Goed bedrijf

Goede vakmensen, en goede prijzen

Heel prettig en efficiënt geholpen

Op zaterdag bijna 17:00 een busje aangevraagd. Deze stond volgens afspraak na het weekend al vroeg klaar. Dekens en sjorbanden er bij volgens de bestelling, maar na de vraag wat ik er mee ging doen ook een steekkarretje in de bus gelegd! Na afloop ook de borg snel teruggestort gekregen. Kortom prima geholpen!

gewoon vakkundig geholpen en vriendelijke service

Vakkundig geholpen, meedenkend en vriendelijke service. What do you need more?

Betrouwbaar en betaalbaar

Netjes en goed uitgevoerde werken. Ook op de hoogte gehouden van voortgang en wijziging

Top service

Alles tot in detail goed geregeld, nette auto’s Ze helpen je altijd

Fijne behulpzame garage

Prettige garage betrouwbaar goede service zeer behulpzaam!

geweldige en coulante service

Nette en coulante afhandeling (was vergeten af te tanken) Alles piek fijn in orde.

Gewoon goed.

Altijd goed bij van Steijn

De service is professioneel, personeel deskundig en vriendelijk.

Aan mijn auto werd geen onnodig onderhoud gepleegd. Een noodzakelijke reparatie werd gedaan en het APK certificaat verkregen. Prima service.

Autobedrijf J.T. van Steijn is een klantvriendelijk en professioneel bedrijf met vakbekwame mensen!

Zeer correct geadviseerd en prima geholpen door de medewerkers van Autobedrijf J.T. van Steijn. Onze auto is weer APK gekeurd en voorzien van 4 nieuwe Michelin All-Season banden. Wij zijn erg tevreden over de uitstekende service van dit bedrijf!

Geweldig !!

Mooie Ford Focus gekocht !! Ben er heel blij mee !! Super !!

Alles weer prima geregeld.

Dit jaar wederom 2 personenbussen gehuurd, met extra wensen. Wederom helemaal in orde. Geen geneuzel, alles duidelijk en helder.

Klantgericht en goede auto's

Ik word altijd heel prettig te woord gestaan en alles wordt duidelijk uitgelegd. Na de eerste keer een auto gebruikt te hebben, weten zij al wie je bent en er wordt aan oplossingen gewerkt, zoals de auto eerder ophalen of later terug brengen. Eén minpunt: ik moet wel 6 km fietsen om de auto op te halen en terug te brengen. Dank jullie wel voor de goede service !!

heerlijke kar

een aantal knoppen en handelingen die voor de radio zijn , is mij een totaal raadsel. Waar is de oude techniek gebleven die direkt begrijpt .

Vriendelijk personeel en vakbekwaam

Altijd goed geholpen. Ze geven eerlijk advies en krijg gratis een leenauto als het wat langer duurt. Meerdere keren ook een auto bij hun gekocht. Heel tevreden over.

De service is erg goed

Nvt

Héél klantvriendelijk en snelle aktie!

Wat een klantvriendelijke behandeling weer. Had mijn auto smiddags al weer terug. Het probleem was klein...Nieuw lampje erin. Het bedrag wat ik af moest rekenen ook. Dank weer Chris!

goed netjes

ik kom daar al heel lang de betrouwbaarheid staat hoog

Uitstekende service met duidelijke afspraken en word gebeld als er onverwachte reparaties zijn.. Denken mee voor de beste oplossing.

Uitstekende service bij het huren van een bus!

Voor het ophalen van een kart wilde ik graag een busje huren. Type G9, een week van te voren gereserveerd. Daarna werd ik al snel gebeld dat dit type bus niet meer beschikbaar waren. Of het ook een type groter (G11) mocht zijn. Was achteraf voor mij wel erg handig. En voor bijna dezelfde prijs als het kleinere busje. Kortom fijn bedrijf dat je graag wil helpen. Ik kom hier zonder twijfel zo weer terug!

Vriendelijk kundig personeel, dienstverlenende instelling.

Zonder reservering kwam ik om een busje te huren. Adequaat , vriendelijk te woord gestaan. Mogelijkheden werden aangegeven, snel geregeld. Als ik weer eens een huurauto nodig heb, kom ik hier terug.

Heel goed bevallen!

Prijs goed, nette auto.

Conform verwachting

Problemen met airco. Verloor te snel koudemiddel. Na analyse bleek een lekkage in de condensor de schuldige. Meteen nieuwe accu besteld met grotere capaciteit. Voordeel van een Bosch garage is dat iedere 2 uur onderdelen worden aangeleverd. Was niet goedkoop maar je betaalt voor kwaliteit en snelle service. Dik tevreden. Aanrader

Goede service en vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel dat de afspraken nakomt en goede uitleg biedt bij het verhuren van de auto's.

Teylingerlaan 82 A

2215RT Voorhout

0252-22 83 78

Over Autobedrijf J.T. van Steijn

Alles onder één dak voor uw gemak Sinds 1987 is JTSauto.nl hèt vertrouwde adres voor complete autoservice in de Duin- en Bollenstreek. Wij zijn een merkonafhankelijk autobedrijf. Dit houdt in dat je voor het onderhoud en reparatie van alle automerken en modellen bij ons terecht kunt. Daarnaast verkopen wij zowel nieuwe als tweedehands auto’s, ongeacht het merk én doen wij ook aan het verhuren van (bedrijfs)auto's als Autohopper Teylingen. JTSauto.nl is lid van de Bovag en aangesloten bij de Nationale Autopas. JTSauto.nl is gevestigd aan de Teylingerlaan 82a in Voorhout / Teylingen. Ons autobedrijf is eenvoudig bereikbaar vanuit de hele Duin- en Bollenstreek én ook zeker vanaf de A4 / A44. Wil je een afspraak maken voor reparatie / onderhoud aan uw auto, één van onze occasions komen bekijken of wellicht een auto huren? Bel ons dan op telefoonnummer 0252-214248 of stuur een mail naar [email protected]

Over Bosch Car Service