Gezellige leerzame dag

Was een leerzame dag met vriendelijke en goed uitleggende instructeur

Zeer nuttig en leerzaam

Ik vond de materie die besproken is erg nuttig, omdat wij dagelijks te maken hebben met de problematiek rondom mensen met een al dan niet zichtbaar gebrek. Heel leerzaam om alle mogelijke scenario's de revue te laten passeren en ook als het ware een spiegel voorgehouden te krijgen, waardoor ik in de praktijk toch weer even anders met bepaalde zaken omga. Door de docent heel boeiend en beeldend gebracht. Prima!

• Gevolgde opleiding: Code 95/Nascholing

goede en vakkundige docenten!

gewoon zoals het moet zijn! met Docenten als Eelco en Jaap!

Zinvolle cursus

Was een zinvolle cursus die werd gegeven door een goeie trainer.

Apart

Rij instructeur bij CE was erg negatief en heeft ook gezegd verwacht niet dat je het gaat halen de eerste x

• Gevolgde opleiding: Vrachtwagen met Aanhanger (CE)

Geweldige ervaring

Hartelijk ontvangen erg leuk team met goede ervaren instructeurs zowel de theorie als de praktijk.

• Gevolgde opleiding: Bus (D)

Veel geleerd en nieuwe inzichten gegeven

Als Positief en een belangrijke les voor mijn persoonlijke ontwikkeling

Proffesioneel doch zeer vriendelijk

Mijn rijbewijs hier gehaald en daarna nog vele keren hier geweest voor de verplichte nascholing. Alles wordt proffesioneel opgepakt door gedreven medewerkers. Natuurlijk denken we allemaal wel eens, is het allemaal nodig, maar toch pak je elke keer weer iets mee wat je kan gebruiken..Al met al een zeer goede rijschool, met nogmaals gedreven personen en waar je volledig tot je recht komt

Goede instructie

Productief les met capabele instructeurs.

Een goede rijschool

Een goede rijschool. Als je vraagt om een handeling wat vaker te mogen oefenen of bepaald soort wegen te mogen rijden doen ze hun best om daar invulling in te geven. Had een verkorte cursus voor ce rijbewijs en ruim geslaagd. Ik heb nu al mijn rijbewijzen die ik wil halen maar beveel deze school zeker aan

• Gevolgde opleiding: Vrachtwagen met Aanhanger (CE)

Fijne kennismaking met E&R

De tot nu toe gevolgde cursussen waren naar tevredenheid verlopen. Fijne mentor en goede pauze faciliteiten.......Al met al positief!

Helemaal Top

Goede en duidelijke afspraken Zeer vriendelijke instructeurs

Prima rijschool!

Goede ervaring met de rijschool en instructeurs

• Gevolgde opleiding: Lichte vrachtwagen/Camper (C1)

Prettige instructeurs

Fijne nascholing gehad !

Top bedrijf

Alles tot in de puntjes geregeld

• Gevolgde opleiding: Code 95/Nascholing

Goede begeleiding en prettige sfeer

Erg tevreden met de opleiding. De instructeur heeft alle geduld en aandacht voor je en houd de sfeer in de cabine goed en rustig ook al gaat er iets fout.

• Gevolgde opleiding: Vrachtwagen (C)

De cursusdag was leerzaam en leuk gepresenteerd

Goede interactie door en met de cursusleider wat triggert om de aandacht er bij te houden. Natuurlijk is de materie grotendeels bekend maar dat nam niet weg dat toetsing aan bepaalde praktijksituaties het toch in een ander perspectief kan worden geziem. Niemand van de aanwezigen is mijn inziens dommer weggegaan dan dat we gelomen zijn. Samengevat: een prima dag !

• Gevolgde opleiding: Andere categorie/cursus

Prettig

Fijne rustige instructeur gehad voor mijn herhaling code 95 gehad. Dit soort mensen moet je zuinig opzijn.

Prima organisatie

Nvt

• Gevolgde opleiding: Code 95/Nascholing

D rijbewijs behaald versnelde opleiding

Snel comfortabel en met hele goede begeleiding mijn D-rijbewijs gehaald Bedankt voor jullie goede dienstverlening.

• Gevolgde opleiding: Bus (D)

Mijn ervaring is dat de lessen worden aangepast naar mijn niveau

Er waren vanuit instructeurs bepaalde verwachtingen, en dat hoort zeker. Maar ze werden aangepast en bijgeschaafd waar ik moeite had en wat juist makkelijker ging. En de gesprekken waren altijd gezellig maar hij voelde ook vlekken loos aan als het even stil koest zijn want ik moest me focussen.

Utrechthaven 1 A

3433PN Nieuwegein

Over E & R Opleidingen BV

E&R is de meest complete rijschool in de regio: je kunt bij ons terecht voor alle particuliere en zakelijke rijbewijzen. Ons doel is om al onze klanten tevreden te stellen. Daarom streven wij in onze opleidingen naar de hoogst mogelijke kwaliteit en proberen we deze waar mogelijk te verbeteren. Wij geloven in een persoonlijke, open aanpak. Dit betekent dat wij voor iedereen een opleiding op maat verzorgen en altijd helder zijn over kosten en verwachtingen.