Prima organisatie en opleiding

Op een leuke manier de code 95 te volgen. Mailcontact, prima. Faciliteiten, prima. Opleiding, prima

• Gevolgde opleiding: Code 95/Nascholing

De lessen die ik van Ferry heb gehad waren top. Geweldige man.

• Gevolgde opleiding: Andere categorie/cursus

• Gevolgde opleiding: Andere categorie/cursus

Leuke opsteker.....

Leuke opsteker, soms ver weg van onze werkzaamheden dat we denken, wat doen we hier de

Soms zeer slechte leraar

Werdt dit jaar zelfs bij een Turkse leraar jongeman met baard. Gaf hoog op van zuxh zelf. Na opmerking van mij dat hij het helemaal mis had. ( Ik zei dat hij bullshit verkoopt) en toen werdt ik er uitgestuurd. Hij verkondigde dat ik in mijn rijpauze makkelijk 30 min kon wandelen. Best moeilijk als je maar 22 min pauze hebt. Daar sprak ik hem op aan en werdt er uit gestuurd. Een bus chauffeur. Vriendelijke groet. H Hoks.

Deskundig en vriendelijk

Ik werd netjes welkom geheten, de les was interessant, ik heb een fijne en verzorgde dag gehad.

Verplicht maar toch aangenaam

De cursus leiders doen goed hun best om de juiste dingen te leren en toch de lessen aangenaam te maken wat goed gelukt is.

• Gevolgde opleiding: Code 95/Nascholing

Code 95 cursus was goed, goede en bevlogen instructeurs. Alleen de lokatie was koud twee keer met jas aan gezeten

Alles goed geregeld!

Uitstekend! Referentie via Victor van Beekum.

• Gevolgde opleiding: Bus (D)

Ik zat er voor de instructeur

In plaats dat hij er voor mij zat. Terwijl ik reed apte deze man continu. En bij een prive belletje moest ik de lijnbus zelfs even op een halte neer zetten. Ook vond hij het nodig om te stoppen zodat hij kon roken Als we dan nog reden kwamen er allemaal vreemde geluiden uit. Maat als ik een vraag stelde was het uiterst stil aan de andere kant Ook duurde de toest besloten terrein hem te lang. Halverwege de toets was ik al geslaagd (Ik kom van een Vrachtwagen af. Dus heb de ervaring met een groot apparaat)

goed gedaan .

uitstekend .

Goede leerschool

Goede rijschool

Leerzaam

Leuke instructeur en leerzame dag

• Gevolgde opleiding: Bus (D)

Gewoon saaie droge stof, niet gewend

De lesstof is redelijk saai, maar wel belangrijk voor ons vak, als chauffeur ben je bezig en nu zit je op een harde sloel 7 uren naar een whitboard te kijken waar het vervelende licht van beamer in weerkaatst.

Goede lesstof

Nee

• Gevolgde opleiding: Code 95/Nascholing

Het is goed dat je weer even wordt opgefrist

Het is zonde van je tijd, maar het zijn wel vakmensen die weten waar ze het over hebben

Geweldige opleiding tot buschauffeur

Ben door Abbas begeleid van een rapportcijfer 2,4 na eerste les naar een dikke acht binnen twee maanden. Voorwaarlijk een door E&R en Abbas prestatie van wereldformaat!! Hulde hulde!!

Leuke en gezellige dag

Een goede instructeur ales met geduld uitleggen.een 10.

• Gevolgde opleiding: Code 95/Nascholing

Aan het management van de rijschool

, Geachte dames en heren, Graag wil ik mijn oprechte dank en waardering uitspreken aan u en aan alle betrokkenen bij uw uitstekende rijschool. Mijn ervaring bij u was een van de meest waardevolle en inspirerende die ik heb meegemaakt. In het begin wist ik niets over autorijden, maar dankzij uw grote inzet en effectieve leermethodes ben ik nu een van de beste en meest bekwame chauffeurs. U biedt niet alleen onderwijs, maar ook vertrouwen en inspiratie aan elke leerling. Ik wil alle instructeurs en het management bedanken voor hun geduld en ondersteuning, en in het bijzonder voor uw toewijding om autorijden op een professionele en veilige manier te leren.

• Gevolgde opleiding: Bus (D)

Geweldige manier om het te doen

Geweldige ervaring

Prima opleidingsinstituut

Alles prima in orde,opleiders,dagindeling cursusdag

Fijne cursussen en gezellig

Deskundige instructeurs

• Gevolgde opleiding: Code 95/Nascholing

Leuk, maar nieuwe info is wenselijk.

Een stukje rijden is leuk, maar echte uitdagingen ontbreken. Straatje keren op een boerenlandweggetje, achteruit slalommen; dat soort dingen zouden de praktijkdagen veel uitdagender maken. De theorielessen ‘gezond eten’ mogen wat mij betreft echt vervangen worden. Het slaat nergens op en niemand gaat z’n levensstijl veranderen.

Nutteloos

Onlangs heb ik de nascholing voor code 95 gedaan: lading zekeren. Deze dag telt voor 7 uur nascholing en is totale crap. Mijn verwachting was dat de "studenten" ook iets gingen doen bijv. ladingen zekeren. Dat was echter niet de bedoeling, een schamele powerpoint volgen was wel de bedoeling, en, op tijd beginnen en op tijd stopen. Deze cursus is zo zonde van ieders tijd. Niets geleerd, niets gedaan, 6 uur en 30 min naar slap geouwehoer luisteren naar irrelevante zaken. CBR en E-R, ga je schamen voor deze ongein. Kosten EUR 250 en 8 uur werktijd verloren. Diep triest

• Gevolgde opleiding: Code 95/Nascholing

Goede uitleg van de docenten

Utrechthaven 1 A

3433PN Nieuwegein

Over E & R Opleidingen BV

E&R is de meest complete rijschool in de regio: je kunt bij ons terecht voor alle particuliere en zakelijke rijbewijzen. Ons doel is om al onze klanten tevreden te stellen. Daarom streven wij in onze opleidingen naar de hoogst mogelijke kwaliteit en proberen we deze waar mogelijk te verbeteren. Wij geloven in een persoonlijke, open aanpak. Dit betekent dat wij voor iedereen een opleiding op maat verzorgen en altijd helder zijn over kosten en verwachtingen.