Heeft een totaal van 956 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,9
Review overzicht
Positief sentiment97%
Over het geheel genomen waarderen klanten het toegankelijke personeel en duidelijke begeleiding. Veel reviews noemen de prettige sfeer in de auto en de praktische tips die het zelfvertrouwen vergroten. De resultaten spreken voor zich met veel leerlingen die bij het eerste examen slagen. De planning en organisatie worden eveneens als vlot ervaren.
Sterke punten
Duidelijke communicatie en uitleg
Vriendelijke en betrokken instructeurs
Goede resultaten en praktische tips
Gebaseerd op 35 reviews
Fantastisch!
Tijdens de lessen heeft Edwin mij heel erg geholpen met over mijn onzekerheid te komen. Dit was echt super fijn. Ook maakte hij het altijd gezellig in de auto en maakte hij duidelijk dat het oké was om fouten te maken. Ik ben een hele erge perfectionist en ik bleef altijd heel erg in m'n hoofd met de foute zitten die ik maakte. Edwin probeerde me dan altijd daar snel van af te leiden met een grapje wat erg goed hielp.
Ik heb echt eens super fijne tijd bij De Krosse, dank jullie wel!
27 November 2025
Veronique
Kampen
Van morgen heb ik mijn rijbewijs gehaald! Ik heb super goede lessen gehad van Ron en raad dat iedereen aan! Succes!
20 November 2025
Sepp
Gezellige en productieve lessen
Dankzij Ron in één keer geslaagd. Duidelijke uitleg van alles wat je moet weten. Daarnaast is het ook nog eens gezellig in de auto! Goede inschatting van hoeveel lessen je nodig hebt. Dus je betaald niet teveel veel.
31 October 2025
Johanna
Uistekend
Top ervaring bij de rijschool. Niks te klagen en alles liep goed, ook een fijne rij instructeur. bedankt ron!
14 October 2025
Lotte
Kampen
Hele leerzame lessen en gezelligheid
Tijdens het rijden was er veel gezelligheid en ik leerde veel van
27 September 2025
Iris
Fijne rijschool
Ik had een goede en leuke rijinstructrice! Kreeg altijd goede uitleg en op een rustige manier. Ik heb hier mijn rijbewijs in 1 keer gehaald
15 September 2025
Meike
topppp
fijn overleg met je rijinstructeur over welke dagen je kan rijden en welke niet. En fijne communicatie tijdens het rijden.
15 September 2025
Gerben
kampen
Top rijschool
Duidelijke lessen, fijne communicatie, vlotte in planning van examens, gezellige maar leerzame lessen en motiveren om niet op te geven als je wel een keer zakt !
Heel erg bedankt voor de gezelligheid en de lessen !
8 September 2025
Nynke
Kampen
Goeie en fijne rijschool.
Goeie en fijne rijschool.
5 September 2025
Rowil
Kampen
Hele goede en duidelijke lessen gehad van Rene! Aanrader!
2 September 2025
Jurre
Fantastisch
Door Rene de Krosse ben ik in één keer geslaagd, echt super!
13 August 2025
Camiel
Kampen
Uitstekende Rijschool, zeer tevreden.
In één keer geslaagd voor mijn praktijkexamen met instructeur René. Rijschool de Krosse heeft soepele lestijden, en goeie instructeurs. Verder niks op of aan te merken, gewoon een goede autorijschool die aan alle eisen voldoet!
12 August 2025
Olaf
Best ervaring ooit
Hele goeie rij instucteurs hele fijne sfeer in de auto
16 July 2025
Romano
Supergoed!
Super goeie en fijne rijschool! Leren veel en bereiden je goed voor op het examen!
15 July 2025
Mirthe
Ijsselmuiden
Goed geholpen
Fijne lessen gehad afspraken kunnen beter en de uitleg van bepaalde dingen over het rijden en de auto
7 June 2025
Eline
Top rijschool
Dankjewel Ron voor alle goede lessen. Erg fijne rijlessen en goed geregeld, daardoor ook in 1 keer geslaagd.
4 June 2025
Sal
kampen
Geweldig!
Vanaf begin tot eind heel fijn ontvangen door Elsemieke. Goeie communicatie, duidelijke uitleg en boven alles ook plezier. Heel erg bedankt!
20 May 2025
Jarik
Ontzettend fijne rijschool!
Ik voelde me zeer op mijn gemak bij Edwin/ de Krosse. Hij neemt de tijd en benaderde mij zoals ik dat fijn vond. Zeker aanbevolen!
29 April 2025
Virginia
Heel erg goed
Hele goeie rijinstructeurs ze leren je alles wat je nodig bent om je examen goed te kunnen doen en er is altijd wel ruimte voor wat gezelligheid in de auto naast de serieuze momenten die er ook moeten zijn.
25 April 2025
Milan
Kampen
Instructeur top! Rijschool zelf wat minder
Mijn herexamen is ingepland maar vrienden van mij konden eerder op herexamen terwijl die later dan mij hun eerste examen hadden…
Verder is het kwa examens inplannen niet heel goed geregeld
Ik had Edwin als instructeur, de beste instructeur die ik me kon wensen.
Legt heel duidelijk uit en is heel sympathiek!
4 April 2025
Sven
Reactie van Autorijschool De Krosse
Wij zijn allereerst heel blij met je goede waardering voor Edwin, want die heeft hij zeker verdiend! We reageren eigenlijk praktisch nooit, maar in dit geval willen we toch even uitleggen hoe het kan dat je soms een plekje eerder kunt hebben, maar meestal niet, gezien de roosters bij het CBR. Wij vallen in Regio Oost bij het CBR en reserveren, net als heel veel rijscholen in Regio Oost, via het rijscholenreserveringssysteem, TOP genaamd. Als iemand een keer zakt, dan willen wij op kantoor z.s.m. weer een herexamen plannen, het liefst dezelfde dag nog. Maar we zijn compleet afhankelijk van de roosters in TOP, waar we dus met alle rijscholen plekjes uit kopen. De roosters veranderen per minuut, plekjes zijn heel snel weg. De wachttijden zijn wisselend, ook voor herexamens. We moeten een examen reserveren op naam van een leerling, dus hebben ook niks op voorraad. Dat kan niet meer in het systeem. Dus gaan we kijken en als je mazzel hebt, dan kan er heel soms een plekje eerder in staan, dan plannen wij dat ook uiteraard. Dat weten we nooit van te voren en het is echt een kwestie van geluk. Dus je vriend had geluk bij zijn rijschool op dat moment. Dat gebeurd zo nu en dan bij ons ook, we houden de roosters vaak in de gaten. Maar dat kan uiteraard niet 24/7. En dan willen we ook eigenlijk meteen weer plannen voor een leerling, want anders duurt het nog langer. De dames hier op kantoor plannen zeker niet bewust later, dat is niet de manier waarop wij werken. We willen alles juist goed regelen en doen dat ook naar eer en geweten, in het belang van onze leerlingen en dat geven onze mooie recensies ook aan. Hopelijk is het nu duidelijker hoe het werkt. En dan is het ook nog zo, dat als een herexamen al ingepland staat en er zou daarna een plekje eerder vrij zijn, dan kunnen wij dat niet meer veranderen in het systeem. Dat mag niet bij herexamens! Dat is bij 1e examens tot een bepaalde termijn wel mogelijk.
Super rijles gehad
Hele fijne ervaring met deze rij school ze nemen de tijd en als je iets niet snapt geen probleem
24 March 2025
Jamie
Super fijne rijschool!
Top rijschool, super vriendelijke rijinstructeurs en zeer goede begeleiding, echt om aan te raden!
12 March 2025
Willem
Gezellig en comfortabel
Ik had een fijne rij instructeur, Ik voelde me altijd op mijn gemak tijdens de lessen en alles werd goed en duidelijk uitgelegd.
11 March 2025
Seska
Kampen
Super fijne instructeur en duidelijke uitleg en begeleiding gekregen
Hele fijne rijinstructeur gehad, die mijn sterke en zwakke punten goed wist en me hielp waar nodig. Krijg meer zelfvertrouwen door de reflectie die hij mij heeft gegeven tijdens het rijden en kan dit nu ook beter toepassen na het behalen van mijn rijbewijs!
26 February 2025
Janna
Kampen
Leuke lessen, ik heb er ontzettend veel van geleerd!
Altijd leuke lessen gehad en ik heb er ontzettend veel van geleerd! Bedankt! :)
26 February 2025
Kaan