Vakbekwaamheid op hoog niveau! Mijn leermeester André is top en Kim zijn geweldig in mijn term waanzinnig.. De lessen worden er goed in gestampt oftewel we gaan je naar het examen klaarstomen. Goed luisteren naar dit team ! Dan komt alles goed. Bedankt nog voor deze reis .
Ik heb erg veel last van examenstress. Maar ze bleven in me geloven. En met veel geduld en betrokkenheid van de rijopleiders ben ik toch geslaagd in het halen van mijn busrijbewijs.
Ik ben zeer tevreden over de busopleiding die ik heb gekregen. Zowel theorie als praktijk. Hoewel de theorie best veel is, en ik dan aan mezelf ga twijfelen, ben ik toch in 1 keer geslaagd. Hele fijne en rustige uitleg. De praktijklessen in Uithoorn waren ook top! Ik heb best wat instructeurs gehad. Auto, motor, taxi. Maar Ik kan met een grote zekerheid zeggen dat dit mijn beste ervaring was met een rij-instructeur! André bij deze, nogmaals bedankt! Ben happy aan het werk als buschauffeur nu!
Er is altijd gezelligheid en rust tegelijk . Geen enkele druk , wat ik als heel prettig ervaar . Heb van meerdere mensen les gekregen en alle naar tevredenheid. Was super fijn en bedank voor alles . Gr Guy
het is leuk omdat iedereen gezellig is. top instructeurs altijd vrolijk.
Ik heb een hele mooie en leerzame tijd gehad.Bob en Ferry waaronder 1 keer met Andre,hebben ze mij op een hele leuke manier het vak geleerd.Het zijn hele vakbekwame mensen waar leren en plezier heel goed samengaan.Veel geleerd,en veel gelachen. Ik ga nu weer op voor m'n C-E,en ik heb er alle vertrouwen weer in. Dankjewel Fer Bob en Andre. Anna
Ik ben diep onder de indruk hoe ik in 2 weken ben opgeleid tot vrachtwagenchauffeur. Ik heb les gehad van twee vakkundige instructeurs met allebei hun eigen aanpak, maar allebei even professioneel. André doet alles met een doel, je merkt aan alles dat hij het beste in je naar boven wil halen. Hij is goudeerlijk en zegt waar het op staat. Dat voelt soms als een rollercoaster, maar hij bereikt er wel mee dat je op je examen een topprestatie kunt leveren. Voorwaarde is wel dat je aanneemt wat hij zegt, hij weet echt wel waar hij mee bezig is, voor eigenwijze mensen kan het wel een zware dobber worden bij André. Ook heb ik les mogen hebben van Kim, zij is ontzettend goed in het vertrouwen geven. Daarnaast is ze heel vakkundig en inlevend. Ik heb mooie gesprekken met haar mogen voeren, wat zorgde voor ontspanning. In deze 2 weken heb ik ook 2 hele mooie mensen leren kennen waar ik veel respect voor heb
Top instructeurs, ik heb hier veel geleerd in een korte tijd en mijn rijbewijs voor de vrachtwagen mogen behalen. Special thanks to Bob en Ferry, dankjewel heren. Op naar de CE.
Alles werd duidelijk aan je uitgelegd wat je moet doen en aanvragen per e-mail werd je op de hoogte gehouden, kortom super gedaan E&R
Vriendelijke mensen en ze helpen je goed.
Ik heb zowel mijn C als E gehaald via E & R opleidingen gehaald en natuurlijk de theorie en durf te zeggen dat ze niet alleen hebben leren rijden maar ook hebben klaar gestoomd voor het werken in de transport!
Zie bovenstaand
Pas geleden mijn rijbewijs D behaald bij deze rijschool en niets anders dan lof voor de werknemers binnen dit bedrijf. Ze stralen professionaliteit uit en zijn dat ook zeer zeker. Ze zijn zeer gedreven om je een goede rij-opleiding te bezorgen en een echte chauffeur van je te maken. En boven alles is er ook nog tijd voor luchtigheid en een gezellige sfeer. Ga zo door want dan ben ik ervan overtuigd dat het level van chauffeurs omhoog word gekrikt!
Professionele begeleiding en hulp. Was een goede en geslaagde dag
Mijn eerste indruk, professioneel en toch meteen dat ik in een warm bad ,bent terecht gekomen. Andre, Kim en Ferry hadden hun eigen aanpak van les geven. Naast didactiek sloten levenservaring haar fijn aan bij de aanvang van een nieuw lesonderdeel. Ferry heeft als theorie leraar , de kennis weten aan te sluiten op de praktijk. Andre heeft mij grotendeels met de praktijk rijopleiding begeleid, na een tegenslag is hij in staat geweest mij weer 100% te motiveren. Hij keek niet alleen naar mijn rijvaardigheid en verkeersvaardigheid, maar naar de mens achter de buschauffeur. Kim had een psychologische benadering , welke mij meer zelfvertrouwen gaf. Top instructeurs en ik zal jullie nooit vergeten, tevens aanbevelen om u groot rijbewijs bij E & R Opleidingen te starten. Hartstikke bedankt, voor mijn nieuwe avontuur als " Ik stond en reed bij de bushalte. Gr. Albert Coppen, 63 jaar Nooit te oud om te leren en vooral te luisteren.
Ontzettend fijne ervaring gehad met de instructeurs, en de inzet, ook van administratie voor planning e.d. is uitmuntend.
Mijn eerste contact bij E&R Opleidingen was met Victor, die me gelijk een goed gevoel gaf om bij hem de Busopleiding te gaan volgen. Vervolgens ging ik als eerst aan de slag met mijn theorie bij Ferry, die met een grap maar ook zeer serieus les gaf. Nadat ik in één keer geslaagd was voor mijn theorie-examens, mocht ik voor mijn praktijk de bus op met de zeer gepassioneerde en ervaren rij-instructeur André Bos. Hij heeft mij perfect en op een vakkundige manier de kneepjes en de tips & tricks van het rijden op de bus bijgebracht en mede dankzij hem ben ik wederom in één keer geslaagd. André heeft mij het gevoel gegeven dat ik nu een Buschauffeur ben!
Gezellige rijinstructeurs waarmee je veel van kan leren.
Ik ben met volle zin gaan rijlessen, goede en vakbekwame rijinstructeurs
Zeer goede rijinstructeur gehad aan Martin Veldhuis , lekker ontspannen en vrolijk . Door corona teveel uren les gemist en na 1x zakken de draad weer opgepikt en gelukkig wel geslaagd . Ik hoop binnenkort te beginnen voor het CE rijbewijs .
Ik heb les gehad van Remon en Richard en dat ging heel gemoedelijk. Ik voelde me gelijk op mijn gemak en ze hebben me prima opgeleid! Ook wat betreft planning van de lesdagen ging heel meedenkend en goed!
Super les gehad van, Richard, Mohammed. Leuke leerzame lessen. Ook de praktische toetsen en toets besloten terrein waren leuk en leerzaam.
Zeer goede instructeurs die serieus met je aan het werk gaan, maar ook tijd hebben voor een grap. Dat maakt de rijlessen toch een stuk leuker. Ik geef een 9, omdat een 10 perfect is. En ze moeten natuurlijk wel gebrand zijn om een 10 te halen, dus nu moeten ze doorgaan om dat proberen te bereiken.. haha.
André Bos heeft mij de kneepjes van het vak geleerd. Zijn aanpak werkte perfect voor mij. Ik ben heel blij met zijn manier van uitleggen. Het is een topper. André bedankt voor alles je hebt me echt alles geleerd wat ik nodig heb om het vak goed te kunnen beoefenen nogmaals dank voor alles. Afz Ruben
E&R is de meest complete rijschool in de regio: je kunt bij ons terecht voor alle particuliere en zakelijke rijbewijzen. Ons doel is om al onze klanten tevreden te stellen. Daarom streven wij in onze opleidingen naar de hoogst mogelijke kwaliteit en proberen we deze waar mogelijk te verbeteren. Wij geloven in een persoonlijke, open aanpak. Dit betekent dat wij voor iedereen een opleiding op maat verzorgen en altijd helder zijn over kosten en verwachtingen.