Eerlijk en betrouwbaar.
Prima bedrijf. Ik ben blij dat ik mijn brommobiel hier gekocht heb.
23 April 2026
Son
Laden reviews...
81 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 342 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Klanten prijzen vriendelijk personeel, duidelijke uitleg en betrouwbare service. De reacties tonen een team dat goed luistert, het uitgevoerde werk helder uitlegt en waar nodig opvolgt. De algehele ervaring kenmerkt zich door vertrouwen, snelle communicatie en vakmanschap.
Prima bedrijf. Ik ben blij dat ik mijn brommobiel hier gekocht heb.
23 April 2026
Son
Rotterdam
Als er wat is wordt het opgelost en ze zijn vriendelijk je kan altijd terecht voor vragen
16 April 2026
Pieter
Ridderkerk
Klant vriendelijk stel je op gemak want van een scooter naar een brommobiel is toch even wat anders!Maar het gaf me een goed gevoel en vertrouwen.En neem alle tijd voor je om alles uit te leggen!!
11 April 2026
Elly
Rotterdam
Even een APK'tje laten doen daar. Prima geholpen, vriendelijke mensen, goede uitleg.
9 April 2026
Gijs
Nieuw-Lekkerland
er wordt meegedacht over de werkzaamheden die noodzakelijk zijn en er wordt ook gekeken of er werkzaamheden zijn die, i.v.m. het aantal gereden kilometers, niet gelijk noodzakelijk zijn.
9 April 2026
Piet
NIEUW-LEKKERLAND
Ik ga er al meer dan 10 jaar naar toe. Zelfs na mijn verhuizing uit Alblasserdam ben ik daar gebleven. Altijd klantgericht en betrouwbaar.
6 April 2026
Arjan
Capelle aan den IJssel
6 April 2026
Fam. Verhaar
Alblasserdam
Voor mijn auto die een apk en kleine beurt nodig had naar garage sels gegaan heel goed geholpen
26 March 2026
Van den berg
Alblasserdam
Staan altijd voor mij klaar
16 March 2026
Lisette
ALBLASSERDAM
Eerlijke oprechte mensen Die meedenken met je
11 March 2026
C
Rotterdam
Laatste pech gehad waren dicht maar via app prima geholpen in het weekend en maandag auto weer terug
9 March 2026
Miranda
Dordrecht
Geconstateerde schade op perfecte wijze gerepareerd binnen de afgesproken tijd. Super.
6 March 2026
Perry
Alblasserdam
Jullie denken mee dat is heel fijn
6 March 2026
grietje heijstek
Hendrik-Ido-Ambacht
Positief
5 March 2026
Rinus
Rotterdam
Als er problemen zijn met de auto dan word je correct geholpen!
5 March 2026
JP de Deugd
ALBLASSERDAM
Fijne garage , waar de klant nog welkom is.
4 March 2026
Henk
SLIEDRECHT
Fijn bedrijf, denkt mee in oplossingen. Geeft kundig advies en denkt mee zodat je snel weer de weg op kunt.
26 February 2026
Arja
Alblasserdam
zowel met privé als bedrijfsauto's altijd na tevredenheid geholpen.
24 February 2026
wim
PAPENDRECHT
kundig en zeer klantvriendelijk goede service
23 February 2026
André
ALBLASSERDAM
Zoals altijd perfect en vakkundig geholpen. Deze keer voor de jaarlijkse APK en een kleine beurt. Je gaat voor je plezier naar autobedrijf Sels. Altijd tijd voor een praatje en de service is top. Adrie, Arjan en Jasper en de rest van het team zijn zeer vakkundig en geven je het het gevoel dat de klant koning is. Een echte aanrader voor onderhoud en aanschaf van je auto.
22 February 2026
Arie
ALBLASSERDAM
Denken met je mee en wordt altijd prima geholpen
18 February 2026
Rob
16 February 2026
Fam. Verhaar
Alblasserdam
Netjes en goed geholpen bij de zoektocht naar een degelijke gezinsauto.
30 January 2026
Ben
25 January 2026
Wil
Alblasserdam
Betrouwbaar autobedrijf die met je meedenkt en de klant hoog in het vaandel heeft.
19 January 2026
Bram