Toppers

Mijn ervaring is echt boven verwachtingen vakmensen op top en geduldige instructeurs verder is de sfeer heel gezellig ik zeg echt een aanrader om voor E&R opleidingen te kiezen

• Gevolgde opleiding: Vrachtwagen (C)

Super en vooral te danken aan Kim

Super Bedankt voor de vele uren en geduld ♥️♥️

Super!

Alles in één keer gehaald!

• Gevolgde opleiding: Bus (D)

Leuke Mensen en duidelijke uitleg över de lessen

Heb me echt thuis gevoeld en vertrouwd met de Mensen en omgeving

Beste instructeur

beleefd en goed ervaren mensen waar je vertrouwen hebt

Leuke, leerzame dagen

Leert elke keer weer bij, zeer vriendelijke medewerkers met heel veel kennis. Weten zo'n dag gezellig en ontspannen te maken, maar toch wordt alles (goed) behandeld.

Geweldige rijschool

goed geregeld alles

Goede duidelijke planning en goede instructie

• Gevolgde opleiding: Code 95/Nascholing

Fijne leer omgeving en goede docent

Leuke leerzame dag

• Gevolgde opleiding: Code 95/Nascholing

Boeiend met een zekere kwinkslag

In dit geval omvat de cursus de tachograaf met alle in & outs

• Gevolgde opleiding: Code 95/Nascholing

Mijn ervaring was zeer positief alles werd duidelijk uitgelegd

Het behalen van mijn vrachtwagenrijbewijs(C) was voor mij een bijzondere ervaring. In het begin vond ik het allemaal best spannend, maar door de duidelijke uitleg en het geduld van de instructeurs voelde ik me al snel op mijn gemak. Elke les groeide mijn vertrouwen een beetje meer. Dankzij hun goede begeleiding heb ik mijn rijbewijs met een trots gevoel kunnen halen.

Heel goed

Super opleiders!

Echt goede ervaringen gemaakt met deze bedrijf kundige en als nodig zeer geduldige opleiding door Kim en Ferry En mijn hond mocht ook nog mee !! Echt lieve en aardige mensen daar het hele team! Nog eens bijzonder dank aan Kim!!!

Zeer goede ervaring met instructeur Arnold Bergink

Als buschauffeur in opleiding bij de Transdev Academy werd ik uitbesteed aan E & R Opleidingen voor de praktijklessen. De eerste les was het natuurlijk elkaar even leren kennen, maar gaandeweg kreeg ik een goede band met de instructeur en vond ik het prettig om les van hem te krijgen. Arnold heeft ook gewenste aanpassingen in de planning voor mij geregeld. Ik heb altijd met hem gecommuniceerd en verder niet zo veel met het bedrijf E & R Opleidingen zelf te maken gehad.

Duidelijke uitleg,

Vriendelijke man die goed weet waar hij over praat

Alles goed

Goede en gezellige rijschool

Instructeur met veel kennis

Niets geleerd.

Er werd gesproken over actualisering van kennis, maar er was precies niets nieuws.

prima geregeld

• Gevolgde opleiding: Bus (D)

Wisselende ervaringen bij wisselende instructeurs

Met mijn eerste instructeur, die mijn vaste instructeur had moeten zijn, had ik wat communicatieproblemen. Ik er voor zijn instructies als zeer gebrekkig, en begreep hem dan ook vaak niet. Toen de man er blijk van gaf middels een geschreven tussentijdse evaluatie, dat hij deze communicatiekloof interpreteerde als eigenwijsheid van mij, heb ik besloten een andere instructeur aan te vragen. Gelukkig kon ik snel bij andere instructeur worden geplaatst. Natuurlijk heeft elke instructeur zijn eigen manier van lesgeven, en met de ene heb je een betere klik dan met de ander... Dat is geen probleem. Gelukkig het rijbewijs C wel binnen de nominale tijd behaald.

Goede cursusleider.

Enthousiaste cursusleider. Weet het goed te vertellen en de aandacht erbij te houden.

• Gevolgde opleiding: Code 95/Nascholing

Het was leuk. Goede docent. Goede info gehad over yotung bussen.

Tevreden

Ik heb mijn rij-opleiding als positief ervaren. André heeft een hele duidelijke structuur en opbouw in zijn opleiding zitten en heeft me prachtige ritten laten rijden! Af en toe liep onze communicatie niet helemaal soepel omdat ik een andere manier van informatie verwerken heb. Wat echt hielp is dat ik tussendoor ook een keer instructie heb gehad van Ferry, Ivan en Kim. Vooral Kim heeft me heel fijn gecoacht toen ik even mijn zelfvertrouwen kwijt was. Ik ben alle instructeurs zeer dankbaar!

Top en positief

Plezierige en positieve manier van cursus volgen. Docent heeft alles op een mooie en prettige manier laten verlopen. Top!!

Mijn ervaring was geweldig

Er word goed en duidelijk les gegeven

Utrechthaven 1 A

3433PN Nieuwegein

Over E & R Opleidingen BV

E&R is de meest complete rijschool in de regio: je kunt bij ons terecht voor alle particuliere en zakelijke rijbewijzen. Ons doel is om al onze klanten tevreden te stellen. Daarom streven wij in onze opleidingen naar de hoogst mogelijke kwaliteit en proberen we deze waar mogelijk te verbeteren. Wij geloven in een persoonlijke, open aanpak. Dit betekent dat wij voor iedereen een opleiding op maat verzorgen en altijd helder zijn over kosten en verwachtingen.