Goed materiaal voor een scherpe prijs

Prima bedrijf! Goed materiaal en snelle en vriendelijke afhandeling. Geen borg of rompslomp aan papierwerk.

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk en mooi materieel tegen aangename huurprijzen.

Prima aanhangwagen, prettige service

De eind tijd voor inleveren is wat vroeg (17 uur).

Uitstekend service

Aanhangwagen online gereserveerde en betaald. En op de dag zelf binnen paar minuten opgehaald en rijden maar. Ideaal!

Huur aanhangwagen

Agv corona konden we niet tijdig de aanhangwagen uit het buitenland terug brengen. I.o. konden wij hem toch langer huren.

goede kwaliteit voor een prima prijs!

hier is volgens mij de meeste keuze uit verhuur van goede aanhangers, dus voor iedere klus, activiteit is er wel wat te huur.

Fantastische service!

Het materiaal is erg goed. Niet duur om te huren. Goede service. Wij waren nog niet klaar om 17 uur. Nadat we gebeld hadden, mochten we de kar de volgende ochtend voor 8 uur terug brengen. Echt top!

Goede service, gehuurde trailer technisch in goede staat

Goede en betrouwbare zaak

Bestel vaak onderdelen bij Bouwman en helpen mij waar het mogelijk is en niet duur

Goed materiaal, vriendelijke mensen. Handig om te reserveren / huren via de site.

Prima service. Prettige mensen en goed materiaal.

Prima service en goed materiaal.

Perfecte aanhangwagens tegen zeer scherpe prijs.

Voor het eerst hier een aanhangwagen gehuurd tegen een zeer nette prijs. Geen gezeur met allerlei extra’s wat je moet afsluiten of borg. Zeer netjes en vriendelijk geholpen. De aanhangwagen was als nieuw. Een absolute aanrader dit bedrijf.

Super service

Al een paar keer een kar en motortrailer gehuurd, maar nog geen recensie geschreven. de Service bij Bouwman is top. Ook het materiaal wat je meekrijgt is van grote klasse. Zal er nog wel vaker langs gaan voor een kar of trailer.

Professioneel, accuraat en klantvriendelijk

Prima service!

Goed verzorgd

Netjes en de prijs ook netjes we zijn heel tevreden

Waar voor t geld en fijne service

“Even snel een aanhanger, ongeacht wat je wilt vervoeren”. Dank je wel en tot snel.

Een service gerichte zaak met uitstekende aanhangers.

Zeer klantvriendelijk verhuurbedrijf met verschillende keuzes aanhangers. Hulp bij het aankoppelen is geen probleem, de prijzen liggen ook een stuk lager dan in de omgeving. Aanhangers zijn van zeer goede kwaliteit!

Super bedrijf

Mooi en goed spul waar je mee weggaat en niet te duur.

Snel, goed en flexibel

Top bedrijf

Dat wat je wil, aankoppelen en weg.

Snelle en voordelige verhuur van goede aanhangwagens.

Top bedrijf

Top bedrijf, Top aanhangers, kortom perfect.

Goed materiaal voor een prima prijs.

Makkelijk te reserveren en snel en adequaat geholpen bij het ophalen van de gereserveerde aanhanger.

Geweldige service

Goed geregeld, goed materieel en geen gedoe

Reserveren en betalen is kinderlijk eenvoudig, prijsniveau is concurrerend. Staat van de aanhangers is uitstekend en een goede service!

Mooie nieuwe tandemasser.

Mooie tandemasser in nieuwstaat mogen huren voor een dagdeel. 15 te laat Inleveren werd goed opgelost.

Wiltonstraat 12

9403AV Assen

Over Bouwman Aanhangwagens Assen

Over Bouwman Aanhangwagens Al meer dan twintig jaar is Bouwman Aanhangwagens Assen een begrip in Assen en omstreken. Voor de verkoop en verhuur van aanhangwagens bent u bij ons aan het juiste adres. Aanhangwagen specialist sinds 2001 In 2001 is Bouwman Aanhangwagens gestart met een vestiging in Assen. Na ongeveer zes jaren in dienst te zijn geweest heeft Wouter Lubbers het stokje overgenomen en is verder gegaan onder dezelfde naam. Sinds die tijd is Bouwman Aanhangwagens Assen uitgegroeid tot een grote landelijke specialist in aanhangwagens. Naast aanhangwagens is Bouwman Aanhangwagens een grote speler op het gebied van motortrailers. Vanuit eigen ervaring met motorrijden, zijn de motortrailers toegevoegd aan het assortiment om zo in te spelen op de behoefte van de motorrijder. Onze persoonlijke en deskundige aanpak zorgt dat u het beste advies krijgt bij uw koop of huur van een aanhangwagen. Met onze goed uitgeruste werkplaats is ook onze service op het hoge niveau dat u van ons mag verwachten.