Heeft een totaal van 366 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,9
Review overzicht
Positief sentiment95%
De reviews benadrukken consequent vriendelijk personeel, duidelijke informatie en eerlijk advies. Klanten melden een soepel en betrouwbaar aankooptraject. De service wordt omschreven als betrouwbaar en behulpzaam, met nadruk op transparantie en waarde.
Sterke punten
Vriendelijk personeel
Duidelijke communicatie
Eerlijk advies
Gebaseerd op 11 reviews
Gewoon eerlijk, gewoon goed
Was op zoek naar een andere auto, naar apeldoorn gegaan gezien daar het aanbod in deze prijsklasse erg ruim is. Ik had aangegeven wat ik ongeveer in gedachte had waarop zij mij verschillende modellen liet zien en ondertussen de werkwijze van auto-net uitlegde. Vervolgens krijg je volop de vrijheid en gelenheid om andere auto's te bekijken van buiten en binnen. Dus geen gepush/gedram, dat geeft heel veel rust om een keuze te maken. De afhandeling verliep zeer soepel en naar tevredenheid.
31 August 2024
Jp
Gorinchem
Eerlijk, net en correct bedrijf
Week geleden hier geweest op zoek naar een andere kleinere auto met inruil van onze grotere auto. De benadering was heel vriendelijk, vrijblijvend en correct. Toen er voor ons geen passende auto beschikbaar bleek, waren ze wel bereid onze grotere auto in te kopen met een eerlijk bod.
Na nog wat gezocht te hebben, onze aankoop uitgesteld naar de toekomst en onze grotere auto aan hen verkocht. Dit proces ging vlot en verliep soepel.
Er staan keurige nette occasions met passende prijzen, zeker de moeite van een bezoek waard!
Verkoop gebruikte auto
Top geholpen ! Thnkx
Prima geholpen
Niet gepushed
Goede info
Perfect, kom hier zeker weer terug
7 July 2024
Harry
Eerb ek
Uitstekend geholpen bij de aankoop van mijn nieuwe auto
Er vriendelijk en kundig personeel met goed advies.
Mijn nieuwe auto bevalt erg goed. Ik ben er blij mee!
5 July 2024
Wouter
Dieren
Erg fijn geholpen
Ik ben goed geholpen en een mooie auto gekocht, ik ga er voor mijn volgende auto zeker weer kijken.
12 June 2024
Terpstra
Ede
Super vriendelijk en goeie en eerlijke adviezen en service.
Prettig bedrijf om zaken mee te doen.
Zeer vriendelijke mensen en wordt snel geholpen en geven ook nog een goeie adviezen en fijne service met lekker bakje koffie.Gaan we zeker vaker komen!!
16 May 2024
Michael
Apeldoorn
Goed geholpen en eerlijk advies gekregen
Eerlijke en vriendelijke autodealer. Totaal niet pusherig om maar te verkopen. Uiteindelijk met een fijne auto weg gereden
19 April 2024
Yuri
Velp
Betrouwbaar bedrijf
Ik heb ondertussen mijn derde auto bij auto-net gekocht.
Het personeel is super vriendelijk en
mee denkend, geven eerlijk advies en inruilen van de oude auto is mogelijk. Dit vindt ik altijd erg fijn. Ook is mijn auto daar al jaren in onderhoud, de monteur werkt erg netjes en komt zijn afspraken na. Als het toch iets duurder blijkt te zijn wordt je eerst netjes gebeld of het oké is zodat je niet voor verassingen komt te staan als je gaat afrekenen. Kortom mijn volgende auto koop ik zeker weer bij auto-net
Veel auto's voor een budget tussen de €4000 en €6000. Aankoop was zo geregeld. Er worden wel vaste prijzen aangehouden, onderhandelen niet mogelijk.
1 November 2023
Michel
Eerbeek
Super geholpen
Wij hebben een mooie Ford gekocht bij Auto-net.
Goed geholpen door zowel dhr Buitenhuis senior en junior.
Wij komen zeker terug.
28 October 2023
Tessa Post
Apeldoorn
Geen onzin maar eerlijk en correct autobedrijf.
Vorige week een knap karretje gekocht bij auto-net.
Fijne onderhandeling.
Duidelijke taal geen onzin. Top!
Wij zijn zeer tevreden en hopen op vele plezierige en veilige kilometers.
28 October 2023
Marc
Naarden
Super snelle top service!
Ondanks het bellen buiten openingstijden zijn we super vriendelijk te woord gestaan, er werd met ons meegedacht en ontzettend goed advies gegeven.
Vriendelijke benadering van medewerkers die een vorm van thuiskomen creëren.
21 October 2023
Jeffrey van Logchem
Keurig bedrijf
Net bedrijf welke de afspraken goed nakomt.
14 October 2023
Robin
Klarenbeek
Erg goed geholpen en heel veel keus
Wij waren op zoek naar een 2e auto en zijn bij Auto net in Apeldoorn goed geholpen en naar huis gereden met een mooie Ford Fiesta.
Zeker een aanrader
3 October 2023
Marian
Winterswijk
Correcte en snelle afhandeling!
'S ochtends gebeld over de Ford die we online zagen verschijnen. Netjes gereserveerd voor ons omdat we 1,5u moesten rijden. Auto was optisch in dezelfde staat als op internet stond omschreven. Medewerkers waren duidelijk, klantvriendelijk en servicegericht!
Tevreden met de (koop van de) auto!
23 August 2023
C. Dijkstra
Friesland
Goed geholpen, snelle service.
In mijn zoektocht naar een wat kleinere auto kwam ik al snel uit bij Auto-net, waar ruime keus was. Na online wat voorwerk te hebben gedaan, zijn we gaan kijken. De keus was al snel gemaakt en na een proefrit werd de knoop doorgehakt. We werden heel fijn geholpen en konden de auto enkele dagen later al ophalen. Ik ben er zeer blij mee!
7 August 2023
Martina
Eerbeek
Ben goed geholpen met de koop van mijn nieuwe motor
Goed geholpen maar geen garantie
Aanschaf gebruikte motorfiets
7 August 2023
Bert Nak
Heerde
Een garage waar ik me direct op mijn gemak voelde. Veel keuze in een reëele prijsklasse. Ik had geen afspraak maar kon zo een proefrit maken. Uiteindelijk ook die auto gekocht. Zeer tevreden!
9 July 2023
Hanneke
Herveld
Vriendelijke service!
Prettig en eerlijke service!
7 July 2023
Rosaly
Zoetermeer
Goed contact en snelle service
2de hands ford fiesta gekocht, auto was mooi schoongemaakt van binnen en buiten. Geen gekkigheid kunnen opmerken aan de auto voor zover je natuurlijk kan verwachten van een 2de hands.
Puntje voor verbetering, auto had wel even afgetankt mogen worden bij aflevering.
3 July 2023
Chris
Vaassen
Fijne auto bij vriendelijke garage gekocht
Garage met een eerlijk verhaal
3 July 2023
Jeffrey
Arends
Fijne auto
Mijn eerste auto hier gekocht. Nemen de tijd en zijn betrouwbaar. Draaien er niet omheen. Je weet waar je aan toe bent. Zie je een goede advertentie, zo is deze ook in het echt. Kortom, een aanrader voor je auto!
24 June 2023
Sem
Utrecht
Super service en klant vriendelijk, de koffie staat altijd klaar
Afgelopen maandag een auto aldaar gekocht, op de terug weg werd de airco niet koud. 1 telefoontje was genoeg en het probleem dezelfde week nog verholpen.TOP service. Mensen met kennis van zaken, klantvriendelijk, En genoeg keus kwa auto;s, dus ik zou zeggen neem er eens een kijkje
22 June 2023
Leo