100% aanbevolen

Goed geholpen en kan altijd terecht

betrouwbaar

geimporteerde auto uit duitsland hier gekocht, netjes afgeleverd met alle facturen en kilometerstanden. goede garage, komen afspraken na, goed contact

Alles ging prima auto bevalt goed

Vriendelijk ontvangst uitleg over auto gekregen aflevering op tijd alles was in orde gemaakt en auto bevalt goed

Vriendelijke en kundig personeel

Super ervaring, fijne mensen, betrokken en kundig. Auto netjes afgeleverd!

Klantvriendelijk en goed bedrijf

Auto gezien op Marktplaats, proefrit gemaakt en gekocht. Nette vriendelijke mensen.Geen gladde autoverkopers. Gemoedelijke sfeer. Ze leveren een mooi totaalpakket, auto, verzekering en onderhoud.

Helemaal top

Eerlijke mensen Komen afspraken na Super service

Naar wens behandeld.

Vriendelijk geholpen Flesje water mee voor de terugreis Papieren allemaal netjes geregeld Superblij met touchscreen scherm Auto schoon en toppie opgeleverd.

Fantastisch

Ze hebben mijn geweldig geholpen met de aankoop van mijn auto. Keurig rijklaar gemaakt en niets anders dan lovende woorden.

Super geholpen

Nissan micra gekocht en werden super en klantvriendelijk geholpen door het personeel.

Auto gekocht

Hier een geïmporteerde toyota verso gekocht, had eerst mijn bedenkingen over een importauto maar echt alle rekeningen en een volledige historie van de auto zitten erbij. Is netjes afgeleverd met servicebeurt en apk. Zeer tevreden

Klant vriendelijk

Geweldige garage

Goede service, duidelijk en eerlijk

Niet het gevoel gehad dat er iets verkocht word. Niet de cliche autoverkoper. Dat vond ik erg fijn. Geen mooie verkooppraatjes maar eerlijkheid en transparantie, je moet het zelf ervaren. Hou ik van.

Top bedrijf!

Bij autobedrijf Van Steyn (Voorhout) een auto gehuurd voor de wintersport vakantie en het komt helaas niet meer vaak voor maar deze mannen zijn zeer klantvriendelijk en denken met je mee! Veel autoverhuurbedrijven monteren All-Season banden onder de huurauto en Van Steyn zet er winterbanden onder, zo hoort dat als je de sneeuw ingaat! Huurprijs is zeer interessant! Top bedrijf en vriendelijk bedrijf!

Fijn verkoopgesprek en afhandeling

Erg blij met de auto die ik hier heb aangeschaft. De auto was nog niet helemaal naar mijn zin, maar na mijn wensen te hebben besproken ben ik erg goed geholpen en na een aantal aanpassingen was ik bij aflevering de koning te rijk.

Vriendelijk behulpzame en uiterst professioneel

Mooi bedrijf met hart voor de zaak. Al jaren trouwe klant. Vriendelijk, betrouwbaar en eerlijk.

Prettig

Vorig jaar September auto gekocht, rijd er met veel plezier in, goede service, prettige sfeer, zou zeker andere aanraden hier te gaan kijken

Altijd goed geholpen

Als ik in Augustus terug ben ga ik zeker daar naar toe voor een auto Zeer vakkundig bedrijf Gr Jan Karpes

Heel fijn.

Ik heb aantal weken geleden een Fiat 500 bij van Steyn gekocht waar ik nu met alle plezier in rij. Fijne communicatie en altijd welkom voor vragen. Ik zal veel vrienden die opzoek zijn naar een auto dit autobedrijf aanraden.

Top! Occasion aanschaffen zonder gedoe

Fijn autobedrijf, vriendelijke medewerkers met plezier in hun werk. Heb er een Honda Civic gekocht voor prima prijs. Tijdens de proefrit kwamen we wat details tegen, is allemaal netjes volgens afspraak in orde gemaakt voor aflevering. Kreeg de afspraken vooraf in de mail, heldere communicatie. Alles bij elkaar top dus, zou er zo weer een auto kopen.

Eindelijk eens een autobedrijf dat doet wat het belooft.

In augustus 2021 hier een Skoda gekocht met 6 maanden Bovag-garantie na jarenlang teleurgesteld te zijn door andere garages bij het kopen van een occasion. Steijn heeft mij blij verrast met een uitstekende auto voor een scherpe prijs en een goede staat ondanks de hoge kilometerstand. Op mijn verzoek werd de auto binnen een week afgeleverd ondanks de vooraf genoemde wachttijd van 2 weken. De bij de proefrit geconstateerde ( minimale)gebreken werden voor aflevering keurig opgelost. Een afgebroken armsteun bleek niet meer leverbaar maar dankzij een onvermoeibare Tim werd deze in China gevonden en afgelopen week alsnog gemonteerd. Na jaren tobben met een slechte Renault van een andere dealer nu al weer veel tevreden kilometers met mijn mooie Skoda. Hulde aan dit bedrijf!

Uitstekende ervaring

Complimenten voor de manier van zaken doen, dank hiervoor!

Met mijn schoonouders een auto gekocht. Zeer geduldig en zeer uitgebreid is alles uitgelegd. Uiteindelijk konden we de auto nadat hij was nagekeken direct meenemen. Vriendelijk personeel, dus zeker een bedrijf dat ik zou aanraden. Dank je voor het geduld met mijn schoonvader van 91.

Helder en duidelijk.

Gastvrij. Redelijk goede informatie. Servicegericht.

Hele goede service en geduld om alles uitteleggen

Goed ontvangen en daarna een duidelijke uitleg over de auto die wij wilden kopen en op afgesproken tijd ook afgeleverd.

Teylingerlaan 82 A

2215RT Voorhout

0252-22 83 78

Over Autobedrijf J.T. van Steijn

Alles onder één dak voor uw gemak Sinds 1987 is JTSauto.nl hèt vertrouwde adres voor complete autoservice in de Duin- en Bollenstreek. Wij zijn een merkonafhankelijk autobedrijf. Dit houdt in dat je voor het onderhoud en reparatie van alle automerken en modellen bij ons terecht kunt. Daarnaast verkopen wij zowel nieuwe als tweedehands auto’s, ongeacht het merk én doen wij ook aan het verhuren van (bedrijfs)auto's als Autohopper Teylingen. JTSauto.nl is lid van de Bovag en aangesloten bij de Nationale Autopas. JTSauto.nl is gevestigd aan de Teylingerlaan 82a in Voorhout / Teylingen. Ons autobedrijf is eenvoudig bereikbaar vanuit de hele Duin- en Bollenstreek én ook zeker vanaf de A4 / A44. Wil je een afspraak maken voor reparatie / onderhoud aan uw auto, één van onze occasions komen bekijken of wellicht een auto huren? Bel ons dan op telefoonnummer 0252-214248 of stuur een mail naar [email protected]

Over Bosch Car Service