwen in. Heb wel één puntje, maar was meer mijn onwetendheid. Ik heb er een jaar bovag garantie bij genomen en ging er vanuit zoals vroeger dat daar standaart poetsen, volle tank en bosje bloemen bij zat, bloemen, poetsen was geen probleem, maar ik moest 2 uur naar huis rijden en na een half uur toeters en bellen dat ik moest tanken. Ik ken totaal de nieuwe auto,s niet, dus dat was even schrikken.
Gr Han
17 June 2026
Han
Zierikzee
en tot een goede deal
Goede ontvangst. Begripvol aangesloten bij mijn wensen en gekomen tot een prima deal.
15 June 2026
Frank
Gemert
Heel fijn autobedrijf!
We waren opzoek naar een Lynk en co maar hadden geen idee waar te beginnen. Bij schoenmakers in Erp stonden er ontzettend veel. Voor elk budget en wensenpakket wel 1 We kregen fijne uitleg over de mogelijkheden en ze namen alle tijd om met ons mee te kijken welke auto het beste past bij ons wensenlijstje en budget. We hebben de auto nu een maandje en rijdt geweldig! De service is goed en Autobedrijf Schoenmakers is zeker een aanrader om te gaan kijken en evt. Kopen.
14 June 2026
Anke
Uden
Op basis van een rustig en deskundig advies een auto gekocht
Zonder veel eigen kennis over auto's waren wij op zoek naar een andere auto. Dit mede om een caravan te kunnen trekken. De verkoper nam ruim de tijd om alles goed uit te leggen en het was zeker geen glad verkooppraatje. Daarna werd direct een proefrit geregeld die goed beviel. Vervolgens werd serieus gekeken naar onze in te ruilen auto en op basis daarvan kwamen wij tot een goede deal.
Inmiddels rijden wij twee weken in deze auto en zijn tot nu toe zeer tevreden. Wel moeten wij alles nog goed uittesten en wennen aan allerlei nieuwe dingen in de auto, maar we mogen altijd bellen of langskomen voor verder advies. Dat geeft een goed gevoel.
Kortom dik tevreden.
14 June 2026
Ton
Eindhoven
Goede service van de verkoper marys.
11 June 2026
Gerard