vertrouwd,behulpzaam en goed

komen afspraken goed na

Goed werk afgeleverd

Goede servive.

Goede garage met oog voor de klant

Betrouwbare garage, duidelijke prijsopgave !

Prettige ervaring

Prima bedrijf. Bus gehuurd, bus netjes en vol getankt teruggebracht zonder schade en dezelfde dag de borg terug ontvangen op mijn rekening. Geholpen door een vriendelijke meneer. Precies zoals je het zou willen dus. Ik raad het bedrijf aan.

Goede service voor inbouwapparatuur

In onze Nissan qashqai moest een nieuw scherm/radio worden geplaatst om Apple CarPlay in de auto te krijgen. JT van Steyn heeft dit in goed overleg gemonteerd en binnen een korte tijd. Tussentijds kreeg ik een leenauto mee.

Zeer plezierig bedrijf, klantgericht en zeer behulpzaam

Uitstekende vriendelijke ontvangst aan de balie. Reservering van de bedrijfsauto werd keurig afgehandeld. Duidelijke uitleg over gebruik van de auto en na een rondje om de auto, keurig overgedragen. Na gebruik auto weer keurig ingeleverd, auto werd nagekeken op eventuele schades, borg e.d. is op tijd geboekt. Niet twijfelen gewoon zaken doen met dit bedrijf! Top!

prima geregeld allemaal

snlel en netjes geholpen

Bus van Hopper gehuurd. Service was prima. Auto stond keurig klaar.

Zoals altijd, goed

Snel antwoord op mijn wats-app bericht

Goed geholpen ondanks drukte.

Ik belde om mijn Bosch Carservice verzekering te verlengen, het was druk, maar ik ben goed geholpen.

Heel positief.

Goede ervaringen tot nu toe.

Keurig geholpen, prima prijs-kwaliteit, wel stil

We zijn keurig geholpen met de winterbandenwissel en de wintercheck. We vonden het alleen wel stil aan de balie. Een simpel goedemorgen bij binnenkomst of 'ik kom zo bij u' is een kleine moeite. Verder mooie zaak en goed bereikbaar en er stond- volgens afspraak- een gratis leenfiets klaar.

Fijne ervaring voor het huren van een verhuisbus

We hadden een grote verhuiswagen gehuurd. Vooraf mailcontact gehad en op de dag zelf gebeld dat ik de wagen eventueel eerder kan en mag ophalen. Alles was goed geregeld.

Top service

Busje gehuurd. Alles goed geregeld. Nette en zgan bus. Service top. Vriendelijk personeel.

Goed service

Erg vriendelijk en staat altijd voor je klaar.

Oliepijl te laag direct geholpen

vriendelijk en een uitstekende service.

Vriendelijk en uitstekende service.

Ideale goede bestelbussen.

Goede service en bedrijf denkt mee met bijvoorbeeld een verhuispakket.

Snelle en goede service.

Een eerlijk bedrijf waar terecht kan voor een goede prijsafspraak voor een reparatie met je auto.

uitstekend

we hebben een prima auto opgehaald en zijn uitstekend geholpen.

Was allemaal top

Alles perfect geregeld

Fijne ervaring.

Heel vriendelijk personeel, duidelijke informatie en snelle levering.

Teylingerlaan 82 A

2215RT Voorhout

0252-22 83 78

Over Autobedrijf J.T. van Steijn

Alles onder één dak voor uw gemak Sinds 1987 is JTSauto.nl hèt vertrouwde adres voor complete autoservice in de Duin- en Bollenstreek. Wij zijn een merkonafhankelijk autobedrijf. Dit houdt in dat je voor het onderhoud en reparatie van alle automerken en modellen bij ons terecht kunt. Daarnaast verkopen wij zowel nieuwe als tweedehands auto’s, ongeacht het merk én doen wij ook aan het verhuren van (bedrijfs)auto's als Autohopper Teylingen. JTSauto.nl is lid van de Bovag en aangesloten bij de Nationale Autopas. JTSauto.nl is gevestigd aan de Teylingerlaan 82a in Voorhout / Teylingen. Ons autobedrijf is eenvoudig bereikbaar vanuit de hele Duin- en Bollenstreek én ook zeker vanaf de A4 / A44. Wil je een afspraak maken voor reparatie / onderhoud aan uw auto, één van onze occasions komen bekijken of wellicht een auto huren? Bel ons dan op telefoonnummer 0252-214248 of stuur een mail naar [email protected]

Over Bosch Car Service