fijn en goed geholpen bij het kopen van een occasion

Goede uitleg en informatie bij aankoop en inruil auto. Afspraken zijn goed nagekomen.

Zeer goed behandeld.

De mensen zijn zeer vriendelijk en professioneel. Ik zou een ieder aanraden om hier zaken mee te doen.

15 jaar lang klant Gewoon een Top bedrijf . Gewoon een aanrader voor iedereen die een auto zoek.

Top goede service

Altijd topservice bij Autobedrijf Schoenmakers in Erp!

Ondertussen heb ik mijn derde auto bij Autobedrijf Schoenmakers in Erp gekocht, waarvan mijn tweede Range Rover. Ik ben er echt super tevreden over. De service is altijd goed en als er iets is, wordt het netjes en professioneel opgelost. Deze auto kwam zelfs oorspronkelijk van een andere garage, maar ik heb hem bewust via Schoenmakers laten verkopen omdat ik zo tevreden ben over hun manier van werken. Dat zegt eigenlijk al genoeg!

Zeer goed, eerlijk en meerenkend

Zeer goed geholpen, ze nemen de tijd voor je. Zeker een adres om terug te komen.

Geweldig bedrijf

Zeer positieve ervaring, zeker een aanrader. Verkoop ging perfect, zeer vriendelijk

Direct een goed gevoel!

Bij de koop van mijn nieuwe auto ervaarde ik direct een goed gevoel toen ik bij autobedrijf Schoenmakers binnen stapte. Blij dat ik mijn nieuwe auto met dit goede gevoel heb mogen kopen!!

Hee goede ervaring

Fijne garage, goed behulpzaam en denken met je mee. Was fijn zaken doen.

fijne auto gekocht voor goede prijs

Goede deal, met heel redelijke inruilprijs voor mijn vorige auto.

Vriendelijke service

Ik heb daar een kia sportage gekocht

Fijn geholpen door Tommy.

Prettig ervaren.

Zeer klantgericht en vriendelijke medewerkers!

Ik heb daar een bmw gekocht en ik ben daarbij zeer vriendelijk geholpen en ze komen hun afspraken keurig na .

Uitstkend

Goed inruil gehad en een fijne auto gekocht. Verder vriendelijk personeel.

Prima service, erg behulpzaam en vriendelijk. Deskundige medewerkers. Kortom uitstekend bedrijf.

Keurige medewerkers, geen “dubbele” agenda Uitstekende service

Ben keurig geholpen en gemaakte afspraken worden nagekomen. Toen een tijdje later bleek dat er iets niet helemaal in orde was is dat supersnel en naar beide tevredenheid opgelost. Bedrijf is zeker aan te bevelen

Perfect en eerlijk advies.

Er wordt echt de tijd genomen voor je om een gedegen advies uit te brengen zodat de juiste keuze gemaakt kan worden. Vriendelijk en eerlijk personeel met een dikke tien voor Marnix!

Prima geholpen met de juiste aandacht

Goed en persoonlijk geholpen.

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam

Goede uitleg, geen verkooppraatjes maar gedegen informatie verstrekking. Behulpzaam met aanvullende vragen

Erg tevreden

We werden vriendelijk ontvangen en we konden meteen een proefrit maken. Toen we onze auto verbazingwekkend snel particulier konden verkopen werd er goed meegedacht. Nog dezelfde dag werd de auto gepoetst, nagekeken, klein beurtje gedaan en konden we de volgende dag weer rijden.

Leuke garage

Goed geholpen bij de aankoop van onze nieuwe lynck en co 01. Afspraken zijn keurig nagekomen.

Nette vriendelijke service meedenkend

Fijn en snel

Ik had 2025 eind december een auto Lynk & Co bij autobedrijf schoenmakers gekocht. Voor dat het jaar begon zat ik al in en dat met alle feestdagen ertussen. Ze zijn fijn in omgang. Ik had wat problemen met verbinding met de telefoon Marnix had me wat tips gegeven die hadden geholpen. Auto rijd goed. Actie radius in de winter valt tegen, we moeten zomer afwachten. Al met al kan niet klagen.

Autobedrijf zonder poespas.

Goed en eerlijk bedrijf

Fijn bedrijf

Heel fijn ontvangen en ook de onderhandelingen en de auto gereed maken was top!!

Heuvelberg 9

5469 NM Erp