Klantvriendelijk en fijne auto's

Ik kon heel snel terecht voor een auto voor het weekend. Als autohopper heel voordelig en goed: een bijna nieuwe Kia Picanto met veel extra's. Minpuntje: onderweg waarschuwing voor de bandenspanning. Zelf opgelost, maar langs de snelweg is dat toch anders als je dat als bedrijf gecontroleerd kunt nalopen.

Goede prijs en service

Goede prijs en service.

Geweldig.

Eerste persoonlijke contact net voor de proefrit, netjes, correct en vertrouwd. Dit gaf mij een heel goed.gevoel. Na de proefrit en de uitleg hoe de auto wordt afgeleverd besloten de auto te kopen. Ze hebben het echt waargemaakt, de auto in absolute nieuwstaat afgeleverd en de papierwinkel netjes afgehandeld. Super gedaan en nogmaals bedankt.

HELP FULL

JASPER WAS VERY CURTIOS AND HONEST

Goede afspraken gemaakt. Onderhoud op tijd klaar.

Sehr gut

Es hat alles wunderbar geklappt. Immer gerne wieder.

Goed geregeld, geen gedoe!

Via internet auto gereserveerd, die op de dag van verhuur klaarstond. De auto deed wat ervan verwacht kon worden, zonder mankementen. Afhandeling bij terugbrengen verliep soepel.

De laatste reservering was naar tevredenheid.

Over de gehele periode heeft u het goed gedaan.

Goedkoper dan afgesproken

Zeer tevreden over dit bedrijf. Alles goed geregeld en mocht er een probleem optreden dan word het snel en adequaat opgelost. Ik had een onverklaarbaar probleem met de stuurbekrachtiging en heb zonder problemen een (gelukkig op dat moment beschikbare) grotere vervangende auto gekregen. En heb volgens mij ook nog korting gekregen om de verloren tijd te compenseren.. Zeer tevreden en een aanrader.!!

Geweldige top zaak met zeer vriendelijk personeel

Zeer vriendelijk personeel wat met de klant meedenkt. Altijd in oplossingen ten gunste van de klant denkend. Zeer professioneel. Keurige zaak met mooie uitstraling. No nonsens. Altijd puur en eerlijk. Dus een top bedrijf.

Zeer prettige ervaring

De eerste keer dat ik mijn auto hier breng voor apk en kleine beurt. Zeer vriendelijk geholpen, overleg over reparaties gedurende de dag en op tijd kunnen halen. Aangegeven waar ik Vlg keer rekening mee moet houden. Kortom: goede ervaring.

Klantgericht personeel. Uitstekende kwaliteit van de bakwagen. Voor herhaling vatbaar.

Prima service, netjes, nette auto. Vraag: hoe lang is verwerking terugstorten borg?

er is altijd wel tijd te vinden

Had een probleem met me rem voor , ook al was het druk toch werd ik geholpen een dag later . kosten vielen mee in 1 woord een top bedrijf

Goed geholpen

Goede service en komen afspraken goed na

Prima bedrijf en vriendelijke mensen

Alles goed geregeld. Het busje was prima. Ik had een caddy gehuurd en had graag willen weten dat deze er niet was maar gelukkig is het uiteindelijk met deze grotere bus ook gelukt. Prijs is ook helemaal prima. En vriendelijk personeel!

Weer prima geholpen

Al jaren klant bij van Steijn, prima geholpen.

Makkelijk om een auto te huren en goede kwaliteit

Zakelijk, helder en voorkomend

In principe te laat mij gemeld voor het hurenvan een auto om alle kleinkinderen te brengen naar een oma/opa- week in Friesland. Bleek mogelijk (iedereen blij) en met een nog nooit vertoonde zuinigheid van een Kia Picanto op pad geweest. Afgetankt met een niet te bedenken hoeveelheid benzine (volgens mij richting 1 op 30) en nadien binnen een dag de retournering van de waarborgsom inclusief de berekening van de teveel gereden kilometers op basis van de dagmaxima. Al eerder voor een middag een vergelijkbare auto gehuurd, zelfde verhaal. Kortom, top!!! En voor iedereen aan te bevelen!!!

Top service

Staan altijd voor je klaar en hebben eerlijk advies!

Prima en snel

Alleen de auto moest nog even worden schoongezogen, dit werd ter plekke nog voor ons gedaan en ik had ook geen haast.

Klantvriendelijk

Altijd snel geholpen door vakmensen

Goed en snel geregeld

Het enigste puntje wat ik heb. Ik zou overleggen met autohopper of verhuur per uur ook mogelijk is of kan worden. Zeker omdat veel mensen even 2 uurtjes een bus nog hebben, en zeker als dit rond 14:00 is en een bus niet meer voor een dag of dagdeel verhuurt kan worden

Altijd goede service

Uniek en geweldig

Na diverse autobedrijven gehad te hebben, kwamen we hier echt in een warm bad. Super fijn en rustig geholpen. Overal in meegedacht. Auto enkele dagen on hold gehad om te kunnen beslissen. Bij de koop ook echt weer super geholpen. En uiteindelijk ook nog een Nederlandse gebruiksaanwijzing nagestuurd....dus in 1 woord GEWELDIG!

Teylingerlaan 82 A

2215RT Voorhout

0252-22 83 78

Over Autobedrijf J.T. van Steijn

Alles onder één dak voor uw gemak Sinds 1987 is JTSauto.nl hèt vertrouwde adres voor complete autoservice in de Duin- en Bollenstreek. Wij zijn een merkonafhankelijk autobedrijf. Dit houdt in dat je voor het onderhoud en reparatie van alle automerken en modellen bij ons terecht kunt. Daarnaast verkopen wij zowel nieuwe als tweedehands auto’s, ongeacht het merk én doen wij ook aan het verhuren van (bedrijfs)auto's als Autohopper Teylingen. JTSauto.nl is lid van de Bovag en aangesloten bij de Nationale Autopas. JTSauto.nl is gevestigd aan de Teylingerlaan 82a in Voorhout / Teylingen. Ons autobedrijf is eenvoudig bereikbaar vanuit de hele Duin- en Bollenstreek én ook zeker vanaf de A4 / A44. Wil je een afspraak maken voor reparatie / onderhoud aan uw auto, één van onze occasions komen bekijken of wellicht een auto huren? Bel ons dan op telefoonnummer 0252-214248 of stuur een mail naar [email protected]

Over Bosch Car Service