perfect, zeker aan te bevelen

Ben zeer tevreden over dit opleidingscentrum. Met veel plezier en met goed onderricht heb ik mijn rijbewijs D behaald

perfect, zeker aan te bevelen

Patrick is een zeer goede rijinstructeur die je naar een hoog rijniveau tilt. Prettig in de omgang. Een grapje als het kan en serieus op de juiste momenten. Dikke aanrader! In 25 uur les alle drie de praktijkexamens behaald. Geweldig!

voldoende, een redelijke ervaring

een fijne rijschool ze doen waar je voor komt duidelijke communicatie en goede instructeurs

goede service, goed behandeld

Een geweldige en zeer oneervolle informatieve ervaring geweest. Ook ben ik het bijzonder te spreken over Ellen en de manier waarop ze mij heeft geleerd om in een bus te rijden.

perfect, zeker aan te bevelen

Super naar mijn zin gehad, de lessen waren leerzaam maar niet geheel onbelangrijk, ook heel gezellig! Iedereen waar ik mee te maken heb gehad was heel vriendelijk. En ik heb alles in 1 keer gehaald. Top rijschool!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Ervaring met Vrachtwagen met Aanhanger (CE)

goede service, goed behandeld

Vanaf het moment van aanmelding, de rij intest en het daadwerkelijk lessen ging voorspoedig. Deskundig en vriendelijk personeel. Materieel is in goede staat

goede service, goed behandeld

Lessen van Patrick waren goed! Communicatie verliep moeizaam. Duurde 2 weken voordat ik een planner aan de lijn kreeg om mijn praktijlessen te plannen. De bus is aan vervanging toe! (Schakelbus) valt zomaar uit en is er motorisch slecht aan toe.

goede service, goed behandeld

Het was een tijd met de gebruikelijke drempels en geultjes. Het was zeker niet makkelijk, maar ik heb genoten en plezier gehad van iedere seconde. Bedankt.

goede service, goed behandeld

Hele goede ervaring! Zeer leerzame lessen!

perfect, zeker aan te bevelen

alles is heel goed gegaan. Ben heel goed begeleid voor theorie door JanSander en praktijk met Alie ging uitstekend. Beide verdienen ze een dikke TIEN. Dames achter de balie zijn ook een aanwinst voor het bedrijf.

perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekende opleiding mogen genieten. Dankzij deze opleiding na een week al geheel zelfstandig op de bus aan het rijden, waarvoor dank!

goede service, goed behandeld

Ik ben goed opgeleid voor theorie en praktijk. Voor alle examens in één keer geslaagd en vond het nog gezellig ook tijdens de opleiding.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik raad niet aan zonder voor u tijd Als een rijinstructeur jouw zegt je kan beter stopen dat kan je toch niet zeggen tegen leerling...

goede service, goed behandeld

Prima geregeld allemaal! De lesroosters was wat puzzelen voordat ze duidelijk waren, maar is gelukt. Het enthousiasme van de docenten heb ik erg gewaardeerd. De TBT en de PT was wel erg weinig tijd om het onder de knie te krijgen. Zou goed zijn als dat over iets meer tijd verdeeld wordt!

slechter dan verwacht

Altijd netjes, maar het doet rommelig aan...

goede service, goed behandeld

Alles goed geregeld en kwalitatief goede opleiding

perfect, zeker aan te bevelen

Een top bedrijf, goede instrukteurs.

perfect, zeker aan te bevelen

Super leuke tijd gehad zowel met theorie als met de lessen met de bus. Goede begeleiding en top instructeur waardoor ik alles in 1x heb kunnen halen!

Utrechthaven 1 A

3433PN Nieuwegein

Over E & R Opleidingen BV

E&R is de meest complete rijschool in de regio: je kunt bij ons terecht voor alle particuliere en zakelijke rijbewijzen. Ons doel is om al onze klanten tevreden te stellen. Daarom streven wij in onze opleidingen naar de hoogst mogelijke kwaliteit en proberen we deze waar mogelijk te verbeteren. Wij geloven in een persoonlijke, open aanpak. Dit betekent dat wij voor iedereen een opleiding op maat verzorgen en altijd helder zijn over kosten en verwachtingen.