goede service, goed behandeld

echt uitstekend, ver boven het gemiddelde

goede service, goed behandeld

ik ben heel tevreden met E&ROpleidingen

perfect, zeker aan te bevelen

Sander heeft een super leuke dag gehad, hij was ontzettend gespannen voordat hij op zijn scooter ging, maar door de grapjes en dolletjes van de instructeur werd het allemaal een beetje dragelijk voor hem.

goede service, goed behandeld

Rijbewijs categorie B gehaald in 2012, bij Jan Sander Heutink. Alles vlot verlopen, en met veel plezier! Zeker een aanrader voor andere beginnende bestuurders.

voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb met plezier gereden bij E&R en in 1keer geslaagd! Wat ik een min-puntje vond, was dat mijn rijinstructeur niks wist over het begeleiderspas aanvragen, dus gaat ruim 2weken duren voordat ik mijn rijbewijs heb, maar verder een goede rijschool.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb mijn motorrijbewijs gehaald en was zeer tevreden over hoe het is gegaan Er werden duidelijke afspraken gemaakt en er was na de les tijd voor bespreking van de les dus niet vlug snel dat vind ik wel erg belangrijk als er exstra lessen koetsten worden genomen werd dat besproken met mij zodat je niet voor verassingen kwam te staan

perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben 68 jaar en woon sinds 2009 in Nieuwegein. De opleiding E achter B heb ik gevolgd en in 1 keer geslaagd. Hulde voor Mario en zijn team. Mijn zoon slaagde ook in 1 keer bij E & R. Wat schets mijn verbazing, na een langere periode uit de running te zijn geweest (Parkinson) vond ik het verstandig mijn rijvaardigheid te laten testen. Mario stelde spontaan 2 uur een auto en instructeur beschikbaar. Positieve beoordeling. Toen ik de volgende dag af wilde rekenen zei hij.: Service, het heeft jou al genoeg tegengezeten. Niet alleen vakbekwaam maar ook sociaal sterk. Een aanrader ! ! !

perfect, zeker aan te bevelen

Een fantastische rijopleider met oog voor service, deskundigheid en vooral ook menselijkheid. Zelf bij E&R mijn D en later E achter D gehaald en genoten van de deskundige lessen maar vooral ook van de gezelligheid. Ik ben voor beide rijbewijzen in 1 x geslaagd ! Mijn zoon en dochter hebben nadien bij E&R in 1 keer hun B-rijbewijs gehaald en dat is bij elkaar genomen geen toeval. Alle waarde naar zijn geld en dat is bij E&R dik in orde.

voldoende, een redelijke ervaring

Goede ervaring met dit bedrijf; vooral positief zijn door mij bevonden: - de intest - de flexibele tijden van de rijles -prettige omgang met de instructeur Negatieve punten zijn: -prijs is enigzins aan de hoge kant -lesvoertuig is niet ideaal voor lange mensen Mijn aanbeveling: -Het online systeem gehanteerd door de instructeur ook beschikbaar (of gelijksoortig systeem)maken voor de leerling. Dit geeft inzicht in de voortgang en waar de verbeterpunten zitten. In het huidige systeem is het voor de leerling totaal niet inzichtelijk in wat de voortgang is (door middel van cijfers en dergelijke).

In 1 woord top meer kan km er niet over zeggen jan sander top rijinstructeur

perfect, zeker aan te bevelen

Super rijschool! Niks op aan te merken!

Heel goed bedrijf!

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb een erg leuke tijd gehad tijdens mijn rijlessen, erg gezellig tijdens en ook na het rijden.

Utrechthaven 1 A

3433PN Nieuwegein

Over E & R Opleidingen BV

E&R is de meest complete rijschool in de regio: je kunt bij ons terecht voor alle particuliere en zakelijke rijbewijzen. Ons doel is om al onze klanten tevreden te stellen. Daarom streven wij in onze opleidingen naar de hoogst mogelijke kwaliteit en proberen we deze waar mogelijk te verbeteren. Wij geloven in een persoonlijke, open aanpak. Dit betekent dat wij voor iedereen een opleiding op maat verzorgen en altijd helder zijn over kosten en verwachtingen.