goede sevice en vriendelijke mensen.

staan altijd klaar.

Prima bedrijf!

Ik word altijd goed en vriendelijk geholpen. Ze zijn laagdrempelig en correct. Echt een aanrader!

Altijd goed geholpen

Ze denken mee, zijn altijd behulpzaam en hebben de kennis in huis! Ik ben blij dat ik daar terecht kan voor onderhoud, apk of gewoon als ik iets niet vertrouw aan m’n auto.

goede service

ondanks wat problemen waar de garage niets aan kon doen is alles prima opgelost

Heel erg goed

Goede ervaring en prettig geholpen

Geweldig!!

Geweldig bedrijf , leuke mensen. Hebben voor mij een auto gezocht , gewoon Top!! Precies wat ik wilde. Goede service en nemen de klant serieus...

Top service

Auto maandag voor het eerst gezien en vrijdag al rij klaar! Geweldige service

Goede service, leuke mensen

Goede service, leuke mensen, no nonsense

Goed, aanbevolen

Vriendelijke service

correct geholpne

aircopomp vernieuwd, auto sneller klaar dan verwacht en rekening lager dan vooraf was aangegeven

Fantastisch

Afgelopen mei een brommobiel gekocht We zijn echt fantastisch geholpen! En de service die je krijgt zie je nog zelden!

Super bedrijf erg goed geholpen met me aankoop. Auto netjes afgeleverd gekregen top service

Fijn contact en belofte word nagekomen

Van te voren wensen doorgesproken die zijn volledig nagekomen. Auto voldoet volledig aan de verwachtingen.

Uitstekende service

Altijd goede service, ze nemen de tijd voor je

geweldig

goede services en vriendelijk

Hele goede ervaring

Ze behandelen je echt menselijk daar,perfect ze denken met je mee en als ze het kunnen oplossen doen ze het ook

Sels levert top kwaliteit en de medewerkers zijn uitzonderlijk vriendelijk

Een zeer goede garage. Sels vindt het belangrijk om goed werk af te leveren. Als je ze nodig hebt, dan staan ze voor je klaar.

Prima garage!

Denken met je mee, zijn nooit te beroerd om te helpen en leveren kwaliteit!

prima garage

enkel goede ervaringen

uitstekend

Goede service. Ben weggebracht en weer opgehaald. Bij een probleem eerst telefonisch geinformeerd.

perfect

ga zo door

Je wordt goed geholpen

Prima service!

Je wordt altijd correct geholpen.

Probleem met de auto? Je belt naar Sels en ze lossen het naar volle tevredenheid op

Auto stond bij dok 11 en startte niet meer. Sels gebeld en men verhielpen het probleem naar volle tevredenheid!!!

Edisonweg 16 A

2952 AD Alblasserdam