Goed geregeld, goede service!

Een aanhanger gehuurd voor het afvoeren van het bouwafval. Werd vriendelijk geholpen en kreeg een goede aanhanger mee welke je tot 18:00 uur op zaterdag terug kan brengen. En geen borg en een goedkope prijs. Als ik nog een keer een aanhanger nodig heb kom ik zeker weer bij jullie. Hartelijk bedankt.

Goede aanhanger, goede prijs, geen problemen

Wat moet ik meer zeggen dan de titel al aangeeft.

Fijne trailer en vriendelijk personeel

Een fijne trailer die zo ongeveer nieuw was. Ook het personeel was vriendelijk en gastvrij.

Perfect, zoals altijd trouwens...

Huur al jaren bij Bouwman en de service is perfect, nooit geen moeilijkheden en geen gezeur van een borg. Bellen of reserveren via internet en de aanhanger staat altijd klaar. AANRADER.

Makkelijk, Snel, Goed.

Het gaat gewoon zoals het moet... Wil je goedkoop een aanhanger huren, reserveer op de website; haal 'm op het gereserveerde moment op en lever 'm daarna weer in. Geen gedoe met borg en terugstorten ervan... Perfect!

Prima aanhanger

Goede service en prima materiaal

Betrouwbaar en goedkoop

Al vaker gehuurd bij bouwman en altijd goed voor elkaar en niet te duur. Prima adres dus!

Makkelijk, snel, zakelijk

De dag voor het huren van een aanhangwagen werd ik opgebeld dat ze de bestelde kar niet meer hadden maar wel een andere identieke. Deze had dezelfde afmetingen en was helemaal nieuw. Alleen geen houten ombouw maar een zeil. Dit was geen probleem voor mij, maar het werd netjes verteld en excuses aangeboden en ik kreeg nog korting vanwege het ‘ongemak’. Allemaal zeer netjes. Het huren zelf ging heel snel en makkelijk. Ik kom zeker weer als ik een aanhangwagen nodig heb! Bedankt!

Prima prijzen en prima service!

Altijd vriendelijk, altijd behulpzaam. Aankoppelen lukt me niet meer alleen i.v.m. arthrose in handen, daar krijg ik zonder meer hulp bij. Sleutelservice ook echt extra service die ik nog nergens anders ben tegengekomen. En de prijzen zijn scherp.

Grote klasse!

Reeds meerdere keren een karretje gehuurd. Beter dan dit kun je het niet krijgen en al helemaal niet voor deze lage prijs!!!

Beste aanhangers in Assen

Makkelijk en snel huren, goedkoop en nette mooie aanhangers in verschillende maten .zal zeker weer hier huren.

vriendelijk en correct

vriendelijk en correct

Mooie aanhanger, handig in gebruik

We hadden een dichte aanhanger met een handige laadklep en een zijdeur. Allemaal af te sluiten. Prima service!

snel en goed geregeld

Per internet geregeld, aanhangwagen kon inderdaad zaterdag tot 18 uur teruggebracht worden. Aanhangwagen was netjes en het hondje had mooie groet wielen

Prima service en niet duur

Fijn dat je online de aanhanger van je wens kunt huren en betalen. Binnen 5 minuten reed ik weg met de aanhanger. Geen formulieren invullen, geen borg betaling en hulp bij het aankoppelen van de aanhanger. Ook het terug brengen ging super snel. Prima service.

Zeer goede service en goedkoop

Je wordt op een plezierige en deskundig wijze geholpen

Goed advies, gemakkelijk online te bestellen en niet duur

uitstekend

Prima bedrijf, deskundig personeel, uitstekend goede aanhangers met toebehoren (netten/spanbanden) In 1 woord: TOP.

Super service

Vriendelijk ontvangst. Makkelijk in huren. Zonder moeilijke papieren, simpel en snel. Ook attent bij terug brengen zoals "vergeet uw nummerplaat niet" Kortom ZEER aan te bevelen.

Uitstekend materiaal, vriendelijk en correct te woord gestaan.

Hele mooie autoambulance gehuurd en vriendelijk en correct te woord gestaan zoals het hoort.

Makkelijk te reserveren via de site en goede aanhangers.

prima service

motoraanhanger voor één motor perfect achter een niet al te grote auto, ook voor (zeer) lange afstanden. prima service en goede spullen

Makkelijk te huren, goede service.

Makkelijk via de website een aanhanger te reserveren en betalen. Geen gezeur verder. Gewoon top.

uitstekende service

uitstekende service, behulpzaam.

prima en gemakkelijk

Het wordt vlot geregeld. Veranderingen zijn geen probleem. Hulp nodig; dan krijg je het.

Wiltonstraat 12

9403AV Assen

Over Bouwman Aanhangwagens Assen

Over Bouwman Aanhangwagens Al meer dan twintig jaar is Bouwman Aanhangwagens Assen een begrip in Assen en omstreken. Voor de verkoop en verhuur van aanhangwagens bent u bij ons aan het juiste adres. Aanhangwagen specialist sinds 2001 In 2001 is Bouwman Aanhangwagens gestart met een vestiging in Assen. Na ongeveer zes jaren in dienst te zijn geweest heeft Wouter Lubbers het stokje overgenomen en is verder gegaan onder dezelfde naam. Sinds die tijd is Bouwman Aanhangwagens Assen uitgegroeid tot een grote landelijke specialist in aanhangwagens. Naast aanhangwagens is Bouwman Aanhangwagens een grote speler op het gebied van motortrailers. Vanuit eigen ervaring met motorrijden, zijn de motortrailers toegevoegd aan het assortiment om zo in te spelen op de behoefte van de motorrijder. Onze persoonlijke en deskundige aanpak zorgt dat u het beste advies krijgt bij uw koop of huur van een aanhangwagen. Met onze goed uitgeruste werkplaats is ook onze service op het hoge niveau dat u van ons mag verwachten.