Laden reviews...
83 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen vriendelijk personeel, duidelijke uitleg en betrouwbare service. De reacties tonen een team dat goed luistert, het uitgevoerde werk helder uitlegt en waar nodig opvolgt. De algehele ervaring kenmerkt zich door vertrouwen, snelle communicatie en vakmanschap.
Deskundig en klantvriendelijk.
12 June 2026
Atie
Dordrecht
Kundig en meedenkend. Kosten technisch, praktisch etc. etc.
8 June 2026
Martine
Alblasserdam
vakkundig en snel geholpen, rekening was lager dan was voorspeld, dus een meevaller
4 June 2026
M
Alblasserdam
Proberen altijd een oplossing te zoeken
3 June 2026
Dirk-Jan
Krimpen aan den IJssel
Fijne, betrouwbare, meedenkende, vakmensen.
25 May 2026
Marja
ALBLASSERDAM
Na een vervelende kettingbotsing stond 5 uur later al een vervangende auto voor mijn deur. 55 km van Alblasserdam . Grenzeloze service. Schadeafhandeling compleet verzorgd en voor de aude schade auto nog een prachtige prijs gekregen wat resulteerde in de aankoop van een jonge Xc40 5 sterren dus!
24 May 2026
Jan Jorissen
MIDDELHARNIS.
Dit is een bedrijf/garage zoals het hoort. Staan klaar voor de klant. Altijd behulpzaam en denken met je mee.
22 May 2026
Cees van Ommen
ALBLASSERDAM
Al meer dan 10 jaar mijn garage, een fijn familiebedrijf en service hoog in het vaandel staat. Of het gaat om een gewone APK, een beurt of meerwerk waar de nodige tijd en moeite voor gedaan moet worden niks is te veel. Afgelopen jaar werkte een futiel maar zeer noodzakelijk onderdeel ineens niet meer en wat voor mijn oudere auto niet makkelijk te verkrijgen was werd alles op alles gezet om het onderdeel te vinden. Echt top! Een paar maanden later kwam er eentje onfortuinlijk achterop rijden met behoorlijk wat schade, bedrijf ontvangt de schade-expert en daarna schade gerepareerd. In een korte tijd was er van de smakkerd niets meer te zien en merken.
21 May 2026
Danielle
ROTTERDAM
Super geholpen. Goede uitleg en netjes gemaakt
19 May 2026
Natasja
Zwijndrecht
Is voorlopig naar tevredenheid uitgevoerd
9 May 2026
Jan
Best gelopen.
8 May 2026
Richard
Groot-Ammers
Nooit een slechte ervaring gehad met deze garage, komen er al 30 jaar.
8 May 2026
Helen
PAPENDRECHT
Prima bedrijf. Ik ben blij dat ik mijn brommobiel hier gekocht heb.
23 April 2026
Son
Rotterdam
Als er wat is wordt het opgelost en ze zijn vriendelijk je kan altijd terecht voor vragen
16 April 2026
Pieter
Ridderkerk
Klant vriendelijk stel je op gemak want van een scooter naar een brommobiel is toch even wat anders!Maar het gaf me een goed gevoel en vertrouwen.En neem alle tijd voor je om alles uit te leggen!!
11 April 2026
Elly
Rotterdam
Even een APK'tje laten doen daar. Prima geholpen, vriendelijke mensen, goede uitleg.
9 April 2026
Gijs
Nieuw-Lekkerland
er wordt meegedacht over de werkzaamheden die noodzakelijk zijn en er wordt ook gekeken of er werkzaamheden zijn die, i.v.m. het aantal gereden kilometers, niet gelijk noodzakelijk zijn.
9 April 2026
Piet
NIEUW-LEKKERLAND
Ik ga er al meer dan 10 jaar naar toe. Zelfs na mijn verhuizing uit Alblasserdam ben ik daar gebleven. Altijd klantgericht en betrouwbaar.
6 April 2026
Arjan
Capelle aan den IJssel
6 April 2026
Fam. Verhaar
Alblasserdam
Voor mijn auto die een apk en kleine beurt nodig had naar garage sels gegaan heel goed geholpen
26 March 2026
Van den berg
Alblasserdam
Staan altijd voor mij klaar
16 March 2026
Lisette
ALBLASSERDAM
Eerlijke oprechte mensen Die meedenken met je
11 March 2026
C
Rotterdam
Laatste pech gehad waren dicht maar via app prima geholpen in het weekend en maandag auto weer terug
9 March 2026
Miranda
Dordrecht
Geconstateerde schade op perfecte wijze gerepareerd binnen de afgesproken tijd. Super.
6 March 2026
Perry
Alblasserdam
Jullie denken mee dat is heel fijn
6 March 2026
grietje heijstek