Betrouwbaar en behulpzaam

Onze eerste elektrische auto voor een nette prijs. Na aankoop was er één band met een beschadiging in het loopvlak die bij de APK-keuring over het hoofd gezien kan zijn. Hiervoor na wat overleg een nette oplossing gevonden, evenals wat geluidjes die opvielen in het interieur die snel werden verholpen door een ervaren monteur met luisterend oor. 1 * minder omdat we de auto na aankoop één week niet hebben kunnen gebruiken i.v.m. de beschadigde band.

Prima. Jongeman die aardig was en kennis van zaken had. Luuk

Prima service en afhandeling

Bij koop auto vriendelijke en duidelijke afhandeling. Prettig geregeld.

Goed geregeld

alles geheel goed verlopen zoals we afgesproken hebben

eerste keer auto gekocht daar. fijn geholpen en denken met klant mee.

snelle levering

vertrouwd adres en goede service

doen wat ze zeggen zonder discussie.

enkele punten die uitwendig aan de auto markeerden keurig herstelt ben daar tevreden over.

Een goede ervaring

De beste service ervaring,heel goed geholpen er loopt ook fijn personeel rond . Met een gezellig praatje. Ga zo door

Prima bedrijf

fijne benadering naar klanten en het bedrijf staat open voor nieuwe vragen van klanten. Wij wilden graag de staat van de batterij van de hybride weten en dat meenemen in de voorwaarden van de koop. Nou, helemaal geen probleem, er werd een minimaal batterij % meegenomen in de aankoop en de batterij getest. Dat noem ik rekening houden met klanten wensen! Verder was de afwikkeling prima. Zeker een bedrijf dat vertrouwen geeft en dat in staat voor hun product.

zeer tevreden

gast vrij en alle tijd voor je nemen

TOP

Hele fijne service en heldere communicatie!

Duidelijke uitleg

Zeer vriendelijk geholpen.

Top bedrijf waar je als klant serieus wordt genomen.

2e auto onlangs gekocht bij dit bedrijf, ondanks dat ik zelf op grote afstand woon. Ontvangst is top, en er wordt eerlijk gehandeld. Wederom zeer tevreden.

Prettige sfeer, niet opdringerig

prima overleg, afspraken zijn goed en de omgeving is ontspannen. Geen agressieve verkoop.

Beetje teleurgesteld

Ik ben teleurgesteld omdat ik na de afhandeling van de auto een paar rare dingen zich voordeden zoals ,de verkeerde nummerborden op de auto geplaatst wat we gelukkig zelf zagen Na 2 dagen wilden ik de auto opladen maar de kabel was stuk ,dit had de vorige eigenaar met een label aangeven (is rotta) Ik kwam deze vanaf Roosendaal om te wisselen toen werd er heel laconiek over gedaan zoals hier heb je een andere kabel en houdoe Ook vroeg ik waar ik kon zien of de auto een beurt had gehad,dit pakket had ik er nl bijgekocht ook dat kon niet bevestigd worden dus ik heb nu een raar gevoel in mijn buik als dit wel uitgevoerd is omdat ik voor een langere tijd in het buitenland ben met de auto De auto rijdt verder super fijn,ben er verder tevreden mee

Prettige manier een auto gekocht en een oude ingeruild

Goed en deskundig geholpen

Fijn te woord gestaan en daarom hier een auto gekocht.

Zeer goede service

Heel goed geholpen en snelle service

netjes geholpen.

Hele fijne service.

Eerlijk advies, fijn geholpen

De Beste

In 15.jaar als klant van Autobedrijf "Schoenmakers" , alleen maar Goeds over kunnen zeggen. Niet alleen de eigenaar maar ook de medewerkers zijn super hulpzaam en echte vakmensen

Goede en vriendelijke service!

Een Lynk en Co gekocht in de black-line versie. Super geholpen bij deze aankoop, niet opdringerig, de keuze uit een groot aanbod op het gemakje kunnen maken.

Goede benadering en prima afhandeling.

Vrij blijvend rond gekeken,. Bij 2e bezoek keuze gemaakt. Daar levering iets langer duurde tijdelijk leenauto gekregen. Prima.

Op de bonnefooi naar garage gegaan voor oriëntatie andere auto. Zijn daar heel goed geholpen door Wouter. Nog even verder rond gekeken maar bij geen één garage zo goed geholpen en uitleg gehad als bij Schoenmakersautos.nl.

prettige ervaring!

we kwamen voor een MG, door het enthousiaste verhaal van de verkoper zijn we in een Lynk & Co gestapt. Erg blij met de aanbeveling van de verkoper, we hebben de Lynk & Co gekocht. Afstemmen over ophaaldatum en extra zaken was makkelijk, prettig, zonder moeite.

Heuvelberg 9

5469 NM Erp