Perfect!

Goede service en vriendelijk personeel.

Heel gemoedelijk bedrijf

Vanaf t begin had ik een vertrouwd gevoel, van a tot z!!

Top!!

Goede uitleg en fijn geholpen!!

Mooi bedrijf en zeer goede service Goed personeel.

Goede morgen.Ik ben tevreden van goed service en heb ik gekocht mooi en goed auta Bedank gr. Jacek Dziegielewski

Ondanks de drukte vriendelijk geholpen.

Ruim gelegenheid om een proefrit te maken. Een handige tip moet worden dat je in de bebouwde kom en waarschijnlijk ook daarbuiten, goed op je snelheid moet letten ivm. Flitspalen! Kostte mij €184,- omdat ik 15 km te hard reed met een auto die te gauw te snel rijdt!

Je wordt netjes geholpen en goed advies

Uitstekend en klantvriendelijk

Gewoon top!

Bij de aflevering van onze nieuwe(re) auto hadden we een geschil over de kleur. We konden annuleren, wat op zich al een fijn gebaar is, maar het bedrijf wilde ons niet teleurstellen. Ze kwamen met een hele mooie tegemoetkoming zodat we de deal daarop niet konden afblazen. Uiteindelijk waren we heel content en is de deal doorgegaan. Ik kan dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen.

Top sevice en kwaliteit

Hier al meerdere auto's gekocht nu een invalide aangepaste auto gekocht. Goed geholpen door verkoper Marnix en super monteur Ton.

erg tevreden

snel, reeel,

Heel prettig!

Zijn zeer goed geholpen op aanschaf nw auto. Op de dag van de nw auto halen, was alles keurig afgehandeld!

geweldig geholpen

geweldig geholpen

vriendelijke en prettig ontvangen

auto gekocht er waren nog enkele puntjes maar die werden vrij snel verholpen

Een fijn , net bedrijf

Snelle service

Top service!

Mijn ervaring met Autobedrijf Schoenmakers is super! Vorige week heb ik hier mijn nieuwe Citroën Berlingo gekocht en ben er super blij mee! Goed onderhouden en rijdt als een zonnetje. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Ik kan iedereen aanraden om bij Autobedrijf Schoenmakers een kijkje te nemen. Een eerlijk en betrouwbaar bedrijf met nette auto’s voor een goede prijs. Al bij al top service!

Netjes geholpen

Recent een auto aangeschaft, netjes geholpen, nette auto en afspraken nagekomen.

Vriendelijk personeel, duidelijke uitleg en ben heel blij met mijn aankoop

uitmuntend

fijn en zeergoed geholpen nette prijs voor gekochte auto en inruilprijs boven verwachting al met al uitmuntend

Zeer ruime keuze, vriendelijk personeel.

Grote voorraad en diversiteit aan auto's aanwezig. Hier zou je zeker moeten slagen.

Goed maar kan echt beter

Ik ben prima geholpen tijdens mijn oriëntatie en de aankoop die daarop volgde. Proces na aankoop was ook helder en transparant maar de aflevering van de auto, dat moet echt beter. Ik kwam de hybride auto ophalen en de verkoper vroeg of ik vragen had. Hij liep er stage vertelde hij. Nee, ik had niet echt vragen maar had enige uitleg verwacht. Enfin, ik vraag of er ook een standaard oplaadkabel bij zit. Nee, dus. Slordig dit. Daarna ben ik vertrokken en zag dat de accu maar voor 30% waren opgeladen. Dit zou volgens afspraak 100% moeten zijn. Excuses werden aangeboden en ik zou later die dag door een senior collega worden teruggebeld. Waarvoor? Geen idee want wat kan de betreffende persoon nog aan de situatie veranderen. Maar ik ben dus niet teruggebeld....

Een professioneel bedrijf dat voelt als een familie. Tja, daar wil je je auto aanschaffen.

Aan de ene kant wil je gewoon een betrouwbare auto kopen, tegelijkertijd is het fijn als er - ook al is het kortstondig - ook een 'band' ontstaat. Uw medewerkers waren zeer voorkomend, van de daadwerkelijke verkoper tot een monteur die op de parkeerplaats in het voorbijgaan vraagt of je per ongeluk een kopje koffie wilt en dat dan ook nog voor je gaat halen. Vaak ervoeren wij een soort van opdringerigheid bij soortgelijke bedrijven, bij jullie was dit niet het geval. We mochten zelfstandig rondkuieren en na het onvermijdelijke praatje over de auto's mochten we privé overleggen wat we zouden doen. Uw mensen waren beschikbaar maar gingen net als wij hun eigen gang. Dan voel je je volwaardig gerespecteerd. Fijne ervaring dus.

Fijn en vlot geholpen bij de aankoop van een auto. Zeer betrouwbaar.

Prettig en vlot geholpen bij de aankoop van mijn auto waarbij ik tevens een garantiepakket heb afgesloten. Bij een mankement werd er doorgezocht naar de oorzaak en vervolgens alles onder garantie opgelost. Betrouwbaar bedrijf die zijn afspraken nakomt.

Netjes correct, leggen alles goed uit.

Fijn geholpen in deze garage.

Prima ervaring

Vriendelijk en fijne mensen

Duidelijke uitleg over auto vakundig bedrijf goede inruil prijs fijne mensen

Heuvelberg 9

5469 NM Erp