Vriendelijk ontvangen in een fijne omgeving, goed geholpen bij definitieve keuze van aanschaf
Na het invullen van een inruilvoorsel de volgende werkdag meteen reactie ontvangen. Bij ontvangst weten ze precies voor welke auto je komt en welke je wilt inruilen. Staan open voor een eerlijk gesprek en je wordt gezien als klant. Ze weten waar ze het over hebben bij het bekijken van de auto, en bieden een nette afleverservice zonder onverwachte extra kosten. Top ervaring.
Ik kwam hier voor een proefrit. De auto stond netjes klaar. Na een vriendelijke begroeting en een kop koffie dat werd aangeboden bekeken we de auto. Alle informatie was aanwezig en er werd verteld hoe de auto zal worden afgeleverd. 20 minuten alleen rondgereden in de auto wat fijn was. Goede sfeer van werknemers en fijne communicatie.
We werden netjes ontvangen ook werd er rekening gehouden met mijn zonneallergie de auto werd zelfs binnen gezet. In een mooie inruilprijs gekregen wij zijn zeer tevreden.
Speciaal, staan altijd voor ons klaar!
Fijne aflevering
Goed geholpen
Leugens en misleiding bij Autostrada Roosendaal; pas op! Op 24 juli 2025 hebben wij een Mazda CX-30 (184 pk, handgeschakeld) bezichtigd bij Autostrada in Roosendaal. We werden geholpen door een verkoper genaamd Willem. Hij kwam over als een gladde prater, en was erg behulpzaam. De auto zag er netjes en mooi uit en het inruilvoorstel voor ons huidige auto was redelijk. Tijdens de proefrit viel mij direct op dat de auto weinig vermogen had voor een auto met 184 pk. Ik sprak dit uit tegen Willem, waarop hij lachend zei: "Ja, dat komt doordat hij in eco-stand staat. Zet je hem in sportstand, dan komt het volledige vermogen vrij." Dit klonk logisch en overtuigend, dus we gingen akkoord met de aankoop, op basis van dit ‘extra vermogen’ dat via een knop beschikbaar zou zijn. Wij hadden namelijk ook aangegeven dat het voor ons een must was dat de auto de genoemde vermogen had, dus een sportstand was voor ons perfect. We besloten daarom na de proefrit over te gaan tot aankoop, met een aanbetaling van ongeveer 12%. De afspraak was dat we de auto een maand later zouden ophalen vanwege vakantie. Eenmaal thuis ging ik op onderzoek uit om te zien waar deze sportknop precies zat. Tot mijn verbazing kwam ik erachter dat deze handgeschakelde versie van de CX-30 helemaal geen sportstand heeft, die is alleen beschikbaar op de automatische versies. Ook bleek de auto geen turbo te hebben. We waren direct ongerust. De volgende ochtend belden we meteen met Willem. We vroegen hem expliciet of er een sportknop aanwezig was en of hij dit voor de zekerheid kon nakijken. Enthousiast bevestigde hij dat die knop er wél was en dat hij er zelfs mee had gereden, "Er zit echt een stuk meer vermogen in hoor!", zei hij. Dat stelde ons enigszins gerust, al bleven we sceptisch. We vroegen of we nog een proefrit mochten maken om dit te verifiëren en of we van de koop konden afzien als de sportknop er niet is of de auto niet in... Lees het hele verhaal op google review
Idem
Prettige samenwerking en vriendelijkheden skervice
Mijn verhaal hier over deze top auto strada Roosendaal dat ik echt zeer tevreden bent mijn mijn auto en met de auto handelaar hun zijn echt top ik bent er heel blij ermee dank aan deze topper.
Wij zijn blij van jullie hulp en de mooie auto’s en het respect voor jullie
Fijne verkopers die goed meedenken.
Eerlijke prijs, goede service en een leuke aflevering van de nieuwe auto.
Ze nemen de tijd voor je. Goed geholpen, vriendelijke gasten. Blij met onze nieuwe auto
Goed geholpen en alle vragen worden duidelijk beantwoord.
Kwamen kijken naar een auto die we hebben gezien op marktplaats, dat werd hem niet maar de auto die ernaast stond werd het wel. Wat een mooie auto's hebben ze staan. Heel fijn geholpen top bedrijf en we komen zeker terug in de toekomst
Ze nemen de tijd voor je, zijn vriendelijk, attent.
Bedankt voor alles!
Wij zijn goed geholpen om een juiste auto te zoeken. Wij voelden ons op ons gemak en hoefden geen overhaaste beslissingen te nemen.
Geweldig gehoLpen door Willem top een 10 . Wij komen graag terug !!!!!!
Lieve verkopers betrokken fijne sfeer .
Fijn geholpen, goed geïnformeerd
Alles goed uitgelegd , vriendelijke personeel
Belder 36
4704 RK Roosendaal
AutoStrada is opgericht om Het Occasion bedrijf van Roosendaal en omstreken te worden. AutoStrada staat letterlijk voor ‘weg zonder conflicten’. En dát is de belofte die wij aan onze klanten doen. Het is onze missie om u op een eerlijke en deskundige manier te begeleiden bij de aankoop van uw auto. Wij denken altijd in oplossingen, want bij ons staat de klant écht op nummer 1.