Laden reviews...
155 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen vriendelijk en professioneel personeel en duidelijke communicatie. Waardering gaat uit naar stipte afhandeling, heldere uitleg over het werk en follow-up. De algehele ervaring wordt gekenmerkt als soepel, betrouwbaar en klantgericht, met goed waar voor je geld en flexibele opties. De reviews tonen veel tevredenheid en loyaliteit.
Ondertussen heb ik mijn derde auto bij Autobedrijf Schoenmakers in Erp gekocht, waarvan mijn tweede Range Rover. Ik ben er echt super tevreden over. De service is altijd goed en als er iets is, wordt het netjes en professioneel opgelost. Deze auto kwam zelfs oorspronkelijk van een andere garage, maar ik heb hem bewust via Schoenmakers laten verkopen omdat ik zo tevreden ben over hun manier van werken. Dat zegt eigenlijk al genoeg!
Teun
Helenaveen
Zeer goed geholpen, ze nemen de tijd voor je. Zeker een adres om terug te komen.
Robert
Boekel
Zeer positieve ervaring, zeker een aanrader. Verkoop ging perfect, zeer vriendelijk
Michel
Delfzijl
Bij de koop van mijn nieuwe auto ervaarde ik direct een goed gevoel toen ik bij autobedrijf Schoenmakers binnen stapte. Blij dat ik mijn nieuwe auto met dit goede gevoel heb mogen kopen!!
5 March 2026
Yvonne
Sint-Oedenrode
Fijne garage, goed behulpzaam en denken met je mee. Was fijn zaken doen.
3 March 2026
Carolien
's Heerenberg
Goede deal, met heel redelijke inruilprijs voor mijn vorige auto.
24 February 2026
Michel
eindhoven
Ik heb daar een kia sportage gekocht
21 February 2026
Richard
Bergen op zoom
Prettig ervaren.
13 February 2026
Paul
oirschot
Ik heb daar een bmw gekocht en ik ben daarbij zeer vriendelijk geholpen en ze komen hun afspraken keurig na .
9 February 2026
Joep
Kaatsheuvel
Goed inruil gehad en een fijne auto gekocht. Verder vriendelijk personeel.
8 February 2026
Mark
Beek en Donk
Prima service, erg behulpzaam en vriendelijk. Deskundige medewerkers. Kortom uitstekend bedrijf.
2 February 2026
Mattie
Capelle aan den IJssel
Ben keurig geholpen en gemaakte afspraken worden nagekomen. Toen een tijdje later bleek dat er iets niet helemaal in orde was is dat supersnel en naar beide tevredenheid opgelost. Bedrijf is zeker aan te bevelen
31 January 2026
René
Hoofddorp
Er wordt echt de tijd genomen voor je om een gedegen advies uit te brengen zodat de juiste keuze gemaakt kan worden. Vriendelijk en eerlijk personeel met een dikke tien voor Marnix!
31 January 2026
John
Heteren
Goed en persoonlijk geholpen.
30 January 2026
John
Ooij
Goede uitleg, geen verkooppraatjes maar gedegen informatie verstrekking. Behulpzaam met aanvullende vragen
30 January 2026
Theo
Wanroij
We werden vriendelijk ontvangen en we konden meteen een proefrit maken. Toen we onze auto verbazingwekkend snel particulier konden verkopen werd er goed meegedacht. Nog dezelfde dag werd de auto gepoetst, nagekeken, klein beurtje gedaan en konden we de volgende dag weer rijden.
28 January 2026
Wilco
Venray
Goed geholpen bij de aankoop van onze nieuwe lynck en co 01. Afspraken zijn keurig nagekomen.
23 January 2026
Paul
Hoek van holland
Nette vriendelijke service meedenkend
23 January 2026
Loes
Beek en donk
Ik had 2025 eind december een auto Lynk & Co bij autobedrijf schoenmakers gekocht. Voor dat het jaar begon zat ik al in en dat met alle feestdagen ertussen. Ze zijn fijn in omgang. Ik had wat problemen met verbinding met de telefoon Marnix had me wat tips gegeven die hadden geholpen. Auto rijd goed. Actie radius in de winter valt tegen, we moeten zomer afwachten. Al met al kan niet klagen.
18 January 2026
Gilmer
Arnhem
Goed en eerlijk bedrijf
Jan
Schaijk
Heel fijn ontvangen en ook de onderhandelingen en de auto gereed maken was top!!
Angela
Eindhoven
Na een fijn gesprek en goede uitleg van de verkoper mijn Lynck en Co 01 aangekocht. Doordat ik hem graag snel wilde hebben zou ik eigenlijk na aflevering nog een keer terug moeten komen voor het plaatsen van de trekhaak. Echter was dit toch nog even snel tussendoor geregeld en was hij volledig bedrijfsklaar toen ik hem op ging halen !!
Pieter
Heesch
Goed. Aleen had ik graag gezien dat ze minder moeilijk deden over mijn beschadigde velgen. Deze hebben ze omgewisseld met mijn winter banden. Zodat ik mijn velgen met zomer banden Weer mee naar huis kreeg. Verder een goede service
Wim
Veghel
Onlangs bij Schoenmakers een 'nieuwe' auto aangekocht. Voelt als een heel oprecht en eerlijk bedrijf, goed verhaal, fijn meegedacht in opleveren van de auto. Al met al zeer tevreden!
12 January 2026
Ruud
Bergeijk
Na een goede communicatie via mail met Marnix week erna het bedrijf in ERP bezocht. Leuke zaak met vele mooie auto,s na gesprek met Marnix proefrit gemaakt met blauwe Link&Co wat een heerlijke ervaring was. Bij terugkomst overgegaan tot aankoop en inruil.
10 January 2026
Jan