Geen opdringerig verkoop

Alle afspraken nagekomen, het bedrijf gaf een betrouwbare indruk

Fijne in omgang , goed geholpen en voelt zeer vertrouwd

Zeer positief

Goed bedrijf

Netjes geholpen

Een zeer mooi bedrijf met ruime keuze

Goed geholpen door een zeer bekwame verkoper die netjes alles afhandelde en duidelijk was wat er ging gebeuren!

Klantenservice top

Hadden meteen de gun factor , snel te woord staan en prettige sfeer

Klant vriendelijk, goede service, reageert snel . Kort om fijne bedrijf om zaken mee te doen .

Betrouwbaar

Auto voor mijn dochter gekocht, zijn zeen klantvriendelijk en gastvrij!!

Zeer goede ervaring met dit autobedrijf. Goede prijs prestatie en afspraken netjes nagekomen.

Bij de aanschaf van mijn 2- hands auto verbaasde het mij hoe netjes en schoon deze auto is opgeleverd! Afspraken t.a.v. de koop en aflevering zijn netjes nagekomen. Het contact was eveneens erg prettig. Nu nog kijken hoe dit gedurende de garantieperiode van de auto ook zo goed verloopt.

een mooie en veelzijdige selectie van auto`s

Dit autobedrijf komt aangenaam over als je er even binnenloopt , en bij toeval heeft mijn 22 jarige kleinzoon er ook een auto heeft gekocht , en die is vervolgens goed te spreken is over de service van Schoenmakers automobielen .

Uitstekende service, betrokken medewerkers. Afspraak is afspraak!!.

Uitstekende service, betrokken medewerkers. Afspraak is afspraak!!.

Zoals altijd super service

Ik kom al jaren daar en de service is altijd goed.

Goede ervaring bij mijn auto aankoop

Prettige benadering en correcte afhandeling en service bij de aankoop van mijn auto.

Gewoon snel handelen en doen wat er gevraagd, maar ook beloofd wordt.

Heb er in korte tijd 2 auto’s gekocht en iedere keer àlles volgens afspraak tegen een schappelijke prijs.

Ben één tevreden klant

Heel goede service vriendelijke mensen alle vragen worden beantwoord

Prettige, oprechte en mensgerichte service!

Fijn en met aandacht geholpen. Schoenmakers heeft kennis van zaken en straalt vertrouwen uit.

Over het algemeen goed.

Over het algemeen heb ik een goede ervaring, we werken vriendelijk geholpen en snel te woord gestaan. We hebben een mooie auto gekocht en zijn hier tevreden mee. Wat we een groot minpunt vinden is dat we tijdens het gesprek vroegen of de auto helemaal in orde was en er uit zag als nieuw, dit was zo werd ons verteld. Echter zagen we nadat we heb hadden opgehaald een beschadiging op de auto en hiermee zijn we terug gegaan. Het enige wat we te horen kregen was dat ze dit niet konden repareren en we misschien zelf iets bij konden werken. En dat dit kan gebeuren. Dit vinden we heel jammer en zeker omdat er ook niet een alternatief geboden is. Verder zijn we tevreden.

heel goed

Prettig zaken doen

Perfect geholpen.

De koop is heel prettig verlopen.

De verkoper nam alle tijd om ons te begeleiden bij het uitzoeken van de voor ons geschikte auto. Hij was totaal niet opdringerig en wist heel goed waar hij het over had.

Deskundig en persoonlijk advies was super

Ik heb het bezoek als heel prettig ervaren. Ruime keuzes en goed advies Ook de persoonlijke benadering was prettig en niet opdringerig. Ze geven je de tijd om goed over een aankoop na te denken.

Uitstekend geholpen

Vriendelijk geholpen

Goed geholpen. Snel akkoord met inruil.

Ik word altijd super geholpen

Goed en ervaren personeel

Gemoedelijk bedrijf, vriendelijke medewerkers.

Jonge Nissan Qashqai gekocht, prettig zaken kunnen doen. Als ik een punt van kritiek mag noemen; de nacontrole op uitgevoerde reiniging van bekleding en op herstel van een schade laat te wensen over, dat zou beter kunnen.

Vriendelijke en duidelijke dienstverlening

Goed ontvangen, duidelijke uitleg, afspraak is afspraak

Heuvelberg 9

5469 NM Erp