Goede service, leuke verkopers, echte aanrader.
Heel goed geholpen vanaf het moment dat we een proefrit hebben gemaakt. Tijdens de procedure van het aanvragen van een leasecontract ben ik supergoed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. De medewerkers waren erg duidelijk en wat ik erg leuk vond was het doek dat over de auto lag ter onthulling bij het ophalen. Dit is mijn 1e nieuwere auto en heb het altijd al leuk gevonden een x zo’n doek eraf te mogen halen. Bedankt!!
We zijn erg goed geholpen. Heel klantvriendelijk en nemen hier de tijd voor je. Zeer tevrede.
Goede service, aanrader.
Alles is zeer netjes
We zijn goed geholpen en ze zijn erg vriendelijk.
Behulpzaam en informatief. Punten van opmerking keurig opgelost. Goed gevoel!
Vriendelijk ontvangen en duidelijk en goeie service
Heel klantvriendelijk geholpen, erg laagdrempelig en er wordt echt de tijd genomen.
IT was smooth, we bought a pre owned Mercedes Benz. Dealer has well maintained cars and a decent price .
Vriendelijk geholpen. Zonder problemen verschillende autos mogen proefrijden. Kortom super service en zeer vriendelijk en profecioneel personeel.
zeer goed geholpen door Willem zijn informatie en enthousiasme.
Al vaker top klant van Autostrada
Goede service,meedenkend
Snel geholpen. Je wordt als klant uitstekend ontvangen. Komen de afgesproken afspraken netjes na.
Heel goed geholpen, service is uitmu
Heldere communicatie, vriendelijke service, keurige aflevering
De Seat Ateca FR al een tijdje op het oog, ivm de lage inruilwaarde van onze auto duurde het even voor ik de auto particulier verkocht had, dit was geen probleem. De laatste puntjes zijn netjes opgelost door Willem.
Erg goed geholpen,
Fijne medewerkers en goede service.
Goed begeleid, vriendelijke man.
Bij aankomst werden we vriendelijk ontvangen door Willem. Er werden een aantal vragen gesteld waaronder wat we zochten. Willem heeft 2 auto’s onder de aandacht gebracht deed moeite, gaf uitleg om de passende keus te maken voor ons. Het was niet de bedoeling om te kopen maar Willem was zo overtuigend dat we weg gingen met een prachtige V90!
Goed en snel geholpen met de aanschaf van een nieuwe auto door Youp!
De verkoper was meedenkend in onze keuze te maken voor een nieuwe auto, het lukte niet met de auto van naam te halen dus kwam de verkoper met een oplossing en daarna was het gelukt. We zijn erg tevreden en komen graag terug
Belder 36
4704 RK Roosendaal
AutoStrada is opgericht om Het Occasion bedrijf van Roosendaal en omstreken te worden. AutoStrada staat letterlijk voor ‘weg zonder conflicten’. En dát is de belofte die wij aan onze klanten doen. Het is onze missie om u op een eerlijke en deskundige manier te begeleiden bij de aankoop van uw auto. Wij denken altijd in oplossingen, want bij ons staat de klant écht op nummer 1.