Laden reviews...
504 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over alle reviews heen blijkt de combinatie van deskundige instructeurs en praktijkgericht materiaal het meest gewaardeerd. De uitleg is helder en de sfeer is vriendelijk. De lessen worden als goed georganiseerd ervaren en de communicatie verloopt soepel. De ervaring wordt als waardevol en effectief beschreven.
In april 2026 begonnen met de opleiding voor de bus. Zowel theorie (Nieuwegein) als praktijk instructeurs (Uithoorn) gehad die weten waar ze het over hebben. Ze hebben er echt alles aan gedaan om mij zsm aan het D rijbewijs en Code 95 te helpen. Echt super!
Paul
Geldermalsen
Fijne mensen. Snel en veel kunnen leren samen met de zeer kundige en fijne instructeur. Alles is goed geregeld en we konden snel en makkelijk lessen inplannen.
David
Utrecht
Geen saaie les was indrukwekkend en leuk
Tonnie
Utrecht
Goeie lessen. Prima materiaal en goed begeleid met tips
Mike
Utrecht
Ik zie het als toekomstig investering.
Andreus Jacobus Maria
Mijdrecht
xx
Ronald
Baambrugge
In maart 2026 begonnen met de opleiding voor de bus. Zowel theorie als praktijk instructeurs die weten waar ze het over hebben en de vragen die er gesteld worden naar tevredenheid worden beantwoord.
Bus met Aanhanger (DE)
Wim
Bunschoten Spakenburg
Kundige en vriendelijke docenten.
Nader
Amsterdam
Code 95 vreselijk saai maar hier kom je de dag wel door. Leuke instructeurs en de dag verloopt gemoedelijk
Robert
Almere
Super tevreden over e&r Nieuwegein super fijne mensen super fijne instructeur gehad (Ali Aissaoui) hij zag precies wat ik nodig had en ook zag hoe hij mij het beste kon helpen met het behalen van mijn vrachtwagen C rijbewijs in 1x nogmaals super bedankt Ali en super bedankt e&r
Joey
Nieuwegein
Nascholing Code95 Tachograaf was een mooie aanvulling qua kennis. Erg blij mee, trainer is goed op de hoogte. Trainer zou mij nog e.e.a mailen over te geven training Code95 U21, E.H.B.O onderweg. Helaas nog niets ontvangen.
Arnold
Bovenkarspel
Goeie ervaring gehad met E&R opleidingen voor de toets besloten terrein.
Imrane
Zaandam
Nascholing code 95 op locatie EBS Zwolle waar aldaar de lesruimte gelijktijdig met een OR overleg bleek te zijn geboekt (geen verwijt naar E en R maar naar de niet te bereiken contactpersoon van EBS), geen zoals in de mail was aangegeven lunch was geregeld die op dat moment door één van de cursisten alsnog geregeld kon worden en tot slot een zzp docent die het niet haar taak vond om bovenstaande zaken te moeten regelen en die haar lesstof met veel moeite kon overleggen met de medewerker van het CBR toen deze hierom vroeg.
Beveelt niet aan
Rene
Lelystad
Zeer leerzame ochtend gehad. Instructeur had veel kennis in huis wat hij op een rustige en prettige manier op mij over bracht.
Jan
Was interessant
Andere categorie/cursus
Tonia
Nijkerk
Ronald
ijsselstein
Heb een hele positieve ervaring gehad bij E+R Opleidingen. Diverse (theorie en praktijk) instructeurs gehad die veel kennis hadden, enthousiast waren over het werk en onderling ook veel plezier hadden. Ze bleven onbewogen ondanks mijn drukke aanwezigheid (ADHD) & zelfopgelegde hoge eisen, wat hielp met rustiger blijven en accuratere verwachtingen zetten. Ook kreeg ik veel handige tips en trics waardoor diverse manoeuvres snel opgepakt konden worden. De verwachtingen van het CBR waren minder hoog dan tijdens de rijlessen zelf, dus je kunt er vanuit gaan dat je goed voorbereid het examen in gaat!
Puck
Utrecht
Fijne, leerzame lessen gehad! Goede en snelle communicatie en bereid om de planning aan te passen!
Fieneke
Amersfoort
Een leuk en prettig opleidingsinstituut, vriendelijk personeel en heldere uitleg. Vanaf het moment tot aanvraag tot aan de opleidingen zelf. Perfect!
Sander
Krimpen aan den IJssel
Begin van het jaar voor een intake geweest om niveau van aanhanger rijbewijs (BE) te bepalen. De instructeur legde alles duidelijk uit en kwam na de intake rijproef tot aanbevelingen voor het te volgen lesprogramma. Ook de daarna gevolgde lesdag was van hetzelfde niveau, prima sfeer, duidelijk aandachtspunten en mogelijk jezelf te verbeteren / goed onder de knie te krijgen. Gewoon een prima opleider met vakbekwame mensen die ook prettig in de omgang zijn.
Auto met Aanhanger (BE)
Vincent
Nieuwegein
Zelf verzekerd begonnen halverwege zakte de moed in mijn schoenen, opgekrabbeld en mijn C+E behaald door een goede instructrice
Toby
Lelystad
Goede uitleg van de stof . En dagen vliegen voorbij
Andere categorie/cursus
Willem
Zuilichem
Het was duidelijk mooi en leerzaam
Heftruck/ Reachtruck
Benjamin
Geldermalsen
Ik heb een fijne ervaring met mijn rij instructeur’s gehad, ze hebben mij goed en duidelijke tips gegeven voor de vrachtwagen
Vera
Uithoorn
Ik doe al jaren cursussen en bijscholingen hier alles perfect geregeld
Theo jr.
Kampen
E&R is de meest complete rijschool in de regio: je kunt bij ons terecht voor alle particuliere en zakelijke rijbewijzen. Ons doel is om al onze klanten tevreden te stellen. Daarom streven wij in onze opleidingen naar de hoogst mogelijke kwaliteit en proberen we deze waar mogelijk te verbeteren. Wij geloven in een persoonlijke, open aanpak. Dit betekent dat wij voor iedereen een opleiding op maat verzorgen en altijd helder zijn over kosten en verwachtingen.
Utrechthaven 1 A
3433PN Nieuwegein