Laden reviews...
149 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen vriendelijk en professioneel personeel en duidelijke communicatie. Waardering gaat uit naar stipte afhandeling, heldere uitleg over het werk en follow-up. De algehele ervaring wordt gekenmerkt als soepel, betrouwbaar en klantgericht, met goed waar voor je geld en flexibele opties. De reviews tonen veel tevredenheid en loyaliteit.
Prima garage en snel actie. Enige wat ik gemist heb is duidelijke uitleg van auto. Wat besproken is wordt geleverd! Fijne communicatie achteraf.
4 September 2026
Frans
Amstenrade
Staan graag voor je klaar en krijgt waar voor je geld. Vertrouwen is groot ben nog nooit teleurgesteld en dat is veel waard!!!
3 September 2026
Gemert
Wij waren op zoek naar een andere auto en kwamen bij Auto Schoenmakers uit en vonden daar een mooie Lynck en Co. Met Mario contact gehad omdat we een inruil hadden, foto's gestuurd om een indicatie te krijgen voor inruil. Snelle reactie en zijn toen naar Erp gegaan voor een proef rit. De proefrit was helemaal goed en het inruil voorstel was top en wat ze vooraf aan gaven werd onze auto ook voor ingeruild. Nieuwe auto werd top afgeleverd en zoals afgesproken netjes een onderhoudsbeurt gehad. Kan Mario zeker aanbevelen om een andere auto via hem aan te schaffen.
31 August 2026
Ted
Zeist
probleem snel op ge lost en zelfs aandragende vernieuwing toegepast
28 August 2026
Ben
Heiloo
Aardige, betrouwbare en betrouwbare mensen die niet overdrijven.
28 August 2026
Pieter
Uden
Ik ben heel blij met mijn Kia Stonic, nette garage en heel goed geholpen door Wouter
25 August 2026
Elly
Lieshout
Leuk ontvangen en alles goed afgehandeld. Alleen een beetje jammer van de korte uitleg over de auto.
22 August 2026
Peter
Lelystad
Autobedrijf met een groot aanbod van zowel nieuwe als gebruikte auto's waar je rustig kunt rondkijken. Geen opdringerige verkopers, maar heb je vragen dan krijg je duidelijke en eerlijke antwoorden. Voor mij komt het heel betrouwbaar over.
22 August 2026
René
's-Hertogenbosch
Ik heb het contact als zeer prettig ervaren en er werd snel geschakeld. De auto is vastgehouden voor mij, en kwam overeen met de foto’s. Daarnaast was de afhandeling ook zeer prettig. Dit is absoluut een aanrader, ook al heb ik er 3 uren voor moeten rijden. Dit was het meer dan waard!! Nogmaals dank voor de goede zorgen
21 August 2026
Mounssif
Leeuwarden
Had tiguan gekocht bij schoenmakers na paar dagen klein probleem maar het werdt meteen opgelost top jongens ga zo door groetjes fam v dijk
15 August 2026
Frank
Oss
Betrouwbaar, en goed advies! en de inruil auto eerlijke prijs...
14 August 2026
Aart
Papendrecht
Wij hebben in mei een Lynck&Co 01 gekocht als bedrijfsauto voor Mari Zwembaden. Deze auto had eens storing in het computersysteem helaas kreeg men dit niet gerepareerd. Autobedrijf Schoenmakers kwam met een geweldige oplossing. De auto werd kosteloos omgeruild voor een andere Lynck&Co . Dit is wat men noemt een super service.
11 August 2026
Hans
Wanssum
Mijn tweede auto bij Schoenmakers gekocht. Een Lynk & Co. Elk probleem wordt zo snel mogelijk opgelost. Zeer goede service.
11 August 2026
Hans
Nistelrode
Goed geholpen door heel vriendelijk en vakkundig personeel
8 August 2026
Ronald
LOPIK
Wij hadden een auto op het oog die bij aankomst al klaar stond voor een proefrit. We kregen alle tijd om de auto rustig te ervaren. Na de proefrit een prettige onderhandeling waarbij we tot een heel redelijke prijs zijn gekomen. Wij kunnen deze autodealer van harte aanbevelen!
1 August 2026
Eindhoven
Marnix en de rest van het team hebben vanaf mijn eerste bezoek, de proefritten tot en met de aankoop van mijn Lynk & Co 01 veel tijd en aandacht besteed aan een uitstekende begeleiding. Dankzij hun deskundige advies, geduld en persoonlijke benadering heb ik met vertrouwen de juiste keuze kunnen maken. Bedankt voor de geweldige service!
1 August 2026
Evgeni
Lierop
Auto gekocht enkele dingen moesten nog verholpen prima opgelost snelle service
Beveelt niet aan
27 July 2026
Marjo
Gemert
onder het genot van een bakje koffie en een prettige sfeer een geweldig mooie auto gekocht.
25 July 2026
Venray
Tot nu toe zeer tevreden met de auto. Persoonlijke benadering, locatie makkelijk bereikbaar, algeheel goede indruk.
24 July 2026
John
Merselo
men is zeer op de verkoop van de auto bovendien kwam de auto uit duitsland en goede uitleg zit er niet in en service als een handleiding in het nerderlands mag je zelf achter aan gaan naviogatie was niet leeg gemaakt dus slechte uitleg over de auto hoe alles werkt in de auto als cruise control
Beveelt niet aan
16 July 2026
Fred
CULEMBORG
Heel fijn geholpen met de aankoop van de nieuwe auto. Wij kunnen de garage warm aanbevelen.
11 July 2026
Kevin
Roosendaal
Erg leuke auto gekocht bij Schoenmakers. Erg vriendelijk personeel die ook meedenken. Kleine dingentjes aan de auto wat bijgewerkt moest worden werd goed opgepakt en afgewerkt. Ook voor evt problemen achteraf ben je altijd welkom.
10 July 2026
Maurice
Valkenswaard
Goed en zorgvuldige uitleg en verkoop van de BYD.
10 July 2026
Maarten
Sambeek
Bij toeval hier terecht gekomen. Goede service zonder mooie verhalen. Ze leveren wat ze beloven tegen een eerlijke prijs.
9 July 2026
Han