Laden reviews...
14 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de verzamelde reviews komt een duidelijk beeld naar voren van vriendelijke en betrouwbare medewerkers. Klanten noemen vaak heldere uitleg, eerlijke adviezen en snelle, persoonlijke service. Ook de prijsafspraken en scherpe prijzen komen herhaaldelijk terug als positieve punten. Over het algemeen levert dit een prettig en betrouwbaar aankoopproces op.
Op ons verzoek regelde Pieter een perfecte Volkswagen T Roc binnen ons budget en meer opties ook nog in de gewenste kleur. Perfect volgens afspraak afgeleverd
8 April 2026
Hennie en Monique
Tilburg
Uiterst vriendelijk en betrouwbaar geholpen,van harte aanbevolen!!!
20 March 2026
Frank
Best
Na oprecht en eerlijk advies en super service bij aflevering heb ik zoals verwacht een mooie auto gekocht. Deze was ook nog zeer scherp geprijsd.
25 December 2025
Ron
Eindhoven
Als er iets aan de hand is, word ik altijd goed en vakkundig geholpen
25 December 2025
J
Valkenswaard
Net bedrijf met prime service.!
P,Wijnen
Helmond
Altijd vriendelijk goed service een. Hele fijne auto garage met goed en vriendelijke medewerkers en de eigenaar is een fantastische vriendelijke behulpzame jongen echt een geweldige service gewoon een geweldige betaalbare auto garage
Conny de bruin
Best
Onlangs mijn auto hier gekocht, goed en heel erg vriendelijk geholpen.
Merel
Breda
We zijn heel blij met de service en persoonlijke contact welke er is!
M
Best
Goed ontvangen, duidelijke uitleg en goede afspraken. De auto bevalt prima.
Tini Schuurmans
oss
Prima auto gekocht en vriendelijke betrouwbare verkoper.
4 October 2025
Ranny
Veldhoven
Zijn goed geholpen en auto bevalt goed
3 October 2025
Tonny
Nispen
Netjes volgens afspraak afgeleverd
30 September 2025
Andy
Oirschot
Snelle, persoonlijke en goede service voor een mooie prijs, waarbij de prijsafspraken ook echt nagekomen worden.
29 September 2025
Niels
Best
Ik heb een fijne ervaring gehad met deze garage. Auto gekocht en deze heeft ook een beurt gehad. Helaas is de auto naar 4 maanden overleden. Iets met de cilinder is kapot. Hier kan de garage verder niks aan doen. Dit is gewoon dikke pech. Ben namelijk wel met de auto op vakantie gegaan en dat deed ie prima.
29 September 2025
Martijn
9 July 2025
Pieter
Helmond
Altijd professioneel advies en reparatie.
Andre
Helmond
Top service hij regelt ook extra dingen als trekhaak, beveiliging etc.
Oscar
Ospel
Pieter heeft ons zeer goed geholpen om een juiste oplossing te vinden voor het (tijdelijk) zakelijk gebruiken van een privé auto. We zijn blij met de Renault Captur. Die super schoon en gepoetst aan ons is geleverd.
Peter
Son en Breugel
Prettig
Ad
Eindhoven
Snel en goed geholpen, heel blij met mijn nieuwe auto!
13 April 2025
Larisse
Helmond
Zeer prettig en professioneel.
13 April 2025
L
Schiedam
Eigenaar neemt alle tijd voor zijn klanten. Goede uitleg en vriendelijk behandeld. Top
12 April 2025
Harry
Veghel
Bovenstaande zegt genoeg
26 November 2024
John
Berkel-Enschot
Ik ben erg tevreden over mijn aankoop en de service bij Auto Accent. Het hele proces verliep soepel, en mijn auto kon binnen enkele dagen gereed worden gemaakt. Toen ik later een probleem met de auto had, werd dit ook snel opgelost. Ik zou ze zeker aanbevelen!
23 November 2024
Ruben
Eindhoven
Staat altijd klaar om het allemaal uit te leggen,en de koffie staat er altijd klaar.
22 November 2024
Jos