Helemaal top geregeld

Netjes ontvangen en uitleg gekregen. Rondje om de auto voor reeds aanwezige schade die tevens op het verhuurbewijs stond. Auto werd netjes klaar gezet en voldeed aan mijn eisen

Autoverhuur

Goede en vriendelijke service.

Ik ben zeer tevreden. Erg goed en snel geholpen. De bus was ook heel goed.

Top!

Top bedrijf. Worden altijd netjes geholpen.

Snelle afhandeling, kwalitatief goede bestelbus.

Snelle afhandeling, kwalitatief goede bestelbus.

Auto goed en snel een beurt en gekeurd.

Zie boven

Top service

Bestelbus gehuurd voor een dag. Top geregeld

Zeer prettig

Prettig en snel geregeld

Ik was blij dat ik op het laatste moment nog een wagen kon reserveren. Ophalen ging vlot en volgens afspraak.

Een heel fijn en behulpzaam bedrijf

Staan altijd voor je klaar en altijd een leen auto mocht het nodig zijn .

Absolute aanrader

Wij zullen vanaf nu hier onze auto/ vrachtwagen huren. Fijne schone locatie, prettige communicatie/ personeel en goede prijs!

Vriendelijk en goede service

Ik heb voor de verhuizing online een bestelwagen gehuurd, het invullen van het formulier was eenvoudig. Omdat ik graag wilde weten of de wagen nog vrij was op de datum die ik wilde, heb ik na het invullen even gebeld. Heel vriendelijk werd ik te woord gestaan, kreeg nog wat uitleg en de toezegging dat ik de bestekwagen kon huren. Even later de bevestiging per e-mail ontvangen.

Heel eerlijk en accuraat bedrijf

Wij komen al meer dan 30jaar bij dit bedrijf. Altijd goed en eerlijk advies. De reparaties worden zeer goed uitgevoerd. Steeds tot onze volle tevredenheid. Zeer sympathieke eigenaar, vriendelijk en persoonlijk contact.

Goede service en communicatie

Prima service, goede communicatie/terugkoppeling + leenfiets te gebruiken

Goed, betrouwbaar en servicegericht. Kortom een aanrader!

Voor de reparatie word er eerst even telefonisch contact opgenomen om te overleggen wat zinvol is. Wordt door mij zeer gewaardeerd. En wat gedaan wordt, wordt goed gedaan!

Flexibel en oplossing gericht

Persoonlijke, vriendelijke, duidelijke en kundige service

Wat ik fijn vind aan de serviceverlening van Autobedrijf J.T. van Steijn is dat die persoonlijk, zelfs vriendschappelijk is (wel duidelijk en zakelijk ). Je kan als klant eenvoudig even overleggen (zelfs met de monteur) . Op basis van dat gesprek geven ze een planning en gaan ze aan de slag. Ze doen echt het maximale wat in hun mogelijkheden ligt. De factuur toont naar mijn gevoel altijd een rechtvaardig en juist bedrag. Ik rijd een tweedehands Peugeot 307 gekocht bij Van Steijn. Direct in het begin was daar een koelprobleem mee (tijdens mijn vakantie), dat hebben ze perfect opgelost. Ze hebben de auto gerepareerd en mij en dochter opgehaald van ons vakantieadres. Dat schept een band.

Nette auto, schoon, rijd prima

Klantvriendelijk en duidelijke afspraken

Voor de derde keer een auto gehuurd. Altijd fijne auto’s en hele goede service. Fijn bedrijf.

Fijn

Prettig

Uitstekende service!

Uitstekende service, professioneel en zeer betrouwbaar!

Vriendelijk

Goeie ervaring, vriendelijk en behulpzaam personeel.

Nette busjes, altijd flexibel.

Huur hier al een tijdje busjes. Prijzen zijn redelijk, niet te duur. De busjes zien er altijd netjes en schoon uit. Laatste zelfs met een achteruitrijcamera. Medewerkers zijn vriendelijk en helpen snel. Geen onnodig wachten.

Perfect .

Goede fijne mensen / bedrijf werkt aan perfectie en tevredenheid met de klant .

goed klantgericht met prima service

mijn ervaring is dat er als klant goed/serieus naar je wordt geluisterd. ook wordt er meegedacht naar de keuze die het best bij jou als klant past. je hebt ook het gevoel dat er serieus naar je wordt geluisterd. mijn conclusie is, een aanbeveling aan derden.

Teylingerlaan 82 A

2215RT Voorhout

0252-22 83 78

Over Autobedrijf J.T. van Steijn

Alles onder één dak voor uw gemak Sinds 1987 is JTSauto.nl hèt vertrouwde adres voor complete autoservice in de Duin- en Bollenstreek. Wij zijn een merkonafhankelijk autobedrijf. Dit houdt in dat je voor het onderhoud en reparatie van alle automerken en modellen bij ons terecht kunt. Daarnaast verkopen wij zowel nieuwe als tweedehands auto’s, ongeacht het merk én doen wij ook aan het verhuren van (bedrijfs)auto's als Autohopper Teylingen. JTSauto.nl is lid van de Bovag en aangesloten bij de Nationale Autopas. JTSauto.nl is gevestigd aan de Teylingerlaan 82a in Voorhout / Teylingen. Ons autobedrijf is eenvoudig bereikbaar vanuit de hele Duin- en Bollenstreek én ook zeker vanaf de A4 / A44. Wil je een afspraak maken voor reparatie / onderhoud aan uw auto, één van onze occasions komen bekijken of wellicht een auto huren? Bel ons dan op telefoonnummer 0252-214248 of stuur een mail naar [email protected]

Over Bosch Car Service