goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed geregeld en alles netjes in orden als er iets mis is met je auto wordt er netjes naar gekeken en gemaakt als het nodig is

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een bedrijf waar service en klantvriendelijkheid hoofdzaak is ! Altijd keurig te woord gestaan en afspraken worden altijd correct nagekomen .\r\nPrijsstelling voor servicebeurten en reparaties zijn ook alleszins redelijk .

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een 2e hands auto gekocht bij van Steijn voor mijn zoon. Werden daar prettig te woord gestaan. Vriendelijk personeel.\r\nAflevering was keurig geregeld, accu was slecht werd er gezegd, hebben er een nieuwe ingezet, zelfs airco nog even nagekeken. En dat voor een Renault clio uit 2002.\r\nTop service van deze garage, een aanrader

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gebeld met een probleem en kon gelijk dezelfde dag langskomen omdat ik zo beter niet verder kon rijden werd er telefonisch gezegd. Was rond 16.15 uur in de garage en na een uurtje was mijn koelvloeistoftank en de slang gerepareerd en bijgevuld. Super dus want als ik was doorgereden was de ellende niet te overzien geweest. De prijs was €55,- dus ook daar geen klagen over. TOP garage dus.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een zeer bekwaam bedrijf. Goede service, verstand van zaken. Reden bezoek is de aanschaf van een Suzuki alto. Alle zaken zijn prima afgehandeld en naar volle tevredenheid. Erg prettig verlopen allemaal.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf \r\nHallo Chris,\r\nNet terug uit Polen. Ongeveer 3500 km gereden en geen enkel probleem met de auto. Een bevriende Poolse garagehouder heeft er naar gekeken en zei: “ik heb nog nooit een auto van deze leeftijd gezien die zo goed is onderhouden”. \r\n\r\nAlle lof dus voor jou en jouw onderhoudspersoneel! Wij zijn erg blij met de auto en jullie service. \r\n\r\nGroeten,\r\nHuub van Hoof\r\nSassenheim\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd eerlijke en nette service!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hallo ben erg tevreden na de beoordeling en advisering van mijn oude en nieuwere Vw T4 camperbus.\r\nOok het vernieuwen van de distriburieriem verliep goed en deskundig. De auto loopt weer heerlijk soepel en staat goed op tijd. De monteurs hadden gelijk ook andere kleine zaken meegenomen. Had elders met het vervangen van de ditributieriem slechte ervaringen met mijn oude bus! Nu echte Boschservice gehad ....rustig idee als he veel reist!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en nette service, eerlijk en deskundig.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vakkundig, snel, betrouwbaar. Altijd netjes een terugkoppeling van wat er uitgevoerd moet worden. Kortom goed heel gevoel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf het voelde meteen goed het zijn fijne mensen ze zijn heel goed met hun werk gelijk voor je klaar aan te rade dank wel GR Alfred

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Beter dan dit bedrijf bestaat niet
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Jarenlang een betrouwbaar adres waar ik graag terugkom voor zowel de aanschaf van een auto als voor de APK en het onderhoud. Zeer vriendelijk en behulpzaam.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige bejegening, goede service, meedenkend met de klant.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben nu voor de 2de keer een auto gekocht bij dit bedrijf, na vergelijken en zoeken kwam van Steijn er echt boven uit. Hun aanbod en prijsverhouding zijn meer dan uitstekend. Ook hebben wij de auto hier in onderhoud en in alle jaren hebben wij nog nooit het gevoel gehad dat we in de maling werden genomen. Vriendelijke mensen met verstand van zaken service en van de mens...

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een mooie en frisse garage, komen afspraken na en de service is prima.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zeer tevreden. Bij mijn 1ste auto hebben ze de auto even gauw bekeken voordat ik hem bij een ander auto bedrijf kon kopen en bij hun de service beurt kon laten doen. Hun vonden het een goede auto. En toen heb ik hem gekocht en 2 jaar mee gereden. \r\nNu 2 jaar later, heeft Chris me geholpen met het realiseren van mijn droom auto. Is zelf 1,5 uur heen en 1,5 terug gereden om mijn nieuwe auto op te halen. En heeft er samen met het personeel ervoor gezorgd, dat ik binnen een week, gekeurd en wel. Er mee weg kan rijden. \r\nEn voor mijn 1ste auto, ook nog eens een prima prijs voor kunnen krijgen. \r\nSuper dus!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer aardige eigenaar Chris, samen met vader Jan een zeer vertrouwde indruk achtergelaten bij ons als klant. Voor het eerst dat we een auto kopen via Van Steijn, zeer tevreden.

Teylingerlaan 82 A

2215RT Voorhout

0252-22 83 78

Over Autobedrijf J.T. van Steijn

Alles onder één dak voor uw gemak Sinds 1987 is JTSauto.nl hèt vertrouwde adres voor complete autoservice in de Duin- en Bollenstreek. Wij zijn een merkonafhankelijk autobedrijf. Dit houdt in dat je voor het onderhoud en reparatie van alle automerken en modellen bij ons terecht kunt. Daarnaast verkopen wij zowel nieuwe als tweedehands auto’s, ongeacht het merk én doen wij ook aan het verhuren van (bedrijfs)auto's als Autohopper Teylingen. JTSauto.nl is lid van de Bovag en aangesloten bij de Nationale Autopas. JTSauto.nl is gevestigd aan de Teylingerlaan 82a in Voorhout / Teylingen. Ons autobedrijf is eenvoudig bereikbaar vanuit de hele Duin- en Bollenstreek én ook zeker vanaf de A4 / A44. Wil je een afspraak maken voor reparatie / onderhoud aan uw auto, één van onze occasions komen bekijken of wellicht een auto huren? Bel ons dan op telefoonnummer 0252-214248 of stuur een mail naar [email protected]

Over Bosch Car Service