Heb al veel autos gekocht en te vreden!
Prima service, vriendelijk en to the point
Mooie autobedrijf en goed aardige medewerkers
Ik heb 2de auto bij Autostrada gekocht. Top service een alles goed geregeld.
Top geholpen hier. Zelfs het eerder op naam stellen van de auto, zodat ik dingen voor het buitenland kon regelen, was geen enkel probleem. Laagdrempelig contact en nette service. Dikke aanrader om te gaan kijken als je op zoek bent naar een nieuwe auto.
Prettige sfeer met fijne verkopers die echt meedenken bij de keuze maken van een auto.
Goed en verzorgd bedrijf met mooie auto’s we zijn goed geholpen.
Wij kwamen hier om te kijken wat er binnen ons budget zou passen qua auto. Ontzettend fijn geholpen, er werd de tijd voor ons genomen. We hebben hele andere auto’s bekeken dan wat we in gedachten hadden. Hele duidelijke uitleg gekregen voor de mogelijkheden tot financiering, er ging een wereld voor ons open. Top geholpen, bedankt!
VAn begin tot het ophalen allemaal top geregeld!!! Vooral wat ik goed vond meedenken overleggen en afspraken nakomen!,,,
Een nette zaak waar alles goed werd uitgelegd. Naderhand een klein probleempje met de auto, hierbij word ook netjes geholpen.
Bij de aanschaf van een nieuwe auto zeer netjes geholpen door Willem. Enthousiast, maar zeer professioneel en ongedwongen geholpen bij de aanschaf van de auto. Netjes ook dat hij aan de telefoon nog snel keek of Android Auto beschikbaar was
Leuk kundig en vriendelijk personeel. Goed meegedacht en zeer vlotte aflevering. Tot nu toe aan te raden.
Mooie autokeuzen ziet er prima uit Verdere service nog ondervinden Kom graag hier terug
Goede en vriendelijk service afz jma kools
Ik raad Autostrada aan
Fijn zaken gedaan
Altijd vriendelijke en behulpzaam9,5 waard is zeker aan te bevelen heb al 9 auto,s gekocht
Spontaan langsgereden langs Autostrada. Ivm de afstand zonder een afspraak een proefrit mogen maken. Auto gelijk gekocht. Top service
We werden zeer netjes ontvangen, we kregen een goede inruilwaarde voor onze auto en de deal was zo gesloten. Verder een nette afhandeling. Wij zijn erg tevreden!
Hartelijk welkom en goed en eerlijk advies gekregen en mijn wensen gehoord en uitgevoerd
Goede ervaringen met Autostrada. Informele sfeer en er werd meegedacht bij vragen en onduidelijkheden.
Ik heb het positief en fijn ervaren, blij met de service en klantvriendelijkheid en heel blij met mijn nieuwe aanwinst uit jullie showroom!
Prima geholpen
Prima geholpen door Youp
Top bedrijf , goed geholpen
Belder 36
4704 RK Roosendaal
AutoStrada is opgericht om Het Occasion bedrijf van Roosendaal en omstreken te worden. AutoStrada staat letterlijk voor ‘weg zonder conflicten’. En dát is de belofte die wij aan onze klanten doen. Het is onze missie om u op een eerlijke en deskundige manier te begeleiden bij de aankoop van uw auto. Wij denken altijd in oplossingen, want bij ons staat de klant écht op nummer 1.
Op basis van heldere offertes, goede service, montage van kwaliteitsonderdelen en de juiste technische informatie legt CarProf zich toe op het leveren van een eersteklas ervaring voor al haar klanten. • De garage voor alle merken • 48 maanden internationale garantie op reparaties en arbeidsloon • Onderhoud volgens de fabrieksrichtlijnen