perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekende faciliteiten, en uitstekende en betrokken instructeurs.

voldoende, een redelijke ervaring

Veel betrokken mensen met een hart voor hun vak, maar met name het code 95-deel van de theorie en de planning van de praktijk vond ik matig. Door de grote vraag en het beperkte aanbod kreeg ik al snel het gevoel dat ik blij was dat ik klant mocht zijn; deze ervaring hoorde ik ook bij anderen. Er heeft veel tijd gezeten tussen mijn theorie-examens en de rijlessen, wat volgens mij een stuk vlotter had gekund als men efficiënter had gepland en intern beter had gecommuniceerd. Ik vind het lastig om te zeggen ik beveel dit bedrijf wel of niet aan, maar ik neig dan eerder naar een ja dan naar een nee.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb er heel veel geleerd. Mijn mentor voor de bus heeft zelfs gezegd dat ik geen rijschool tempo aanhoud omdat er bij de lessen gehamerd werd op tempo en doorrijden. Hij is dan ook zeer blij met jullie.

perfect, zeker aan te bevelen

uitsluitend goede ervaringen, alles top geregeld zowel code 95 alsook alle praktijk en rijlessen.

goede service, goed behandeld

Goede instructeurs, zowel voor theorie als de praktijk. Met veel plezier mijn D rijbewijs kunnen halen.

goede service, goed behandeld

goede instructeurs zowel voor theorie als praktijk, ook het overig personeel is vriendelijk en zeer hulpvaardig.

voldoende, een redelijke ervaring

De eerste contacten liepen vreemd, te amicaal alsof ik een 18 jarige knul was en de eigenverklaring was zonder overleg al volledig (foutief) ingevuld. Uiteindelijk alles zelf georganiseerd om het op tijd rond te krijgen. De lesdag zelf was prima.

Een professioneel bedrijf

heel goed

goede service, goed behandeld

Prima (Rij)Opleiding met fijne, deskundige instructeurs, sociaal vaardig en laagdrempelig. Ik kijk er met veel plezier op terug.

goede service, goed behandeld

Prima E achter B opleiding. Goede opbouw, prima uitleg. Ik had Herman als instructeur, een goede rij instructeur en vriendelijke man!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb geen intake gehad om in te schatten hoeveel rijlessen ik voor (B)E moest hebben. Verder hebben ze niet gezegd dat de les met een automaat busje was ipv handgeschakeld. Na een eendaagse cursus en gezakt te zijn werd ijskoud gezegd dat ik nog maar een keer een hele dag en herexamen moest doen. Kortom, de eendaagse cursus ?525 was weggegooid geld. Ook teveel gewoon gereden door Amersfoort/Leusden en te weinig tijd voor het oefenen van de bijzondere verrichtingen waar mijn probleem duidelijk zat. Ik werd het examen ingestuurd terwijl de instructeur wist dat ik ging zakken.

goede service, goed behandeld

Mooi groot en net bedrijf. Leuke medewerkers die gaan voor opleiden. TBT was een ramp!! De hele dag daar rond gehangen voor 10 minuten oefen en 10minuten examen, dat is echt niet!! Oké. Natuurlijk voor de PT ook weer als laatste aan de beurt😡 Theorie kan veel moderner en opgefrist. Onderhoud bus kan beter.

perfect, zeker aan te bevelen

Goede leraren/instructeur , goed te hanteren lesmateriaal , prettige sfeer.!

perfect, zeker aan te bevelen

Door vakkundig gegeven opleiding en adviezen heb ik alle facetten van de opleiding d in 1 x behaald

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb met veel plezier de opleiding voor het busrijbewijs gevolgd. De opleiders hebben heel veel humor maar leren je ondertussen veel meer dan dat je voor het examen nodig hebt. Voor een goede rij-opleiding beveel ik E&R Opledingen BV warm aan.

goede service, goed behandeld

Fijn bedrijf met vakkundig en vriendelijk personeel. Veel geleerd in korte tijd! Nu veilig op pad met het rijbewijs D op zak!

perfect, zeker aan te bevelen

groot rijbewijs bij ze gehaald, prima tevreden!

perfect, zeker aan te bevelen

Ik vind het een geweldig bedrijf en zo ook de instructeurs. Mede door hen heb ik tot nu toe een goed resultaat. Met dank aan Ben, Ronald, Juus en Alex en alle anderen achter de schermen van E&R en Randstad. Het is top je voelt je hier thuis!

Utrechthaven 1 A

3433PN Nieuwegein

Over E & R Opleidingen BV

E&R is de meest complete rijschool in de regio: je kunt bij ons terecht voor alle particuliere en zakelijke rijbewijzen. Ons doel is om al onze klanten tevreden te stellen. Daarom streven wij in onze opleidingen naar de hoogst mogelijke kwaliteit en proberen we deze waar mogelijk te verbeteren. Wij geloven in een persoonlijke, open aanpak. Dit betekent dat wij voor iedereen een opleiding op maat verzorgen en altijd helder zijn over kosten en verwachtingen.