Prima lestijden, mooie wagens en leuke instructeurs! Word heel goed lesgegeven!!
Geweldige ervaring zo wel Me theorie ,c rijbewijs en CE + code 95 gehaald en ik kan niet anders zeggen dan top zeer betrokken mensen die je net even dat beetje extra aandacht geven waar nodig waardoor ik voor alles in 1 x ben geslaagd Nog masks mijn dank en tot snel met een pan ballen ( voor Ferry )
Ik ben in juni 2021 geslaagd voor mijn rijbewijs D code 95. Het was super goed gegaan, alle handelingen en uitleg zoals het hoort voor je D code 95 rijbewijs. Duidelijk, geduldig en goede tips meegekregen van de rij instructeur dat gaf mij een goed gevoel bij het rijden, zoals theorie en praktijk heb ik goede begeleidingen en uitleg gekregen. Instructeur was top, soms streng, maar wel op een positieve manier manier. zo heb k het ook van geleerd. ik heb mijn theorie als mijn praktijk 1 keer gehaald. ik ben nu zo enthousiast dat ik nu besloten heb ook mijn vrachtwagen te gaan volgen ik zou iedereen aanraden bij E & R hun lessen te gaan volgen. Hartelijk dank Guys, ga zo door. Een 10plus voor jullie.
Van het begin tot het einde van de opleiding geweldig zoals het theorie gedeelte en vooral de praktijk lessen ook was er veel geduld voor de cursist . al met al perfect
Ik ben bij E&R heel fijn geholpen met het halen van mijn C Rijbewijs Andre Bos was mijn vaste opleider en heb veel Van hem opgestoken Al met al fantastisch
goede ervaring docenten zijn zeer bekwaam zowel praktijk als theorie
Ik vind het echt perfect.
Na 15 jaar alleen C rijbewijs toch eindelijk voor mij CE gegaan. Mijn instructeur was Coen, hij is zo relaxed waardoor ik mij al snel op mijn gemak voelde met dat grote gevaarte. Super instructeur om bij te lessen, goede tips om beter het achteruit rijden te begrijpen.
Ik ben erg tevreden met de Theorie les ,van Jaap en Mo . En de praktijklessen die ik van Patrick heb gehad waren top en duidelijk. Ook van Ali en Ronald die mij de toetsen hebben afgenomen waren goed en prettig. Kortom door hun allemaal ben ik voor alles geslaagd. Ik ben hun ook dankbaar daarvoor ,dat hun erg goed en duidelijk hun werk doen. Iedereen bedankt en fijne dagen en goed uiteinde. Grt van Martijn de Beer Een zeer tevreden buschauffeur
Mijn ervaring was top en waarom alles was zo duidelijk en praktijk met Theo was geweldig de man heeft zoveel ervaring en weet het heel duidelijk en goed over te brengen
Ik heb een 2 daagse LZV cursus gevolgd afgelopen dagen. Daarna meteen examen en geslaagd met dank aan Martin ja man jacobs Een relaxe duidelijke instructeur die weet waar hij het over heeft! Martin bedankt
Goede en rustige uitleg, en veel afwisseling in de lessen om alles te leren en te onthouden
Alles volgens planning
Ik dacht verschrikkelijk 2 weken theorieles.. maar dat is 100% meegevallen. De gort droge lessen worden met veel humor gegeven en verduidelijkt met smakelijke praktijkverhalen. Elk detail wordt besproken, wat mij betreft de best mogelijke voorbereiding op het examen. Praktijk lessen waren ook uitstekend, duidelijke uitleg en prettige instructeur. Prima!
Heb mij zelf persoonlijk beter leren kennen kwa mensen kennis ! En hoe met mensen om te gaan !! Kwa zakelijke relatie!! Ben erg tevreden over de gang van zaken van E&R als bedrijf zijnde ervoor staat en wat voor mogelijkheden ze bieden!!! Supper bedrijf om samen te werken voor je toekomst!!!
Er werd Duidelijk en helder les gegeven. Je weet wat er van je verwacht word niet meer niet minder . Goeie rijschool en top instructeurs
Uitstekende rijschool met deskundige vak mensen!
Voor mijn Busrijbewijs en code95, in 1e instantie, ivm corona theorie via online training. Duidelijke uitleg door de instructeurs, met de boeken erbij alles goed te doen. De rijinstructeur, Theo, weet goed te vertellen, hoe je een bus van zijn plek krijgt. Tijdens de lessen ook aandacht voor praktische dingen, zoals de keuringen, gewicht, papieren die nodig zijn etc. Toets besloten terrein was wat minder. De instructeur Ali, was ongeduldig, legde niet goed uit wat de bedoeling was. Maar toch met goed gevolg afgelegd.
Mijn rij instructeur Marco heeft me alles op en top en super duidelijk uitgelegd tijdens het lessen voelde ik me erg op me Gemak bij hem
Vanaf het telefonisch contact tot de eerste kennismaking met de instructeur, het is allemaal goed verlopen. Ook de instructeurs die code 95 verzorgen houden je scherp bij de les. Kortom een zeer goed ervaring en zal zeker weer met code 95 als dit weer nodig is terug gaan.
Het volgen van de theorie en praktijk bij E en R opleidingen was zeer succesvol. Het theoretisch gedeelte via de computer ivm Corona verliep ook heel goed , en de praktijk Lessen waren zeer professioneel. Uitstekende begeleiding.
had V2C en V3D lessen met mnr. Jaap,hij legde alles netjes en verstanbaar uit. Met mnr. Theo had ik opfriss rijlessen, hij heeft alle tips en trukjes verteld. en met mvr. Ellen practijk besloten terrein keuring uitgelegd. Overal hoog vakmanschap.
De theorie lessen waren via internet. We waren de eerste groep die het zo volgden. Omdat je de docent niet kon zien, kan het erg verwarrend worden. Ik heb Jan Sanders en Jaap gehad. De eene sprak beeldend de andere was erg van de hak op de tak. Waardoor ik de draad kwijt was en om hulp gevraagd heb. Toen ik aangaf er niet uit te komen. Ben ik erg geholpen door Petra. Ze heeft alles wat mogelijk was gedaan om me te helpen.
Zeer goede professionele opleiding met goede instructies en goede docenten. Evt een aanbeveling zou zijn om een stukje bus met aanhanger te rijden om te ervaren hoe dat rijd voor mensen die harmonica bus gaan rijden. Verder geen aanmerkingen. Ow ja misschien dat ze automobilisten eens een ochtend mee zouden moeten nemen in bus of vrachtwagen scheelt een hoop gedoe op de weg.
Utrechthaven 1 A
3433PN Nieuwegein
E&R is de meest complete rijschool in de regio: je kunt bij ons terecht voor alle particuliere en zakelijke rijbewijzen. Ons doel is om al onze klanten tevreden te stellen. Daarom streven wij in onze opleidingen naar de hoogst mogelijke kwaliteit en proberen we deze waar mogelijk te verbeteren. Wij geloven in een persoonlijke, open aanpak. Dit betekent dat wij voor iedereen een opleiding op maat verzorgen en altijd helder zijn over kosten en verwachtingen.