goede dienstverlening , duidelijke uitleg , keurige medewerkers
zeer goed ontvangen en geholpen, groot verschil met bedrijven uit regio zuid Holland qua benadering
Prettig
Netjes en correct behandeld goede prijs kwaliteit en de auto Netjes en schoon terug
Top!
Denken met je mee, leveren mooie auto's altijd bomvol.
Vriendelijke behandeling op de werkplaats.
Als tevoren : heel pos.
Mijn airco werd niet goed koud. Bij het langsrijden konden ze me snel helpen en het probleem is direct verholpen. Super service en ik kan met een koude airco de zomer in.
Altijd tijd voor een praatje. Denken met je mee en zijn erg betrouwbaar. Afspraken worden goed nagekomen. Deskundige monteurs en werken erg netjes. Hebben oog voor detail en kennen hun klanten.
Wij geven Douwe de Beer autocentrum Dronten met plezier een 5 sterren. Je voelt je geen nummer maar echt een klant die telt. Er wordt geluisterd geven je de tijd adviseren eerlijk en leveren kwaliteit. Onze nieuwe auto rijdt geweldig en het hele proces liep soepel transparant een goed contact.
Alles perfect volgens afspraak uitgevoerd.
De verkoop afdeling heeft alles uitgelegd, app geïnstalleerd en mijn telefoon geïnstalleerd, zodat ik gebeld kon worden en zelf kon bellen app en berichtjes kon versturen vanuit de auto, Dus ik kan weer veilig de weg op, bedankt Douwe de Beer verkoop afdeling!!
Snel geholpen. Vriendelijk personeel. Kundig.
Giede en prettige service
Door Henk Noever , uitstekend , professioneel en vlot geholpen. Alles volgens afspraak en op een vriendelijke manier geregeld. Ook dient vermeld , dat Kees Priester in deze transactie , zeker zijn aandeel heeft gehad !
Correct, vriendelijk, snel geholpen
Voor de eerste keer ging ik bij deze bedrijf langs om mijn APK + grote beurt te laten doen. Ze hebben mij zoveel vertrouwen gegeven dat ik heel erg blij ben dat mijn volkswagen weer als een zonnetje rijd.
afspraak na gekomen
Auto heeft een service beurt gehad en vier nieuwe banden, werd netjes gebeld of ik het goed vond dat de versnellingsbak olie ververst werd, de auto gaf aan dat dit nodig was, maar werd mij wel eerst om toestemming gevraagd. Ook kosteloos een leenauto ter beschikking gekregen. Bij ophalen was mijn auto ook gewassen. Top service.
Conform afspraak alles netjes afgehandeld.
Alles tot in de puntjes geregeld. Rick je bent een topper!
De service is goed en de mensen zijn altijd vriendelijk. Bij problemen wordt het meteen opgelost, als het kan. Een fijn bedrijf om een auto te kopen.
Heel goed
De Giessen 1
8253 PR Dronten
Persoonlijke aandacht en een laagdrempelige sfeer is de rode draad. U bent verzekerd van topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Wij doen wat er is afgesproken en voorkomen verrassingen.