Snel, helder en in 1 keer geslaagd
Goeie afspraken, duidelijke uitleg.
2 April 2026
Stephanie
Laden reviews...
68 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 1.063 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
De reviews prijzen duidelijke communicatie, vriendelijke instructeurs en effectieve lesmethoden. Leerlingen melden goede vooruitgang en geslaagde resultaten. Klanten waarderen de toegankelijke service, flexibiliteit in planning en betrouwbare begeleiding. Over het geheel genomen wordt de ervaring als professioneel en plezierig omschreven.
Goeie afspraken, duidelijke uitleg.
2 April 2026
Stephanie
Hele goeie rijschool
1 April 2026
Cas
Nederhorst den Berg
leuke manier van rijles volgen. zelf heb ik hier mijn motorrijbewijs gehaald. de feedback tijdens het rijden is niet als vervelend ervaren en je word gecorrigeerd waar nodig. gelukkig is er altijd nog ruimte voor een dolletje tussendoor. zou ik mijn rijbewijs weer opnieuw moeten halen zou ik hier 100% weer naartoe gaan.
24 March 2026
michael
baarn
Super goede ervaring medemogelijk gemaakt door mijn instructeur Roy posman
23 March 2026
Lewis
Hilversum
25 jaar geleden haalde ik mijn autorijbewijs bij Michael, en nu – een kwart eeuw later – mijn motorrijbewijs bij Roy. Dat zegt eigenlijk al genoeg! Rijschool Bosch en Veenstra in Hilversum is gewoon een goede rijschool. Serieus als het moet, maar altijd met leuke, betrokken mensen die echt de tijd voor je nemen. De sfeer is relaxed, de begeleiding professioneel en je merkt dat ze veel ervaring hebben. Of je nou net begint of, zoals ik, na jaren weer terugkomt voor een nieuw rijbewijs: je bent hier in goede handen. Absoluut een aanrader!
18 March 2026
Daan
LOOSDRECHT
Na een vreselijke ervaring met een ander bedrijf is dit echt een verademing. Duidelijke communicatie en kon super snel terecht. Hele fijne praktijkles waarbij je super positief benaderd wordt. Zelfverzekerd het examen in, en …..geslaagd.
17 March 2026
Daan
Eemnes
Prima Rijschool
10 March 2026
Christian
Hilversum
Voordat je de weg op gaat werden de belangrijkste regels herhaalt wat erg fijn was. Ook werden er tijdens het lessen tips gegeven om je fouten te kunnen verbeteren. Verder was het heel erg leuk en leerzaam.
3 March 2026
Hailey
HILVERSUM
Ik heb een keer gebeld om een afspraak te maken voor mij zoon en toen werd Mij verteld dat af en toe plekken vrij komen. En week later belde ik weer en blijkt precies wat mij werd beloofd en heb toen alles vastgelegd, Ze hebben keuring alles voor ons geteld van a tot z Super bedankt veenstra Echt aanrader in het gooi
2 March 2026
Rayan
Hilversum
Veel geleerd in korte tijd, thnx Roy!
27 February 2026
Wilma
Hilversum
Deze rijschool is geweldig. Enorm veel geleerd op een hele fijne manier. Je krijgt een fijn en ontspannen gevoel, waardoor je echt beter gaat rijden. Zeer aan te bevelen..
20 February 2026
Valentijn
Hilversum
Heb goede lessen gehad en uitleg van geduldige rij instructeurs
18 February 2026
Rob
Hilversum
Alles verliep naar behoren.
14 February 2026
Nienke
Kortenhoef
Snel en vriendelijk in contact. Fijne scooter rijles gehad en in een keer geslaagd!
5 February 2026
Stijn
Duidelijke uitleg, goed geregeld en fijne scooters. In 1x geslaagd
2 February 2026
Thije
Hilversum
In 1 keer geslaagd door een hele fijne les!
1 February 2026
Lotte
Loenen aan de Vecht
Fijne les voordat ik mijn brommer examen ging doen. Fijn om de routes van het examen al gereden te hebben.
27 January 2026
Max
Baambrugge
Vanaf het eerste contactmoment had ik meteen een goed gevoel. Ik heb meerdere rijscholen aangeschreven, maar bij deze was er direct een klik. Michael gaf duidelijke antwoorden, netjes verwoord en meedenkend, met een hoge kwaliteit van communicatie. Tijdens de eerste les met Tim werd het voor mij helemaal duidelijk: dit is de juiste rijschool voor mij. We hebben veel gelachen, serieuze gesprekken gevoerd en ik ben zelfs nog wat bijgeschaafd op het gebied van mijn voetbalkennis. Tim wist echter precies waar ik op moest letten, corrigeerde waar nodig en gaf complimenten wanneer dat op zijn plaats was. Wat mij betreft is dit een rijschool die ik iedereen van harte kan aanbevelen!
21 January 2026
Nigel
Kortenhoef
Na mijn aanmelding om lessen te volgen voor E achter B rijbewijs heb ik binnen 6 weken mijn rijbewijs gehaald.
21 January 2026
Dennis
Almere
Gwn top
19 January 2026
Viktor
Ankeveen
Erg fijn en gemakkelijk contact, fijne rij instructeur (Chantal) waardoor ik altijd zin had in de rijles
15 January 2026
Cato
Hilversum
Heb het snel kunnen afronden door de goede service
13 January 2026
Siebe
Hilversum
Je word goed begeleid aardige mensen
2 December 2025
Sebastiaan